Nejsi přihlášen
Upevnění navigace PDA
Jak nejlíp upevnit na moto navigaci PDA ?? Šlo by použít držák co se používá do aut a jenom dořešit objímku na řídítka? Jde mě o to aby mě to PDA za jízdy neupadlo, přece jenom je to dražší hračka. Má někdo osvedčený způsob uchycení ? Dík za rady
Kam nevidím, tam nepospíchám
Re: Upevnění navigace PDA
a co máš za tip ?
fjetsinou se dává nějaká objímka s plackou na vopratě ,nejlépe pokud jsou s hrazdou a na ně bud uniferfální držák jak na foun nebo rofnou vanička na tip PDA
já tam mám přidělanou tu kolíbku na fest sice to na voko nejni zas tak košer ale zas to drží
a kdybych f sobě neměl 2litry andrejky a nějakýho toho paňáka tak ti to skáknu blejsknout
zas na druhou stranu dochází chlast a asi pudu do sklepa pro další rundu
přeba si fspomenu a vezmu foťák
...nikdo nevojebe Ježíše...
inkvizitorr (Administrator) 17.08.2007 23:14:17 Offline |
Borák psal:a co máš za tip ?
fjetsinou se dává nějaká objímka s plackou na vopratě ,nejlépe pokud jsou s hrazdou a na ně bud uniferfální držák jak na foun nebo rofnou vanička na tip PDA
já tam mám přidělanou tu kolíbku na fest sice to na voko nejni zas tak košer ale zas to drží
a kdybych f sobě neměl 2litry andrejky a nějakýho toho paňáka tak ti to skáknu blejsknout
zas na druhou stranu dochází chlast a asi pudu do sklepa pro další rundu
přeba si fspomenu a vezmu foťák
tag mu řekni rovnou, že sis na řídítka přidělal držák na velkej polní telefon i s baterií velkou jak dvacetilitrovej kanystr a že je to tam jak pěst na voko a jestli ti to funguje (myslim ta navigace patnácti satelitama z nasa) stejně jako palousoj, tak satan s tebou
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 17.08.2007 23:48:44 Offline |
hele ty bouráku nebo jak se to píšeš, jestli pojedeš zejtra s navigacej, tak už abys vyrazil a já ti pojedu pomalu na moravu s kanystrama s benálem abys moh pokračovat nejkračí cestou
p.s. čekám furt kdy se vytáhne a zatim nic
doba je temná...
taky jsem nad tim dumal. Napadlo me treba dat to do tankvaku. Ale asi to nebyl nejlepci napad, protoze se to tam bude urcite nejak hejbat a otacet a navic uvidim kulovy. Ale vzhledem k tomu, že moje navigace nejni vodotesna, tak si na druhou stranu myslim, ze jinej zpusob nejni. Nebo se pletu?
Takže PDAčko mám typu Fujitsu Siemens N560
-->> luboss : ten držák se mě líbí, to PDA to drží krásně za všechny 4 rohy, to je typ DODO (DOdělej DOma) nebo se to dá někde sehnat? Má to i nějaké odpružení?
-->> vorel : tak sem na ten Touratech kouknul a nabyl jsem dojmu že jedině výrobky od nich jsou ty nejlepší na světě a že jedině s jejich výrobkama se mě s navigací nikdy nic nestane, no nevím, zkusím si poslat katalog a mrknu na to
Kam nevidím, tam nepospíchám
drzak je ze sunny-softu v Praze ci Brne www.sunnysoft.cz tusim ... a sundal jsem z nej predni pruhledy kryt. Odpruzeny to neni a myslim, ze je to i blbost... proste PDA nejsou zadny hracky za tri sta kacen, ja ho takhle vozim uz treti sezonu a nema jedinej problem. Samozrejme, ze jsem ho nenechal nikdy zmoknout...
drzi to v tom tak, ze to musim sundat obouma rukama
stalo me to pak kacek
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
řikám si hurikán
HD: divim se, že si nedorazil v tomdle :)))
http://www.touratech.com/shops/001/imag … 0_I_01.JPG
ale di, Ty brepto ...
...noooo, a ty woe v f tomdle kaskadére :))) http://www.ringsport.com.au/Uploads/Images/Mask_HG.JPG
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Já osobně už držák nepotřebuju páč je k chofnudej si to na sluchátka a projedeš rájjo a flákni si to tam pro pěší ať se jukneš na místa gde bys normálně nebyl.Mě se vosobně nějaký ůseky páčej tak,že si je dám aj dvakrátjen mě můžou nas... lidi který mě za to nechápou.vždy sem se dostal kam sem chtěl a když ne tak mě vyzvedly.nejlepčí to je z jara páč takovej záchytnej bod jako je řepkový pole je nej to si pak může ten co tě hledá taky pěkně pojezdit
Jebat motorky :-)
Maj to skladem, vogo:
TOURATECH-CZ
Hněvkovská 1229/36, 14800 Praha - Chodov / Roztyly (viz popis jak se k nám dostat zde)
Otevřeno Po-Pá: 10:15 - 18:30h (často i mnohem déle ale nikdy ne dříve!)
telefon obchod: 724 984904, informace: 602 349970, objednávky/rezervace/prodej/služby: 602 100677
pevné linky: tel/fax:. 272942086, 272937614, 267910994
e-maily: touratech@touratech.cz, objednavky@touratech.cz
řikám si hurikán
vorel psal:Maj to skladem, vogo:
TOURATECH-CZ
Hněvkovská 1229/36, 14800 Praha - Chodov / Roztyly (viz popis jak se k nám dostat zde)
Otevřeno Po-Pá: 10:15 - 18:30h (často i mnohem déle ale nikdy ne dříve!)
telefon obchod: 724 984904, informace: 602 349970, objednávky/rezervace/prodej/služby: 602 100677
pevné linky: tel/fax:. 272942086, 272937614, 267910994
e-maily: touratech@touratech.cz, objednavky@touratech.cz
novej dealer? ses přeorientoval vogo?
S úsměvem jde všechno líp :o)
Já držák neřeším. Důležitý je dobíjení a sluchátka. Ikdyž někdy ti do cesty kecá až dost. Dá se s tím jezdit i když to máš v kapse, ale lepší je tankvak. Pak můžeš občas mrknout když znejistíš nebo předem na další změnu směru.
Stránky: 1