Nejsi přihlášen
Emerickej Jiříku....
Bych se s tím rozprodáváním neunáhloval..
Aby jste netrávili s kolegy Aprilisty po podzimním výletu na okruh nervní zimu bez dílů fázemi očekávání a sklamání: pošlou?,nepošlou?,urgovat?,má to cenu?,stejně nepošlou
I když předpokládám u německých soudruhů serioznější jednání než u snědých jižanů dělajících si prdel z pražského signálně laděného brado-dreda
God Save The Queen!
Re: Emerickej Jiříku....
osiris psal:petrovi: to jsem psal ale taky, je tam oboje, každej si vybere ;)
ps: jo a viděli jste tu vzpěru kyvky jooo? :))) doufám že to dojel
...myslíš tu chatrnou plechovou??? ...myslim že neš dojel, musela bejt tutovje pokroucená
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
A umej si to, takovej krasavec a máš to zajebaný jak jetel, kór dyž to jdeš fotit Jinak Osi má recht, ta vzpěra chatrná, nenechals to někde na ulici a nevzali ti hnědky kus matroše?
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Americkej psal:debilové
ale je to sráč, tři kila to nejede
jó a sedí na ní moje teta, tak si nechte poznámky
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … mborka.jpg
... tak to potom jo
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
nikdo nepochopí německý designery, to mi neříkej ! můžeš je milovat, nenávidět nebo ignorovat...ale chápat? holej nesmysl!
fakt je, že design je supr italskej a v motorkách tuplem, ale téchnika jim pokulhává.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
No já z BMW uchcávám jedině z GSa a z Jiříkova biku, kor ta bílá je naprosto suprová a neokoukaná. Fakt krasavec. Jinak mě BMW nebere vůbec.
Jediný čeho se děsim, že k tý nádheře bude mít helmu Schubert, sice je to asi kvalita ale jinak humus největší.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Jediný čeho se děsim, že k tý nádheře bude mít helmu Schubert, sice je to asi kvalita ale jinak humus největší.
to teda nevim čeho se děsíš-je šmakézní !
jenom jí bohužel nedělají bílou, tak asi bude černá, ale to mě fakt mrzí
osiris psal:...nevěš hlavu, máme barvy
což o to, ale já mám ještě v živý paměti, jak jsem po airbrushi lepil zpátky ty těsnění a větráky, no horor jak teplej staropramen...
osiris psal:...nj, každá sranda něco ....že jo
Ale to není žádnej problém, pochopil jsem to doufám správně, jako nabídku lakýrníkovu(potažmo Tvojí)na fertik hotovou čepici na klíč, t.j. včetně kompletace?
Američan z vysočan: no hele ze předu se mi líbí to jo, ale z boku to je jak helma patřící ke skafandru k expedici na Venuši Zlatá Shoei nebo Arai. Mimochodem nevím čí to byl kýbl co mi ukazoval Filous na CEC v Mostě, snad Inkvize, byl to ten kevlarovej Uvex a ten byl naprosto mňamozní.
Ale to jen můj názor, nechci ti do toho vůbec kafrat
Zdenda psal:Američan z vysočan: no hele ze předu se mi líbí to jo, ale z boku to je jak helma patřící ke skafandru k expedici na Venuši Zlatá Shoei nebo Arai. Mimochodem nevím čí to byl kýbl co mi ukazoval Filous na CEC v Mostě, snad Inkvize, byl to ten kevlarovej Uvex a ten byl naprosto mňamozní.
Ale to jen můj názor, nechci ti do toho vůbec kafrat
Helixu jsem si zkoušel předloni a kvůli krátký bradě vyhrál wingrack RS2
Americkej psal:osiris psal:...nevěš hlavu, máme barvy
což o to, ale já mám ještě v živý paměti, jak jsem po airbrushi lepil zpátky ty těsnění a větráky, no horor jak teplej staropramen...
jag sundával těsnění?to sa muší?já dyž stříkla tatův blembák načerno sprejem co sem našel v garáži,nic sem nesundával dovez to ke mě,nějakej ten spej tam eště bude a pastelky na érbruš se taky eště najdů
PS: sqěle maluju hen ty slovácký motivy,třeba tupeská keramika to je moje woe
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hovno víte vo dysajnu!
na tuhle motku patří bílá kombinéza (jiří stejně řikal, že po ní touží) a černá helma vytvoří spolu s kolama tři černé vrcholy bílého trojúhelníku, jehož těžiště je přirozeně zdůrazněno opět černým blokem motoru.
teď už je to snad každýmu jasný, né?
osi: promiň, že sem ti sebral kšeft
jiří: fakturu za judring přikládám
Michal GSX (Člen) 23.08.2007 11:51:27 Offline |
Jiříku nedej se!!!
tady na dobráka nenarazíš
jen chlap ví,co chlap potřebuje !
SLUGI psal:... tak bílou?
... a co toto??
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … M3001W.jpg
... nebo toto
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … elma2.jpeg
Takový blembáky měli na palicích ty pěšáci ve Hvězdnejch válkách,ne?
PURE NAKED BIKE!
Petr: o tom žádná, to je jasný, je to mercedes mezi helmama, ale prostě ten tvar je humus. Alespoň pro mne. Bohužel.
Filous: uvažuju o ní, jenže tady je to (prej) právě naopak, zpracování nic moc, komfort nic moc. Tak ti nevim.
člověk se na chvilku ohlídne a...
tož tak:Simpsona ani zadarmo, ten design se mi líbil tak před 5 lety (od tý doby už kupuju třetí)a ještě kvalita je hodně dole.
ta šubrta je moje volba, jenom váhám kvůli tý barvě-přelakovat přilbu, naházet tam všechno zpátky aby to drželo fakt nejni prdel-Inkviz zkoušel asi tři různý lepidla, já dvě na doporučení pana Uvexe a stejně po jedný sezóně abych to lepil znova.A že to nový těsnění jde sundat bez poškození?tak to ani houno!Stejnak ho zase zkurvím a budu shánět zase nový.Nakonec já nebohej skončím s AGV GP-Pro, ale to mě pak Vorel s Tajným vyhoděj vod táboráku, že k tý modrobílý vrtuli znásilňuju talošku.
Koldan-co by u Tebe v garage dělal bílej sprej?ještě bejt to ňáký cingrlátkový, to jóó
tajnej psal:hovno víte vo dysajnu!
na tuhle motku patří bílá kombinéza (jiří stejně řikal, že po ní touží) a černá helma vytvoří spolu s kolama tři černé vrcholy bílého trojúhelníku, jehož těžiště je přirozeně zdůrazněno opět černým blokem motoru.
teď už je to snad každýmu jasný, né?
osi: promiň, že sem ti sebral kšeft
jiří: fakturu za judring přikládám
úplně civím, jak se vyznáš v trojúhelníkách, jsem si myslel, že Ti jdou jen kosočtverce-holt ten alkohol duchaplné konverzaci nesvědčí, ještě že máme diskuzi
vo jakym těsnění je řeč? sem normálně vyloupal všechny ty větráky co byly na pacičkách, vyndal polstry a nechal stříknout u drujdovýho lakýry ze škodárny. pokračování bylo ve vopačnym pořadí. a že su jinak dost levé ti je snad vogo jasný.
řikám si hurikán
Ano,líbíš se mi...
Tak je to venku,no a co
Vadí ti to
To cos mi u kolena vykládal a sliboval byla lež jen aby jsi mne dostal
Nevím jak se s tím vyrovnám
Inkvliz mi dnes na Harmanci říkal že jezdím jak ponocnej,a ptal se co mi je...
Pak mi řekl že se ti nedá věřit
God Save The Queen!
Americkej psal:člověk se na chvilku ohlídne a...
tož tak:Simpsona ani zadarmo, ten design se mi líbil tak před 5 lety (od tý doby už kupuju třetí)a ještě kvalita je hodně dole.
ta šubrta je moje volba, jenom váhám kvůli tý barvě-přelakovat přilbu, naházet tam všechno zpátky aby to drželo fakt nejni prdel-Inkviz zkoušel asi tři různý lepidla, já dvě na doporučení pana Uvexe a stejně po jedný sezóně abych to lepil znova.A že to nový těsnění jde sundat bez poškození?tak to ani houno!Stejnak ho zase zkurvím a budu shánět zase nový.Nakonec já nebohej skončím s AGV GP-Pro, ale to mě pak Vorel s Tajným vyhoděj vod táboráku, že k tý modrobílý vrtuli znásilňuju talošku.
Koldan-co by u Tebe v garage dělal bílej sprej?ještě bejt to ňáký cingrlátkový, to jóó
...asik sem zastydlej, bo mě se tadle Simpsonka líbí furt...a na komfort seru
huskyb12 psal:co vymejšlíš, vem si tudle, modrá de k vrtulím ...
http://schuberth.klaxmedia.de/typo3temp … 6db69d.jpg
...a kam si zastrčí štětku s kance, dyš to nemá žádnou krempu???
Stránky: 1