Nejsi přihlášen
černá versus bílá
http://www.prerovskenoviny.cz/prerov/nazory.php?id=1145
mazec.......a komentáře stojí za to......
Re: černá versus bílá
Jojo je to prostě v prdeli. Asi to je ale naší povahou, všichni cikády nesnášíme, ale furt se nic neděje. Čunek proti nim jako jedinej po dlouhý době vystoupí a hned ho zjebe celá vláda a půl národa, jakej je rasista. Nechápu. Neznám nikoho, NIKOHO v mém okolí, kdo by romadury (ty nepřizpůsobivý) miloval, včetně cikánů samotných (těch slušnejch).
To máte to samý jako ta neschopnost, udělat něco proti týrání zvířat. To je takovej problém pro vládu zavést vyší tresty? Kurvy sou to!!! Nic víc! Pak se dále budem dočítat, jak krypl vyhodil psa ze 4 patra a ještě ho domlátil a de facto mu hrozí hovno. Bože, zase jsem nasranej.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
vono by těch problémů, vo kterejch se ví a neřeší se bylo víc. Nejsem si uplně jistej jestli vláda má v popisu práce nějaký problémy řešit - spíš se mi zdá, že vytvářet - každopádně sou to zm*di
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Zdenda psal:Jojo je to prostě v prdeli. Asi to je ale naší povahou, všichni cikády nesnášíme, ale furt se nic neděje. Čunek proti nim jako jedinej po dlouhý době vystoupí a hned ho zjebe celá vláda a půl národa, jakej je rasista. Nechápu. Neznám nikoho, NIKOHO v mém okolí, kdo by romadury (ty nepřizpůsobivý) miloval, včetně cikánů samotných (těch slušnejch).
To máte to samý jako ta neschopnost, udělat něco proti týrání zvířat. To je takovej problém pro vládu zavést vyší tresty? Kurvy sou to!!! Nic víc! Pak se dále budem dočítat, jak krypl vyhodil psa ze 4 patra a ještě ho domlátil a de facto mu hrozí hovno. Bože, zase jsem nasranej.
Souhlasa nebyl jsi náhodou f tom spolku chyť a pusť?no že taky sou spolky chyť a sežer a chyť a zamraž
Jebat motorky :-)
PALOUS: jesli je to vo rybách tak já už sem nákou sobu ve spolku: nic nechyť a nebuť z teho nasranej.
Ta druhá část mi ještě dělá trochu problém, ale ta první mi de výtečně.
Tak asi tak - a pochybuju, že si mluvil vo cikánech
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Bandit-Kralik (Člen) 17.08.2007 13:42:13 Offline |
Pravda je ta...beloch napadne cikana....je to rasismus,ale kdyz cikan napadne belocha...prevazne se nedeje nic,oni chudaci jsou preci neprizpusobyvy,utlacovany a nikdo je nema rad proto se s nima musi zachazet v rukavickach....co je to za bordel....bydlim na Chomutovsku a nikdy bych tu nenechal jit samotnou pritelkyni vecer po sidlisti...potuluji se tu ruzne prevazne cikanske bandy....staci jim k utoku velmi malo,jen jeden delsi pohled a je vymalovano....pak at se nekdo divy,proc u sebe i slusni lide nosi zbrane.
PALOUS psal:Zdenda psal:Jojo je to prostě v prdeli. Asi to je ale naší povahou, všichni cikády nesnášíme, ale furt se nic neděje. Čunek proti nim jako jedinej po dlouhý době vystoupí a hned ho zjebe celá vláda a půl národa, jakej je rasista. Nechápu. Neznám nikoho, NIKOHO v mém okolí, kdo by romadury (ty nepřizpůsobivý) miloval, včetně cikánů samotných (těch slušnejch).
To máte to samý jako ta neschopnost, udělat něco proti týrání zvířat. To je takovej problém pro vládu zavést vyší tresty? Kurvy sou to!!! Nic víc! Pak se dále budem dočítat, jak krypl vyhodil psa ze 4 patra a ještě ho domlátil a de facto mu hrozí hovno. Bože, zase jsem nasranej.Souhlasa nebyl jsi náhodou f tom spolku chyť a pusť?no že taky sou spolky chyť a sežer a chyť a zamraž
Z rybařiny jsem si uchoval pokud možno jen hezký zážitky. Jinak mohu říct, že většina rybářů jsou těžcí dementi a hovada, jaký svět neviděl. Jj chyť a sežer znám Kuwa kámoš teď vytáhnul kárpa 18,60 na Labi, nádhernej nepoškozenej šupi. Nedokážu si představit to zabít. Jak já bych jel tak aspoň na tejden na ryby
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Doufám, že mně nebude vymazaný profil:
Stalo se to v černém Kladně romský občan žil tam na dně obcházel snad všechny herny něco peněz daly sběrny V Kladně byla fabrika a v ní hala veliká varovných on nedbal slov šel tam cikán řezat kov Neměl pojem o statice předtím krad jen kolejnice byl to od něj počin hloupý v hale řezat nosné sloupy Varovných on nedbal slov na hlavu mu spadl krov na břichu měl beton s dráty traverza mu žvejkla hnáty Kvůli tomu průseru teď se ozvou z Bruselu že cikáni, co tu kradou často leží vzhůru bradou Máme si jich hledět více zvedaj prestiž republice dát jim prachy, chlast a domy a být pyšní na své Romy
Mám vychytralý plán.
Bandit-Kralik psal:Pravda je ta...beloch napadne cikana....je to rasismus,ale kdyz cikan napadne belocha...prevazne se nedeje nic,oni chudaci jsou preci neprizpusobyvy,utlacovany a nikdo je nema rad proto se s nima musi zachazet v rukavickach....co je to za bordel....bydlim na Chomutovsku a nikdy bych tu nenechal jit samotnou pritelkyni vecer po sidlisti...potuluji se tu ruzne prevazne cikanske bandy....staci jim k utoku velmi malo,jen jeden delsi pohled a je vymalovano....pak at se nekdo divy,proc u sebe i slusni lide nosi zbrane.
...mam pocit, že seš muj souset nebo že bydlim f Chomoutovje
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Martin B12 (Člen) 17.08.2007 14:40:09 Offline |
na zlechčení týto diskuze:
Opékají si kanibalové cikána nad ohněm. Kolem jde policista a povídá:
"Proč s ním tak rychle točíte?"
Kuchař odpoví:
"Když s ním točíme pomalu, tak nám krade brambory!"
Přijde cikánka na policii a běduje:
"Pan komisár, pan velkomožny, okradli ma před kinom"
"A co vám ukradli?"
"Třicet peněženek!!!"
V autě sedí Jožo, Dežo a Laco.
Otázka: Kdo řídí?
Odpověď:
Policie
street triple picco
Bandit-Kralik (Člen) 17.08.2007 15:36:05 Offline |
Filous psal:Bandit-Kralik psal:Pravda je ta...beloch napadne cikana....je to rasismus,ale kdyz cikan napadne belocha...prevazne se nedeje nic,oni chudaci jsou preci neprizpusobyvy,utlacovany a nikdo je nema rad proto se s nima musi zachazet v rukavickach....co je to za bordel....bydlim na Chomutovsku a nikdy bych tu nenechal jit samotnou pritelkyni vecer po sidlisti...potuluji se tu ruzne prevazne cikanske bandy....staci jim k utoku velmi malo,jen jeden delsi pohled a je vymalovano....pak at se nekdo divy,proc u sebe i slusni lide nosi zbrane.
...mam pocit, že seš muj souset nebo že bydlim f Chomoutovje
Je to mozne...bydlim presneji v Jirkove,nechodis nahodou na do Shamrocku....
A trocha nostalgie made in Bzenec 1991...
http://www.youtube.com/watch?v=NvBlc5t_ … mp;search=
http://www.youtube.com/watch?v=9Cc6DzWE … mp;search=
Já vás všechny asi potěším kdo nesnáší cikány. Jel jsem večer (asi dva týdny zpět) s přítelkyní z kina kní domů a hlavní silnice z Radotína do Černošic je uzavřená a vede tam 15ti kilometrová objížďka. Jelikož jsme jeli plechovkou (Mercedes A) tak jsem neměl na výběr žádnou lesní zkratku a musel objížďku podstoupit. v půli cesty při odbočování vlevo v proti směru vyjel blbec s dálkovejma a potom co projel jsem do zatáčky nic neviděl a uprostřed silnice jel bez odrazek a jakéhokoliv světla mladej cikán kterého jsem nabral i s kolem a srazil k zemi naštěstí(pro auto) ho viděla dřív prítelkyně a zařvala pozor, ale i tak to musela být pro něj solidní pecka. Otevřel jsem okénko a koukam, že je to cikán tak řikam seš v pohodě a on ležel na zádech a řiká jo jo sem tak jsem odjel. Jak ho má člověk ve tmě vidět když je černej a ještě nemá ani odrazku ani světlo ve 12 v noci. Na jednu stranu škoda že jsem nejel rychleji a nadruhou stranu by byla škoda auta
Neper se, život ti dá do držky sám.
inkvizitorr (Administrator) 17.08.2007 23:08:54 Offline |
canni psal:Já vás všechny asi potěším kdo nesnáší cikány. Jel jsem večer (asi dva týdny zpět) s přítelkyní z kina kní domů a hlavní silnice z Radotína do Černošic je uzavřená a vede tam 15ti kilometrová objížďka. Jelikož jsme jeli plechovkou (Mercedes A) tak jsem neměl na výběr žádnou lesní zkratku a musel objížďku podstoupit. v půli cesty při odbočování vlevo v proti směru vyjel blbec s dálkovejma a potom co projel jsem do zatáčky nic neviděl a uprostřed silnice jel bez odrazek a jakéhokoliv světla mladej cikán kterého jsem nabral i s kolem a srazil k zemi naštěstí(pro auto) ho viděla dřív prítelkyně a zařvala pozor, ale i tak to musela být pro něj solidní pecka. Otevřel jsem okénko a koukam, že je to cikán tak řikam seš v pohodě a on ležel na zádech a řiká jo jo sem tak jsem odjel. Jak ho má člověk ve tmě vidět když je černej a ještě nemá ani odrazku ani světlo ve 12 v noci. Na jednu stranu škoda že jsem nejel rychleji a nadruhou stranu by byla škoda auta
čoveče furt sem ty tvoje kydy tak nějak omlouval tim že seš maldej ale tohle může napsat a nedej satan se tak zachovat jenom vopravdovej debil
doba je temná...
vono je něco jinýho s nima bydlet a bejt na ně nasranej
a něco jinýho cos udělat ty
pro mě seš kreten co se chtěl vokázat jakej je king
taky je nemám rát ale tak nějak celkově ,soused je cigán ale kdykolif si s nim dám kořku aj u sebe doma
ale někoho přejet a nepomoct
....až se to stane tobě tak drž hubu a radši se tu stim nechlub šmejde ..tohle už je trošku jinde pičo
...nikdo nevojebe Ježíše...
5ikam že sem se zeptal jestli je ok a řikal že jo jen si stim kolem sedl na prdel. a navíc ta rychlost do zatáčky mohla bejt tak 10-15km/h stejne sem hned zastavil ale náraz to asi nějakej byl. Rozhodně kdybych viděl že mu něco je tak pomůžu. Znam taky pár normálních cikánů, ale většina rozhodně normální neni.
Neper se, život ti dá do držky sám.
inkvizitorr (Administrator) 17.08.2007 23:40:43 Offline |
takže diskuze se dostala tam co vždycky a ještě ji jemně opepřil tady mistr světa na závěr, takže jí uzavírám... jako vždy, podobné diskuze si vyřizujte pro příště e-mailem nebo nějakou jinou soukromou korespondencí. díky.
doba je temná...
Téma zavřeno
Stránky: 1