Nejsi přihlášen
LosBanditos (Člen) 15.08.2007 12:24:16 Offline |
Dílenská příručka.
Ahoj, právě jsem se stal majitelem bandita 600 rok 97. Jelikož jsem automechanik hned mne začalo zajímat co a jak se dá a nedá opravit. Proto jsem si stáhl příručku, která má 300 stran a podle toho opravíte, seřídíte a staráte se jedna báseň. Chci to přeložit do češtiny akorát to zabere mrdu času. Kolik by jste za příručku v češtině byli ochotni dát kaček. Ať vím jestli se mi to vyplatí. je to práce tak na 1 a 1/2 měsíce. Potom si dám zasloužené
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 15.08.2007 12:32:12 Offline |
Re: Dílenská příručka.
Já to myslel jinak, že to přeložím a pošlu to kdo bude chtít za cca 200,- z obrázků nevyšteš momentovou sílu při dotažení čehokoliv na motovu a hlavně když si chceš sám seřídit motor.
LosBanditos adios !
zkus to tady. http://blackbears.ru/index_en.php?get=manual
jaa to taky nepotrebuju - jsem totiz profi mechanik s vlastni firmou. Banditu mam plnou dilnu a zvladam je aj bez navodu - staci mi webova kamera, komp, a slusny pripojeni primo v dilne a pak jsem schopem opravit kladivkem a pilkou na zelezo uplne vsechno
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
LosBanditos (Člen) 15.08.2007 14:14:45 Offline |
Nikdo z V8s to nepochopil. Nechci na tom vydělávat. Jenom chci vědět jestli to někdo užije ať to nedělám zbytečně.
LosBanditos adios !
ross psal:Mam ho v cestine ale jen cca 80 stranek s obr.
klidne poslu
ten neni dílenskej.....
LosBanditos (Člen) 15.08.2007 18:53:53 Offline |
TOME: 775 33 13 13 pokud to myslíš vážně tak mi brnkni a domluvíme se jak to poslat.
LosBanditos adios !
Bandit-Kralik (Člen) 15.08.2007 21:46:42 Offline |
Pokud to budes mit prelozeny do CJ,urcite budu mit zajem....tedy pokud to bude za rozumny peniz.....sam jsem to zkousel prekladat,ale jde to kuva pomalu a nemam tolik casu.
hans psal:ross psal:Mam ho v cestine ale jen cca 80 stranek s obr.
klidne posluten neni dílenskej.....
jasně, je to manuál. tak jsem to pochopil. pokud je to spatne, tak sorry za spatnou informaci
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Bandit-Kralik (Člen) 16.08.2007 11:20:05 Offline |
LosBanditos psal:Ahoj, právě jsem se stal majitelem bandita 600 rok 97. Jelikož jsem automechanik hned mne začalo zajímat co a jak se dá a nedá opravit. Proto jsem si stáhl příručku, která má 300 stran a podle toho opravíte, seřídíte a staráte se jedna báseň. Chci to přeložit do češtiny akorát to zabere mrdu času. Kolik by jste za příručku v češtině byli ochotni dát kaček. Ať vím jestli se mi to vyplatí. je to práce tak na 1 a 1/2 měsíce. Potom si dám zasloužené
Za jak dlouho ji asi budes mit prelozenou,pokud uz je nechces ji dat na stahuj.cz take napis jak to vidis financne,mam o ni zajem....muj mail jirka-kral@seznam.cz
...ja vím, jen tě zlobím a trápím
...zkus ho nevrlu pěkně poprosit a slib mu flašku http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=105 že ho pozdravuju pokud teda myslíš uživatelskej manuál a ne dílenskou, tu mít nikdo nebude
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Bandit 650A psal:osiris psal:...nekecej, v suzuce je maj ;)
schaněl jsem na netu koupit ji pujdu až nebudu mit jinou možnost za zeptání to stojí
až si ji koupíš....tak mi ji pošleš oskenovanou viď? Dík
V Suzuce myslím stojí 2 tácy, esli ne víc
bla...blabla...!
osiris psal:...ja vím, jen tě zlobím a trápím
...zkus ho nevrlu pěkně poprosit a slib mu flašku http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=105 že ho pozdravuju pokud teda myslíš uživatelskej manuál a ne dílenskou, tu mít nikdo nebude
tomu už jsem se zmínil...říkal, že ji zatím nemůže nějak najít či co...
bla...blabla...!
osiris psal:...ja vím, jen tě zlobím a trápím
právě že dílenskou příručku manuál mám ale Dík
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
LosBanditos psal:Ahoj, právě jsem se stal majitelem bandita 600 rok 97. Jelikož jsem automechanik hned mne začalo zajímat co a jak se dá a nedá opravit. Proto jsem si stáhl příručku, která má 300 stran a podle toho opravíte, seřídíte a staráte se jedna báseň. Chci to přeložit do češtiny akorát to zabere mrdu času. Kolik by jste za příručku v češtině byli ochotni dát kaček. Ať vím jestli se mi to vyplatí. je to práce tak na 1 a 1/2 měsíce. Potom si dám zasloužené
jestli sa ti chce,přelož to,za tu dobu co sem chodím se už na to ptalo spousta lidí a zaručuju ti,že pokud to bude udělané slušně,nebudeš stíhat pálit céda,páč za dvě kila si to klíďo píďo vemu i já,přestože dyž potřebuju tak si přeložím to co potřebuju,ale proč sa dřít,žejo,tagže začni
PS.na 70% jsem přesvědčenej,že skončíš u 20 strany a pak to upadne v zapomnění
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1