Nejsi přihlášen
brzdy.....
B6 96:
na předku goldfren, 1000 km v poho, teď to začalo tak nějak ševelit.....možná je to normál....
horší je zadek: fungl nový goldfren, najeto na nich do 200 km, od nasazení furt hvízdaj......při rychlý jízdě ne, nebo to není slyšet, ale při dobržďování mě to se*e.....
je to sračkovitostí goldfrenů???
Re: brzdy.....
já mám stejny problém na zadek jsem kouil myslím goldfreny, origos v suzuce a anlítal jsem na nich už pár tisíc a furt hvízdají. Skoušel jsem je i vojet ostrím bržděním z vysoké rychlosti aby si sedly a nic. Takže na to taky peču a jezdím, třeba to někdy i pomůže že mě je slišet před křižovatkou.
zákon je zákon, vůl zůstane volem
myslel jsem si taky, že to je tim, že si ještě nesedly na kotouč, ale vostřejší brždění bylo hofno platný...
ja mam na zadnim kotouci tedka novy sbs street excel jak se tady radilo a je klid a brzdi to velice dobre. predek je zatim OK ale tam jsou orig TOkica
mě piskaj novy destičky vždycky,ale jak začnou vytahnu je a obrousím je po obvodu a srazím hrany (aji v drážce) a vždycky to pomuže , měl sem godlfren tam v poho jenom pilnikem obrousit a EBCčka tam maj šulini ještě jakousi barvu tak tu sem odškrabal šroubovákem a pak opilval pilníkem v pohodě a spokojenost
Stránky: 1