Nejsi přihlášen
Má někdo divnější děti?
Právě mi můj syn poslal sms: " Zdar! Posílám pozdrav z černobylský elektrárny! Stojím asi 200m od sarkofágu! Splnil se mi další magorskej sen!"
Ach jo.
A to mám dneska narozeniny.
Všechny vás pozdravuje.
Má jebku ale chce si koupit Bandita.![]()
![]()
To je dneska mládež.![]()
Jdu načít další fernet.
A kurva...
|
Progear 650 (Člen) 17.08.2007 12:07:22 Offline |
Re: Má někdo divnější děti?
ty vole, tak to je hrubý...
vše nej....![]()
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
|
Martin B12 (Člen) 17.08.2007 12:07:47 Offline |
fše nej jerry ![]()
![]()
a
street triple picco
tajnej psal:to my starší a zkušenější si v klidu počkáme, až to budem mít pěkně doma v temelíně a nemusíme se za drahej peníz trmácet do sajúzu
clovece neblazni ![]()
nerad by som aby tu hrali stalkera
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
|
Pítrs (Jerryho synek) (Člen) 26.08.2007 20:23:05 Offline |
Zdravim! Před pár dny sem se vrátil z Ukrajiny!
Bylo to super, už sem tam byl loni, a letos jsem se jel podivat znovu a při tý příležitosti sem zařídil i vejlet do černobylu! Nakonec jsme se dostali asi na 100m od sarkofágu
, měli jsme oběd v jídelně černobylský elektrárny a já si dal pořádnou porci protiradiačního kefíru!
Nakrmili jsme obrovský hejna ryb a sumců co plavou ve výpusti chladícího okruhu! Prohlídli jsme si města černobyl i pripjať! A jelikož náš průvodce byl i zaměstnancem elektrárny, tak nás zaved a ukázal nám rozestavenej reator kterej měl pracovat v pátym bloku! No velmi zajímavý![]()
![]()
![]()
Další super věc byla že i samotná cesta tam byla zajímavá! Jeli jsme v nějaký hustohustý volze a řidič za jizdy normálně lil lahváče!![]()
Rudá jebka, pičo!
|
Pítrs (Jerryho synek) (Člen) 26.08.2007 20:33:46 Offline |
tajnej psal:nevědí co s prachama a všechno chtěj hned
to my starší a zkušenější si v klidu počkáme, až to budem mít pěkně doma v temelíně a nemusíme se za drahej peníz trmácet do sajúzu
jádru zdar a tobě taky
No s prachama opravdu nevim co, páč žádný nemam. na Ukrajiěn je výhoda že je všechno levný a když člověk ví kudy a jak, tak se do kieva dostane za necelejch 800
a to už se vyplatí! A v takovejch astronomickejch sumách se pohyboval celej vejlet!
a To ani nemluvim o tom pivu a vodce!
Od obojího sem za těch pár dnů vypil nějakej ten litřík!
A nejlepší na tom je, že když jsme byli jenom mírně nacamraný, tak nám všichni úkáčka řikali jak sme hrozně sympatický a když sme byly vylitý pod obraz tak se nás báli!![]()
![]()
A hlavně až to budem mít tady u nás v temelíně, tak to už nebude dobrodružství
to tam pak bude jezdit každej ňouma zbírat borůvky velký jako pěst na kořalu!![]()
Rudá jebka, pičo!
|
Pítrs (Jerryho synek) (Člen) 26.08.2007 20:38:07 Offline |
Jinak taky přeju Jerrymu vše nejlepší!
Už se těšim až to spolu řádně zapijem! ![]()
PS: Už se těšim až se zušlechtí těch 111 Kg třešní! ![]()
![]()
Rudá jebka, pičo!
Pítrs (Jerryho synek) psal:Zdravim! Před pár dny sem se vrátil z Ukrajiny!
Bylo to super, už sem tam byl loni, a letos jsem se jel podivat znovu a při tý příležitosti sem zařídil i vejlet do černobylu! Nakonec jsme se dostali asi na 100m od sarkofágu
, měli jsme oběd v jídelně černobylský elektrárny a já si dal pořádnou porci protiradiačního kefíru!
Nakrmili jsme obrovský hejna ryb a sumců co plavou ve výpusti chladícího okruhu! Prohlídli jsme si města černobyl i pripjať! A jelikož náš průvodce byl i zaměstnancem elektrárny, tak nás zaved a ukázal nám rozestavenej reator kterej měl pracovat v pátym bloku! No velmi zajímavý
Další super věc byla že i samotná cesta tam byla zajímavá! Jeli jsme v nějaký hustohustý volze a řidič za jizdy normálně lil lahváče!
... srandičky,srandičky![]()
... ale až po čase nebudou moct děti spat protože jim taťka bude celou noc svítit tak to taková sranda nebude ![]()
![]()
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Stránky: 1