Nejsi přihlášen
(žárovka potkávací na eSko) Pomóóóc
ted sem si vydelal .... spadnla me zarovka (potkavacka) z Bandita 12 S. a jak mnozi vedi.. neni to levna sranda
nemate nekdo jednu zbytecnou nebo nevite kde ji sehnat ?
dik
Editoval osiris (19.08.2007 23:15:20)
Re: (žárovka potkávací na eSko) Pomóóóc
GSF josef psal:ted sem si vydelal .... spadnla me zarovka (potkavacka) z Bandita 12 S. a jak mnozi vedi.. neni to levna sranda
nemate nekdo jednu zbytecnou nebo nevite kde ji sehnat ?
dik
mám ji pod sedlem ale jestli přežila kolizi to nevím jinak vyjde asi 180 což eště jde né
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
GSF josef psal:me v servise rek 1400,-
kde se da koupit ? eventuelne bych ji od tebe vzal
já ji koupil normálně u nás v autodílech,sice sem ji tam nezkoušel,ale podle příručky by to měla být ona jinak je to jedna z těhle kupoval jsem i dálkovou ale nevím která je která HB4 HB3 tož snad ti to pomůže,jedno je fakt musel ji objednat,ale za dva dny byla tam
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Progear 650 (Člen) 19.08.2007 22:32:28 Offline |
se posrali zmrdi.. za 1400 se nechají koupit jíný věci...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
GSF josef psal:ja taky ne. ale todle me bylo receno v servisu slusne sem podekoval a nazdar
Nazdar a hlavně si nestříkni.
PS: Jen jsem se pousmál, páč 1400,- za žárovku je fakt trochu moc. Dneska je možný všechno.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:GSF josef psal:ja taky ne. ale todle me bylo receno v servisu slusne sem podekoval a nazdar
Nazdar a hlavně si nestříkni.
PS: Jen jsem se pousmál, páč 1400,- za žárovku je fakt trochu moc. Dneska je možný všechno.
Teda jestli jsi toho fakáče mylsel na mne. Jestli to bylo myšleno na Suzuki, tak si sypu popel na hlavu a omlouvám se.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
GSF josef psal:proc ?? vzdyt kleje dobre ! sehnat za 180,- a prodat za 1400,- kurva to je kumst !
...protože nejsme hovada
...máš možnost ji nekupovat, jinak se smiř s tím, že motorka je drahej koníček a jestli na něj nemáš, tak je lepší ji prodat
ps: máš možnost koupit značkový zboží, nebo repliku, počítej že tam musí bejt rozdíl v ceně (boty koupíš u vietnamců taky za stopade a jinde kvalitnější, značkový za desetkrát tolik)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
boty kupuju jedine ve znackovy prodejne !
a co se tyce fakace - nebyl na nikoho z tohodle fora ( zatim )
na suzuki obcas nadavam - pokud je problem. jinak spokojenost !!!
jen me sere debilni dostupnost nekterejch dilu ( jako zarofky )
gsf josefovi: piš prosím v "technice" normální nadpis, ne nicneříkající hesla (je to pro druhý, ať se v příspěvcích nemusej přehrabovat jak v hnoji)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Tak pro informaci:
HB4 mají Roomstery a nový Octavia, takže klíďo koupit krabičku žárovek v Baumaxu na tento tip vehiklu, počítám do 200,- . Jinak Osram HB4 nějaká ta blůkůl cca 250,- třeba na www.e-lights.cz
14 kil - to chce fakt obchodního ducha
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1