Nejsi přihlášen
Re: nastavit tlumič
osiris psal:...jestli jsi kus chlapa, tak urcite nastav posledni polohu, tj. 7, poterbujes k tomu specialni klic
(pro predstavu) http://www.hasicipristroj.cz/bmz_cache/ … 100x50.jpg
...pokud ti to odskakuje, muze bejt i spatnej tlumic
Asi záleží trochu, v jakých stavu ten centrál má. Já mám 6ku, 7ku dávám ve dvou..když jedu sólo, hodně sedmička poskakuje..
bla...blabla...!
marcoo psal:jinak pro zajímavost: to co poslal OSI je shodný klíč na hydranty.Na utahování hadic přesněji.Akorát je oboustrannej.
Hákový klíč. Větší zub se používá na savice, menší na půlspojky u hadic B a C. Na D jsou jiné.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:marcoo psal:jinak pro zajímavost: to co poslal OSI je shodný klíč na hydranty.Na utahování hadic přesněji.Akorát je oboustrannej.
Hákový klíč. Větší zub se používá na savice, menší na půlspojky u hadic B a C. Na D jsou jiné.
ha dobrovolný hasič
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Já jezdím na 2. nejtvrdší a útlum asi druhý největší. Každý upravuje co mu sedí. Při tomhle nastavení mám trochu problém došáhnout na zem, ale když jsem dva...
Když si to dam tak abych došáh, tak se mi to zase moc vloní.
Neptej se jak to kdo má vyzkoušej co ti bude nejvíc sedět.
Vem to odzhora až dolu. Zas tolik kombinací to neni, ne?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Jak mate nastaveny predpeti pruziny a tlumic u B6 rv00 a vejs ? Jezdim nekdy aji ve dvou a zda se me ze je to nejaky meky, sice by to chtelo jak pisete progresivni pruziny dopredu pac je ten predek mekej jak svin, ale ja uz do toho nechcu sypat pac ju asi za cas prodam . Gumy mam nafoukly 2,25 a mam je novy zadny rovny plochy.
Vpředu mám podložky a je to fakt lepší - aspoň říkaj zkušenější, já to tak už koupil. Vzadu mám asi jinej typ jednotky, protože tam nemám ten stavěcí čudlík pod pružinou (nebo jsem asi slepej a blbej a nevím co ještě) Každopádně bych potřeboval sehnat někde ten klíč na pružinu, protože mám to nadoraz a je to dost tvrdý. Nemáte někdo typ, kde sehnat, příp. v okolí Řevnic půjčit?Díky
Don´t worry, be Bandit!
roman.v psal:Vpředu mám podložky a je to fakt lepší - aspoň říkaj zkušenější, já to tak už koupil. Vzadu mám asi jinej typ jednotky, protože tam nemám ten stavěcí čudlík pod pružinou (nebo jsem asi slepej a blbej a nevím co ještě) Každopádně bych potřeboval sehnat někde ten klíč na pružinu, protože mám to nadoraz a je to dost tvrdý. Nemáte někdo typ, kde sehnat, příp. v okolí Řevnic půjčit?Díky
myslím, že mám dva..
bla...blabla...!
Můžeš ho koupit třeba přes net: http://www.vyzbrojna.cz/obchod.php?podkategorie=55 , stojí cca 150 kc.Nebo v Práglu v kterýkoli výzbrojně pro hasiče, nebo podobnym obchodu.
Ten co ukazoval osi je teda přesně tady: http://www.vyzbrojna.cz/obchod.php?podk … 5&pg=2
Editoval osiris (15.08.2007 10:00:12)
Progear 650 (Člen) 15.08.2007 08:50:57 Offline |
dobre ty.... si ho snad koupim....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1