Nejsi přihlášen
Sobota 18.8 Mšeno u Mělníka MS Stadionů
Kdyby to někoho zájimalo tak v sobotu bude tohle. Ale nikdy jsem tam ještě nebyl. Tak to prostě jen tak zkusíme a uvidíme....
Nějaký informace a fotky jsou tady ale kalendář mají ještě z roku 2006.
http://www.jawaczveteran.cz/
PS: omlouvám se tomu, co má jednu ruku stále v rozkroku ale při zmenšení fotky by už byla nečitelná.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Re: Sobota 18.8 Mšeno u Mělníka MS Stadionů
Já se tam taky ukážu.Mám to kousek. Může to být docela prča. Já akorát vím,že kdysi svazarm měl originál upravený stadiony na plochou dráhu a jezdili s nima normálně závody.Tak se tam možná potkáme.
Zdenák psal:Počasí dopadlo dobře a dokonce jsem slyšel, že Romča jezdí dost ostře... o Heidy už to vím....
no na cb 500 to musi bejt vostry jako britva..
jinak nic proti...
a pozdravuj karla romco..
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Nadzár TETO GORE Kadlika budu pozdravovat. Jinak teda nevim, ostrý CBčko rozhodně nejni,ale Robin s Heidi se pořád drželi na Banditech někde hódně vzadu na Dubí, tak jsem na ně čekala. Tak příští rok to snad už bude o něco lepší, to už si snad s motorkou polepšim
Helis:já nevim,ale mě i včera řikali, že jsem jela rychle, přitom ta cesta zpátky byla na pohodu. Jen teda doma jsem řikala o tom GSX-R a že jsem měla co dělat,abych to zvedla ze stojánku ale myslim si,že to je věc zvyku, taky jsem se bála za to trochu vzít aby se to narovnalo,páč to nebylo moje.
Romča psal:Nadzár TETO GORE Kadlika budu pozdravovat. Jinak teda nevim, ostrý CBčko rozhodně nejni,ale Robin s Heidi se pořád drželi na Banditech někde hódně vzadu na Dubí, tak jsem na ně čekala. Tak příští rok to snad už bude o něco lepší, to už si snad s motorkou polepšim
...Robin, Robin??? ...ten co má modrý Sko po Palousovi??? ...a ty máš červený CBčko??? ...tag to myslim, že sme se na Agipu taky nedávno viděli
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous:čeče já nevim, já si zas ty lidi na Dubí moc nepamatuju, jen ty,co tam jezdí pravidelně znám od vidění. Jo a má Sko,ale na forum sem nechodí, na to jsem se ho ptala, je to kamarád Zdenáka. Jo jo, mam červený CBčko, teda po straně stříbrný a přední blatník stříbrnej.Jinak stačí když se podíváš do profilu, měla bych tam mít odkaz na moje stránky, jestli se to teda zobrazuje.
Helis:ne,ale ten na tý R6 řikal,že si myslel, že v první zatáčce nás ztratí a pak když se podíval do zpětnýho, tak jsem se mu prej lepila porád na zadek Jen mě teda štval ten starší(na Fazeru,jak jel s tebou), jak pořád řikal o tom štěrku v zatáčce,atd. a přitom on si to tam sjíždí 2x, ho vždycky vidim nahoře na Dubí, jak vyjede a znovu se vrací.
Helis: jo to byl litr? já myslela,že je to šestka dyť on jel i na tý Dubí hodně pomalu, o to nejde,ale že si na něj ještě musela čekat a on měl hadry a ty džíny, to bych mu asi ujela. Mě to stihlo jen malinko o vesnici blíž než bydlim a u nás sucho a pršelo až za hodně dlouho.
Filous psal:Romča psal:Nadzár TETO GORE Kadlika budu pozdravovat. Jinak teda nevim, ostrý CBčko rozhodně nejni,ale Robin s Heidi se pořád drželi na Banditech někde hódně vzadu na Dubí, tak jsem na ně čekala. Tak příští rok to snad už bude o něco lepší, to už si snad s motorkou polepšim
...Robin, Robin??? ...ten co má modrý Sko po Palousovi??? ...a ty máš červený CBčko??? ...tag to myslim, že sme se na Agipu taky nedávno viděli
jO JO je to ten co má modrý S po Palousovi... a nějak s tebou řeší ty padáky tuším.... bude na 13. srazu.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Stránky: 1