Nejsi přihlášen
Re: Kunětická hora-BENZÍNOVEJ DÝCHÁNEK
jj byl uz v patek asi ode 4...to sem si jel postavit stan a pak s kamosem na vyjizdku...bydlim ve vesnici pod kunkou takze pohodajj jel sem cely 2 dny a ted mam pocit ze uz nigdy nebudu pitne v nedeli mi vazne nebylo fajne...ale vecer sem se potkal na seci s Palousemktereho timto pozdravuju
Rikej co rict chces a mysli to vazne...
spíš jak se to zdrželo než se všichni srovnali ale byla sem v dobrom kolektivu tkže bavili nejen mě ale i celou kolonu co je slyšeli dokonce mě večer zastavili 2 chlapi a ptali se jestli náhodou nemám černou bandasku a když sem jim řekla že jo tak mi na to odpověděli.... jo to seš ty s tima klukama a ptali se mě čí večer teda byla ta prdel.... kluci pochopí. a bylo to strašně krátký na to kolik nás bylo sem myslela že to víc protáhnou
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Šárka psal:spíš jak se to zdrželo než se všichni srovnali ale byla sem v dobrom kolektivu tkže bavili nejen mě ale i celou kolonu co je slyšeli dokonce mě večer zastavili 2 chlapi a ptali se jestli náhodou nemám černou bandasku a když sem jim řekla že jo tak mi na to odpověděli.... jo to seš ty s tima klukama a ptali se mě čí večer teda byla ta prdel.... kluci pochopí. a bylo to strašně krátký na to kolik nás bylo sem myslela že to víc protáhnou
jo rtak to ty se si nám točila u stanu.Nějak se ti to kouslo v dolíku.Už jsem ti chtěl jít zatlačit ale pak se ti to povedlo,tak jsem to zas vzdal.
ja nevim me ta prvni cast fakt dost nakrkla tak sem to po streetu vzdal a jeli sme na vlastni projizdku...no skoda ze sme se tam nepotkali treba negdy priste dame...jedes do Luzan??
mass psal:jj byl uz v patek asi ode 4...to sem si jel postavit stan a pak s kamosem na vyjizdku...bydlim ve vesnici pod kunkou takze pohodajj jel sem cely 2 dny a ted mam pocit ze uz nigdy nebudu pitne v nedeli mi vazne nebylo fajne...ale vecer sem se potkal na seci s Palousemktereho timto pozdravuju
Sakra to je divný asi sem 2xdyk sem měl bandasku celý votpoledne domatak pšššššt já to nebyl
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:mass psal:jj byl uz v patek asi ode 4...to sem si jel postavit stan a pak s kamosem na vyjizdku...bydlim ve vesnici pod kunkou takze pohodajj jel sem cely 2 dny a ted mam pocit ze uz nigdy nebudu pitne v nedeli mi vazne nebylo fajne...ale vecer sem se potkal na seci s Palousemktereho timto pozdravuju
Sakra to je divný asi sem 2xdyk sem měl bandasku celý votpoledne domatak pšššššt já to nebyl
..tak i ja sem vobcas linej radit
mass psal:PALOUS psal:mass psal:jj byl uz v patek asi ode 4...to sem si jel postavit stan a pak s kamosem na vyjizdku...bydlim ve vesnici pod kunkou takze pohodajj jel sem cely 2 dny a ted mam pocit ze uz nigdy nebudu pitne v nedeli mi vazne nebylo fajne...ale vecer sem se potkal na seci s Palousemktereho timto pozdravuju
..tak i ja sem vobcas linej radit
dík žes mě neprásk
Jebat motorky :-)
Roman GSX1400 (Nový člen) 24.08.2007 21:05:55 Offline |
Šárka psal:spíš jak se to zdrželo než se všichni srovnali ale byla sem v dobrom kolektivu tkže bavili nejen mě ale i celou kolonu co je slyšeli dokonce mě večer zastavili 2 chlapi a ptali se jestli náhodou nemám černou bandasku a když sem jim řekla že jo tak mi na to odpověděli.... jo to seš ty s tima klukama a ptali se mě čí večer teda byla ta prdel.... kluci pochopí. a bylo to strašně krátký na to kolik nás bylo sem myslela že to víc protáhnou
A to te bavili i autobusaci.
Autobus je autobus.
Stránky: 1