Nejsi přihlášen
Funkce speed sensoru
Zdar mam problem , tak jako vzdy.
Jak funguje speed sensor to co je sroubovane k pastorku ???
Protoze jsem dotahl tak sroub ze pri vymene retezu jsme museli pouzit maizlik k povoleni sroubu a povedlo se jedne hranolek urazit :) neni to magnet bo neco podobneho???
B12 neni uz je autobus :)
K.a.s.y.m. (Člen) 21.08.2007 19:41:06 Offline |
Re: Funkce speed sensoru
Peka psal:Zdar mam problem , tak jako vzdy.
Jak funguje speed sensor to co je sroubovane k pastorku ???
Protoze jsem dotahl tak sroub ze pri vymene retezu jsme museli pouzit maizlik k povoleni sroubu a povedlo se jedne hranolek urazit :) neni to magnet bo neco podobneho???
to máš teda blby.Asi to bude něco jako magnet.A pokud tam byli dva tak to asi mělo smysl a musí tam být
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
není nad to když poradí někdo kdo vo tom ví uplnou ...
jinak teda magnet to není,ale ty výstupky bys tam teda mněl mít všechny na té podložce jestli tím uraženým hranolkem myslíš jeden z nich a chcešli aby to ukazovalo OK...
jo jo myslim ty hranolky, podle lomu to vypada jako litina, pak jsem koukal do manualu a speed sensor tam zkousi obycejnym sroubovakem tak to bude asi jen kov a v sensoru magnet nebo indukcnost ve ktere dojde ke zmene a ta s eprenese jako signal 0 nebo 12V. zkusim tam vrtnout zavit a dirku a cele to sesroubovat a zalepit.
Bo ted jedu 100 ale ukazuje mi to 80
jj SD
Tak opraveno presne podle planu ten bazmek je z litiny podle toho jak se to vrtalo, zavit se vrtal jedna radost. i ten zbytek. tak uz mi to zad ukazuje sparvne.
Kdo rika ze inzenyr si vzdy poradi, ma pravdu
Stránky: 1