Nejsi přihlášen
jako hruška
no tak už došlo i na mě,doteď sem byl jen poloblbec,alespoň doufám,teď už celej blbec,protože sem to včera položil.No mě sice skoro nic ale chudák bandit no prostě zhruba v kile levej bok tzn. kapota levá jeden kus nasračku - padák levý středně ubroušen taky hotov - dekl po padákem zřejmě luplý mírně kape olej - blinkry na jedné straně taktéž KO - ještě sem neměl chuť to kontrolovat ,no uvidím jak to pujde rychle,ale sraz asi nedopadne
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Re: jako hruška
luboss psal:jak se ti to povedlo?
no jedu si tak v zatáčkách no nic hroznýho,pak přijedu do levý a když sem nakloněnej malinko uklouznul předek,koukám a takovej ten pěknej hladkej asvalt co sním zalejvaj ty spáry,než sem to stih narovnat tak už sem tam byl i zadním kolem a hotovo,pak už sem jen vystoupil
Salam : jel jsem v normalních kordurovej kalhotech,ty v poho ale bunda na půl s polyesterem k hounu no prodřela se na jednom místě,asi bych volil něco takovýho jako kombinaci kůže a hadra,kůže kvůli bezpečnosti a hadra kvůli vzdušnosti,když na mě je to problém by zdělali asi pětadvacet klokanů
Palous : airbeck byl k hounu bo sem co nejrychleji vystoupil ,ale ty trubkáče toho mraky chytly i když víčko pod prasklo tak stupačka řadička všeno ok
dekl už zavařen v tejdnu začnu rasit kapotu,nejvíc mě bolí jakej sem vůl,protože sem si vzpoměl hned jak sem vstal,že si pamatuju,že tam ta sračka je
Bandit-Kralik (Člen) 19.08.2007 15:43:52 Offline |
Dejte si bacha na cestu Rakovnik-Krivoklat....cesta svadi k zivejsi jizde....jenze,jak se vjede do lesa....vsude hladky asfalt a co je vetsi prekerka....tolik sterku jsem jeste nevidel a to i uprostred silnice...uplny nanosy...na jednom vysparovanem miste mi mirne nadskocilo zadni kolo a kdyz dosedlo,chytlo akorad hromadu sterku... nastesti jsem to udrzel....a jeste jedna perlicka na zaver....o dlazebnich kostkach si clovek mysli,ze potka max.v Praglu,ale jake bylo me prekvapeni....vjizdim plynule do zatacky a ona mrska v puli ohybu zacina byt z kostek....proste pecka,tak bacha na tuhle cestu.
Bandit-Kralik psal:a jeste jedna perlicka na zaver....o dlazebnich kostkach si clovek mysli,ze potka max.v Praglu,ale jake bylo me prekvapeni....vjizdim plynule do zatacky a ona mrska v puli ohybu zacina byt z kostek....proste pecka,tak bacha na tuhle cestu.
A to si tam nejel v zimě. Kočičí hlavy v městečku jsou vyhlášené...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Martin B12 (Člen) 19.08.2007 18:35:15 Offline |
Manas vítej v 2 levelu
hlavně že seš v cajku
street triple picco
Tak manas vitej mezi svestky, hrusky a ostatni ovoce
hlavne ze si vcelku
jo ty hadry...ja mel textilni kalhoty a kozenou bundu. Kalhoty sou rozcupovany ale pomohly a bunda je jen trochu skrabla
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Stránky: 1