Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Cestování » pecka trasa Dubi-Moldava-Flaje-Litvinov

Bandit-Kralik (Člen)
26.08.2007 13:05:25

pecka trasa Dubi-Moldava-Flaje-Litvinov

Zdarec...vcera jsem se byl prolitnout a podarilo se mi najit pecka trasu,neni to sice nic pro zmrzlinare,sama serpentyna.Projizdi se lesem,loukama,okolo prehrady a i z masiny jsou videt pecka vyhledy....

Trasa zacina od Dubi(pod zeleznicnim mostem),smer Moldava....nektere zatacky jsou opravdu ostre.Pred hranicnim prechodem odbocka prehrada Flaje...uzka silnicka,ale velmi maly provoz.Okolo Flajske prehrady zpev na Litvinov....cca 30km....nevim presne....nefacha mi tachac.

bery (Člen)
26.08.2007 13:16:25

Re: pecka trasa Dubi-Moldava-Flaje-Litvinov

Bandit-Kralik psal:

Zdarec...vcera jsem se byl prolitnout a podarilo se mi najit pecka trasu,neni to sice nic pro zmrzlinare,sama serpentyna.Projizdi se lesem,loukama,okolo prehrady a i z masiny jsou videt pecka vyhledy....

Trasa zacina od Dubi(pod zeleznicnim mostem),smer Moldava....nektere zatacky jsou opravdu ostre.Pred hranicnim prechodem odbocka prehrada Flaje...uzka silnicka,ale velmi maly provoz.Okolo Flajske prehrady zpev na Litvinov....cca 30km....nevim presne....nefacha mi tachac.

surprisedsurprisedsurprised

momentalně zavostalej
Bandit-Kralik (Člen)
26.08.2007 15:30:27

kuwa...pisu Dubi,ale mam na mysli Hrob....se mi ty plete.

bery (Člen)
26.08.2007 16:09:54

Bandit-Kralik psal:

kuwa...pisu Dubi,ale mam na mysli Hrob....se mi ty plete.

to je jedno. z dubí se taky dostaneš. jinak moldava je tady dost známá a horem je to sic hezký ale asfalt nic moc. já se lek že si objevil amerikubigsmile

momentalně zavostalej

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS