Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » snejtovaní řetězu

kavis (Člen)
15.08.2007 14:53:26

snejtovaní řetězu

Jak to prosim vas provadite?? Pouzivate na snejtovani toho clanku nejakej ten pripravek a nebo to proste rozmrdnete dulcikem??helpidontknow Diky

Kdo jinému jámu BAGR, sám do ní MAMUT! :)
Datel (Člen)
15.08.2007 14:59:03

Re: snejtovaní řetězu

Lamač to zná goodbigsmile

Mimochodem v poho? Vyřešeno?

K.a.s.y.m. (Člen)
15.08.2007 15:03:35

kavis psal:

Jak to prosim vas provadite?? Pouzivate na snejtovani toho clanku nejakej ten pripravek a nebo to proste rozmrdnete dulcikem??helpidontknow Diky

No já použil důlčíky dva + utahovák na nejty.Utahovákem jsem to tam nejdřív pěkně dorazil.Pak jsem vzal důlčík co jsem si nabrousil víc na ostro abych ty důlky jakoby roztáh a pak jsem vzal druhý důlčík na měm jsem si nabrousil tak 120 - 140 stupnů a tim jsem to dotlouk.drží to pěkně a i se ta spojka hýbe jako normální články smile1smile1 Jinak nýtovačku seženeš na Aukru prodává jí tam nějaký člověk z firmy Blasko nebo tak nějak.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Honza B12 (Člen)
15.08.2007 15:12:56

Když koupím řetězovku za 6000, nechápu proč ušetřit 200 za snejtování idontknow

Datel (Člen)
15.08.2007 15:16:24

Honza B12 psal:

To už je 6200,-!surprised Tak to bych už nesneslsickbigsmile

kavis (Člen)
15.08.2007 15:23:51

Honza B12 psal:

sem cekal, ze nekdo napise, proc to nedat do servisu..Nechce se mi to nekam vozit, tohle bych mel zvladnout sam..jen se vas na to ptam, urcite to vsichni nevozite do servisu..

A mas pravdu, 6200kc bych za retez nedal, tentokrat zkousim levnejsi variantu od CeZety, tak uvidim jak to dopadnebigsmile

osiris (Člen)
15.08.2007 15:31:28

...jedině smrknout, na tvrdo ;)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
15.08.2007 15:46:39

osiris psal:

...ale jedině céóčkem, trafem bych na to nešel, to moc hřeje a mohli by se vypálit XYZ kroušky surprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jiřina (Člen)
15.08.2007 16:43:23

Datel psal:

Hele, Hajzl převlečený za kamarýda. Mno vyřešeno. S části už se na tom pracuje, z druhé tě asi budu potřebovat. bigsmile

Tož tak:-D
Datel (Člen)
15.08.2007 17:11:20

Jiřina psal:
Datel psal:

Hele, Hajzl převlečený za kamarýda. Mno vyřešeno. S části už se na tom pracuje, z druhé tě asi budu potřebovat. bigsmile

bigsmilebigsmile

Nějak pořešímegood

Martin B12 (Člen)
15.08.2007 17:32:03

pokud kupuješ CZ řetěz a od Contry/výhr.distrubutor/ tak ti jí půčej teda tu nejtovačku myslím. good

nebo si jí kup tady http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=165736

street triple picco
Antihero (Člen)
15.08.2007 17:37:13

Honza B12 psal:

surprisedco to je za retaz za 6tyček? to je snad Tsubaki pozlacenej 14ti karátovým zlatemsurprised

There's a pie in the sky when you die.
osiris (Člen)
15.08.2007 18:15:36

Filous psal:
osiris psal:

...ale jedině céóčkem, trafem bych na to nešel, to moc hřeje a mohli by se vypálit XYZ kroušky surprised

...pičo eště že sem tu sadu s těch kamen sebral a vodves bigsmilebigsmilebigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Honza B12 (Člen)
15.08.2007 21:21:30

Antihero psal:
Honza B12 psal:

surprisedco to je za retaz za 6tyček? to je snad Tsubaki pozlacenej 14ti karátovým zlatemsurprised

Rozeta, kolečko, řetěz D.I.D. ZVM - barvu jsi trefil good
Pro rejpaly - cena kus pod 6, ale při údržbě na B12 v poho vydrží 30 tis.

Martin B12 (Člen)
15.08.2007 21:34:27

HonzaB12:to máš s vysokohorskou přirázkou nesmile1

street triple picco
kavis (Člen)
15.08.2007 23:24:14

Martin B12 psal:

pokud kupuješ CZ řetěz a od Contry/výhr.distrubutor/ tak ti jí půčej teda tu nejtovačku myslím. good

Diky, uz jsem to doma poresil kladivem a dalsima prijebatkama co jsem nasel v garazi..jinak jsem to kupoval www.motoretezy.cz takze tam asi pujceni nejtovacky nehrozilo..

Filous (Člen)
16.08.2007 08:42:33

kavis psal:
Martin B12 psal:

Diky, uz jsem to doma poresil kladivem a dalsima prijebatkama co jsem nasel v garazi..jinak jsem to kupoval www.motoretezy.cz takze tam asi pujceni nejtovacky nehrozilo..

...nejtovačku ti sice nepučej, ale dyš chceš, tag ti ho zdarma snejtujou, tagže co mam skušenost s motořetězama, tag musim chválit, páč domluva s nima velice slušná, dodací termíny krátký, ceny dobrý, vochota, prostě bes problému good

Jiřina (Člen)
16.08.2007 11:14:30

Filous psal:
kavis psal:
Martin B12 psal:

JO JO. Taky se přidávám. Za posledního půl roku jsem tam už objednal 3 řetezy pro mne a kamarýdy, pan Hrádek je v pohodě chlap. Dodoací termíny velice slušné, ceny taky. Takže u mne za 1 good
Jo a Fildo, omlouvám se, že jsem tiu volal v pátek pozdě večír, sem měl nějaký trbl a chtěl jsem radu good.
...nejtovačku ti sice nepučej, ale dyš chceš, tag ti ho zdarma snejtujou, tagže co mam skušenost s motořetězama, tag musim chválit, páč domluva s nima velice slušná, dodací termíny krátký, ceny dobrý, vochota, prostě bes problému good

Filous (Člen)
16.08.2007 11:51:39

Jiřina:
...ježiš sorry, že sem ti to nevzal a nezavolal spátky, ale byl sem f dílně, měl sem ruce vot šmíru a řikal sem si, že ti "pag" zavolam...no a samo sem zapoměl...pardón pane...

Jiřina (Člen)
16.08.2007 14:27:01

Filous psal:

Jiřina:
...ježiš sorry, že sem ti to nevzal a nezavolal spátky, ale byl sem f dílně, měl sem ruce vot šmíru a řikal sem si, že ti "pag" zavolam...no a samo sem zapoměl...pardón pane...

Neee, v poho...Já právě zkurvil tu nýtovačku a chtěl jsem se zeptat, jestli jik máte a něco poradit...Omlouvám se já za tu hodinu, faaakt goodbigsmile

Kelly01 (Člen)
16.08.2007 15:58:17

Nejtovačku používaj sráči a technoidisick

K tomu si ještě dejte přes rameno jeden z prvních mobilů a zavařovačkou sluchátko k hlavě jako hendsfrý či jak se ta sračka menuje aby jste u té odborné práce s nejtovačkou byli dostatečně mobilní řešit podobné technické problémy s podobnými kamarády co při tom budou prožívat extázi,a naplánujte si přitom nějakej megasraz kde se navzájem svými rozklepanými hlavičkami pochlubíteidontknow a vyhlásíte "nýtek roku"sick

Jo, a nezapomeňte na prodejní a předváděcí akci různých myček a "specielních" sprejůsmile1

God Save The Queen!
Lihy (Člen)
16.08.2007 16:07:37

Kelly01 psal:

Nejtovačku používaj sráči a technoidisick

K tomu si ještě dejte přes rameno jeden z prvních mobilů a zavařovačkou sluchátko k hlavě jako hendsfrý či jak se ta sračka menuje aby jste u té odborné práce s nejtovačkou byli dostatečně mobilní řešit podobné technické problémy s podobnými kamarády co při tom budou prožívat extázi,a naplánujte si přitom nějakej megasraz kde se navzájem svými rozklepanými hlavičkami pochlubíteidontknow a vyhlásíte "nýtek roku"sick

Jo, a nezapomeňte na prodejní a předváděcí akci různých myček a "specielních" sprejůsmile1

na to sem čekal až se ozve král řetězůbigsmilebigsmilebigsmile Hele už si vychytal postup, nejdřív provlíknout, pak nejtovat?bigsmile

Kelly01 (Člen)
16.08.2007 16:11:47

Furt na tom makám..

Je to dost ošemetná záležitostsmile2

God Save The Queen!
Lihy (Člen)
16.08.2007 16:58:33

Kelly01 psal:

Furt na tom makám..

Je to dost ošemetná záležitostsmile2

sakra promiň, nevěděl jsem že máš citlivé období, kdybych býval věděl, že budeš plakat, tak sem to nepsalhelp

holt staří lidé mohou reagovat z našeho pohledu přehnaněbigsmile

ps. a sem f prdeli bo sem utopenej 2xbigsmile

hans (Člen)
16.08.2007 17:54:47

s tou zavařovačkou na hlavě to dělám já, pač volám o pomoc imrvére....
holt technický hovádko jsem já.....

Sapere Aude
www.gunlex.cz

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS