Nejsi přihlášen
Odlepování tankpadu... :-(
Zdravím, mám na nádrži nalepený tangpad (nový z prodejny - monáž v prodejně). V počátku to bylo ok, ale najednou se začal v dolní části odlepovat. V servise mi to dali na oboustrannou pásku, ale jak vidím, moc to nepomohlo (zas se to po chvilce odlepí). Máte s tímto někdo nějaký zkušenosti co s tím?? Čím to kdyžtak zkusit přilepit??
Z prvu mi to moc nevadilo, ale když slízám z Bandasky, tak vo to někdy zachytnu....
Pozn.: " za rady typu sekundové lepidlo, svářečka, guma od zavařeniny, sopel a pod. díky...").
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Progear 650 (Člen) 19.08.2007 22:33:41 Offline |
Re: Odlepování tankpadu... :-(
mazec, ty .. to je hustý...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Bych se připojil ke Zdedovi. Když jsem dělával v lese, tak jsme tam měli takový tlamolep... Používalo se to na lapače na bekyni mnišku... Ikdyž na to pršelo, tak to vydrželo lepit celej rok. Ale teď si nevzpomenu jak se to jmenovalo...
Každopádně vopatrně s tím, páč to nejde vyprat.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Zdenda psal:Neni lepší koupit za dvě kila novej? Pořádně to odmastit a přilepit sám?
řek bych,že jediný řešení kerý bych bral,aniž bych se bál vo lak,nebo vo to,že to bude zbastlené
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
kratas psal:Hmm, asi jo. Nechám to, až se to vodlepí úplně a pak koupím novej...
To nedělej, protože se ti pod to při provozu, při mytí atd dostane bordel, kterej ti zbytečně odře lak.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Hmm, asi soudruzi udělali při lepení někde chybu. Kukal jsem na to, dali to asi hodně dolů k sedlu a tam je to dost lomí (i do stran). Takže asi trošku větší ohyb.. Teď mi jeden známý donesl oboustrannou pásku, zkusím to popravit, poku dne , trhám a lepím NEW!!
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
SLUGI psal:... lepidla,zavařovačky atd sou na
... chce to pořádnej hřebík
... nebo pořádnej tankpad
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … GI/T.P.jpg
kurňa, to chcu, tohle je neprosto jedinečné, eňoňůňo...
neni náhodou úplně šumák mít odřenej lak pod tankpadem???
hans psal:neni náhodou úplně šumák mít odřenej lak pod tankpadem???
No možná je, ale nevím proč bych si ho měl nechat odírat kvůli dvoum kilům za posranou nálepku Proč mít zbytečný škody?
PS: Jo a až tam budeš dávat ten novej, tak si vezmi jarovou vodu a fén. Vodou si ho dáš do požadovaný polohy a fénem docílíš 100% přilnavost
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdendo, díval jsem se do profilu na tvoji moto. Mám podobny tangpad. Tu spodní část máš skoro až k sedlu. Já mám tu spodní část přilepenou asi cca 2 cm výše než ty (zrovna na těch záhybech) a tam se to dole vodlepuje!! Ku..a furt něco!!!
Povídám, jarovou vodu, chyť si polohu a pak jen fénuj, fénuj a tlač prstama. Vono si to sedne i na těch zlomech, ale dá to trochu práce. Neboj taky sem lepil 2x
Monty Jack (Člen) 21.08.2007 06:35:33 Offline |
hans psal:neni náhodou úplně šumák mít odřenej lak pod tankpadem???
Kdyby to bylo šumák, tak to tam nikdo nelepí ...
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Takže navrhuješ strhnout, koupit nový a provést tak jak říkáš s tou jarovou vodou a fénem...
Doufám, že ta jarovka bude ok (že ten tangpad bude ještě použitelný).
jasne ze bude, dela se to tak u vsech vetsich samolepek.
Muzes si s tim pak pekne soupat do finalni polohy a pak vytlacis vodu s jarem ven a hotovson
jo a dej tak 2 kapky do pul itru vody,at tam toh nemas moc
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Přesně, toho jaru tam nesmí být zase moc. Pak si dej práci s tím vytlačením a zafénováním. Musí to všude sedět a žádný mezery!
Dneska jsem poopravil tankpad... Zatím to drží. oboustranná páska bojuje (zatím) ze všech sil. Jakmile se to vodlepí, hned to jde hned dolů a bude new!!
Jo, k odstranění zbytků původního lepidla jsem použil petrolej a pak aby to nebylo mastný tak technický benzin!!
kratas psal:Dneska jsem poopravil tankpad... Zatím to drží. oboustranná páska bojuje (zatím) ze všech sil. Jakmile se to vodlepí, hned to jde hned dolů a bude new!!
Jo, k odstranění zbytků původního lepidla jsem použil petrolej a pak aby to nebylo mastný tak technický benzin!!
a žádnej vzorec na správný odstranění nebude?
S úsměvem jde všechno líp :o)
Stránky: 1