Nejsi přihlášen
Re: today?
Tsss, nevim jak se tady třeba někdo z fora kdo má litrovou motorku (ne zrovna bandita) může nazývat jebkař.A takový ty manýry, že někdo s B6 někam přijede (myslí si dovy co nemá) a řekne o litru, že je to jebka, no to se divim,že ještě nikdo nedostal přes držku Nemluvim o tom, co já mam za motorku,ale všeobecně. Jinak to neberte osobně i já mam mezi bandiťákama kamarády/ky,ale nikdo mi neřekne, že mam jebku.
Romča psal:Tsss, nevim jak se tady třeba někdo z fora kdo má litrovou motorku (ne zrovna bandita) může nazývat jebkař.A takový ty manýry, že někdo s B6 někam přijede (myslí si dovy co nemá) a řekne o litru, že je to jebka, no to se divim,že ještě nikdo nedostal přes držku Nemluvim o tom, co já mam za motorku,ale všeobecně. Jinak to neberte osobně i já mam mezi bandiťákama kamarády/ky,ale nikdo mi neřekne, že mam jebku.
už se těším,jak dáš Jardovi dopřesdržky-teda jestli na to máš koule
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Progear 650 (Člen) 22.08.2007 12:55:44 Offline |
Romča: A kam dneska pojedeš? Jel bych taky, ale nikam daleko...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650:asik nikam, ještě nevim,ale mam sraz s někym odtud, dorazí ke mě domu a jedem na kavčo nebo ho dáme u nás doma. Takže bych to viděla na Mělník na kafe, pokud bude počasí.A pokud nebudou chtít ject na Dubou
Hele Newado, neser beztak bys měl jen odřenou jebku, nebejt nás
Progear 650 (Člen) 22.08.2007 13:05:28 Offline |
No tak nic, ja na to taky kašlu, nejak se zatahuje...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Romča psal:litrovou motorku (ne zrovna bandita) může nazývat jebkař.A takový ty manýry,.... a řekne o litru, že je to jebka, no to se divim,že ještě nikdo nedostal přes držku Jinak to neberte osobně i já mam mezi bandiťákama kamarády/ky,ale nikdo mi neřekne, že mam jebku.
1.f profilu mas za motorku jenom nejakou jebku - proto jebkari
2.litr musi byt jebka bo to rozhodne neni gsf
3.sice nejsem tvuj kamarád/ka ale klidne to reknu znovu
4.osobne to neberu ale mam u tebe panaka , bo prave kvuli tomuto jsem tam dal DVA chechtaci smile a ne smile hlavou kroutici nevericne , aby to pochpili i ti kteri neznaji pozadi
jardagsf nad mladyma a neklidnyma hlavou kroutici a shovivave se smejici
ps. za kazdym bodem jsou 3 slovy TRI chechtaci smile
pps. ten podpis se mi tentokrat povedl - su jak nejaky moudry saman nebo co
MOTO KOZZI GRISO
Zase někdo kdo je chytlavej a vážnej jak hovno I ta největší trubka by z textu poznala, že to Jarda nemyslel nijak zle, ba právě naopak. Jsi bohužel na Bandit foru, takže i kdybys měla třílitr Honda tak třeba pro majitele GSF 250 bude ta "tvoje" jebka. A vůbec to nebude míněno zle. A nějaký řečí o rozbití držky... Ach jo.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Romča psal:Filous:jó myslim,že tyhle fotky jsem u nějakýho fakt zarytýho bandiťáka viděla Ještě že tohle si můžete dovolit jen na srazu banditů
...tag tys asi neviděla, bo sou ze soboty ...asi sem ten zarytej bandiťák, bo fotky i cedule sou moje
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jardagsf psal:Romča psal:litrovou motorku (ne zrovna bandita) může nazývat jebkař.A takový ty manýry,.... a řekne o litru, že je to jebka, no to se divim,že ještě nikdo nedostal přes držku Jinak to neberte osobně i já mam mezi bandiťákama kamarády/ky,ale nikdo mi neřekne, že mam jebku.
1.f profilu mas za motorku jenom nejakou jebku - proto jebkari
2.litr musi byt jebka bo to rozhodne neni gsf
3.sice nejsem tvuj kamarád/ka ale klidne to reknu znovu
4.osobne to neberu ale mam u tebe panaka , bo prave kvuli tomuto jsem tam dal DVA chechtaci smile a ne smile hlavou kroutici nevericne , aby to pochpili i ti kteri neznaji pozadi
jardagsf nad mladyma a neklidnyma hlavou kroutici a shovivave se smejici
ps. za kazdym bodem jsou 3 slovy TRI chechtaci smile
pps. ten podpis se mi tentokrat povedl - su jak nejaky moudry saman nebo co
takže: jardagsf nad mladyma a neklidnyma hlavou trpělivě kroutici a shovivave, moudře aš šamansky se usmívající?
BMW Pičo! :-)
Filous psal:Romča psal:Filous:jó myslim,že tyhle fotky jsem u nějakýho fakt zarytýho bandiťáka viděla Ještě že tohle si můžete dovolit jen na srazu banditů
...tag tys asi neviděla, bo sou ze soboty ...asi sem ten zarytej bandiťák, bo fotky i cedule sou moje
vezmi je do koruny ssebou plíz
Jíra psal:Filous psal:Romča psal:Filous:jó myslim,že tyhle fotky jsem u nějakýho fakt zarytýho bandiťáka viděla Ještě že tohle si můžete dovolit jen na srazu banditů
vezmi je do koruny ssebou plíz
...gdyš pojedu a nezapomenu, tag jo...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Jíra psal:ale cikánky tu nemáme ...
...šťastnej to kraj, škodá že nemůžu říct to samý ...nechcete ňáký zdarma??? ...u nás se to ňák přemnožilo ...já vim, já vim, uš mlčim
no, ne že by tu nebyly vůbec, ale takovou občanskou pohodu jako u tebe...
filousovi: jj, nakopu ti ho hnet neska v šest (první malou, druhou mega, jag ty to dokážeš? ) ...zmenšil sem to
ps: houska to má malý, ten je oukej (velký, ale přitom malý, fak, koukal sem na to )
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
huskyb12 psal:tady se totiž těžce kastuje, tady je to Banditland a fertig !
Vyjížďka - takhle parkujou Banditi
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … anditi.JPG
A autobusáci ( třeba ) sou vykázaný na svoje parkoviště
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ky/bus.JPG
Vo tom se tady nediskutuje, tady to tak je ci fix :)))
Woe,chudák Mirek. Prej co tady delas?! Ty mas stat tamhle!
Amen. . .
svatej psal:huskyb12 psal:tady se totiž těžce kastuje, tady je to Banditland a fertig !
Vyjížďka - takhle parkujou Banditi
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … anditi.JPG
A autobusáci ( třeba ) sou vykázaný na svoje parkoviště
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ky/bus.JPG
Vo tom se tady nediskutuje, tady to tak je ci fix :)))Woe,chudák Mirek. Prej co tady delas?! Ty mas stat tamhle!
Čurani mě poslali vo kus dál, prej tam máš zastávku... . A to měl každej min. vo 2 deci míň v motóru. A pozorný pozorovatel si všimne že mězi nima byl taky jeden bus... .
Autobus je taky Suzuki... .
přesně tak ......... pozdravili jsme v Harachově autobusáka a von chudak nemoh tušit vo co go ...... ale jinak s tema jebkama je to tady prostě takovej kolorit a sme tomu rádi jen někteří slabší jedinci to špatně nesou.
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
1) členové atd.nějakým způsobem mají kladný vztah k těmto motorkám..ať už jako
původní vlastníci...nebo jinak.
2) občas se objeví někdo kdo nechápe filosofii tohoto webu a myslí si, že je na jiném-
masovňáckém a trousí moudra...
3) eště že máme tu demokracii a pluralitu :)
bla...blabla...!
Romča psal:Filous:jó myslim,že tyhle fotky jsem u nějakýho fakt zarytýho bandiťáka viděla Ještě že tohle si můžete dovolit jen na srazu banditů
Promiň, nechápu co jsme si jako dovolili tak hroznýho Víš ono jde o srandu, rejpání, pošťuchování zkrátka nadsázku a věř, že mám spoustu kámošů na jinejch bajkách mezi kterejma se běžně titulujeme do sekaček, půlmotorů, kláves, autobusů a podobně. A dovoluju si to naprosto všude
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Romča psal:osiris:tak kvůli vám si bandita kupovat nebudu ale myslim,že jsem to tady už vysvětlila, neni potřeba se k tomu víc vyjadřovat
wow tak to se mi neskutečně ulevilo, že si právě kvůli nám nebudeš Bandasku kupovat
Ona je to totiž těžká jebka, co se kroutí v zatáčkách a jinak nejede
Uff spadlo ze mě 100 kilo
.....včera to bylo luxusní poježdění.....na Ještěd od Českého Dubu je z větší části nový asfalt....fakt pěkný........
.....a káva o páté v Dolech taky neměla chybu.....
prostě středa jak má být....
jebka nejebka, hlavní je, kdo to kočíruje......
to já pojezdil v neděli Pezinsků Babu,bylo to móóóc hezký,novej povrch,vracáky,stupačka byla a baťůžek si teho ani nevšim akorát je blbý,že dyž tam člověk chytne na začátku kolonu aut,móóc blbě sa předjížděj a je po zážitku
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Romča psal:Zdenda:taky jestli sis nevšim,tak tam byli smajlíky, takže ani já to neberu tak vážně jak si myslíš
Ok, tak to má být
Zdenák:no jasně, dneska jsem na GSX-Ru jela poprvý,ale jen kolem vesnice, páč to zatim ještě neni na českejch papírech,ale už se na tom pracuje. Svezení super, zatim nevim co tam motorka umí,takže jsem to moc netočila a jela jen tak na brblačku A taky dneska vyčistil Kája karbeci a ještě musí udělat synchrony.Pak myslim, že už to bude dobře vyladěný. Jinak svezení dobrý,ale ta silnice neni můj styl,ale Dubou si s ní určo dám
Stránky: 1