Nejsi přihlášen
Martin B12 (Člen) 26.08.2007 16:46:48 Offline |
Re: ČZ 530SDZ přetržení....
myslím že to nehrozí aspon Kreibych z Contry mě přesvědčoval ža je to nové generace řetězů dělaná na novejch strojích,takže by nemělo dojít k přetržení jako tomu bylo v minulosti
jojo taky řeším dilema, jestli vzít za pár korun 530SDZ nebo připlatit za Tsubaki apropo ty jsi tam tsubaki měl ne?
Vydrží to?
street triple picco
K.a.s.y.m. (Člen) 26.08.2007 20:12:22 Offline |
Kelly01 psal:Znáte někoho fyzicky(ne jedna paní povídala) komu se to stalo?
Já jestli můžu.Tak jednoho člověka znám.Na TL 1000 S se mu přetrh,ale je otázka jestli ve spojce nebo někde jinde,protože se řetez nenašel.Jen to rozmydlilo kryt retězového kolečka a tyčku ovládající spojku.Ale i tak si myslím,že na šestkách to určitě vydrží.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Kelly01 psal:Znáte někoho fyzicky(ne jedna paní povídala) komu se to stalo?
Já jestli můžu.Tak jednoho člověka znám.Na TL 1000 S se mu přetrh,ale je otázka jestli ve spojce nebo někde jinde,protože se řetez nenašel.Jen to rozmydlilo kryt retězového kolečka a tyčku ovládající spojku.Ale i tak si myslím,že na šestkách to určitě vydrží.
kelly se ptá na 12
S úsměvem jde všechno líp :o)
Kelly01 psal:Znáte někoho fyzicky(ne jedna paní povídala) komu se to stalo?
Furt reješ do ČZ?mám na něm 11 tis.a gut ani jednou sem ho nedotahoval jen když sem měnil gumu tak na nějaký ty zlatý kokotiny jebu bo to nebudu nigde scháněta to sem do spojky párkrát fláknul kladifkem žiju?žiju.
Jebat motorky :-)
Kelly01 psal:
pár jsem jich "sockám" už namontoval tak mám strach co to udělá
A socka největší kerá nejvíc najede a která by měla nejvíc keců a únavných telefonátů je moje GPS
ti dám socku
kup si ho a nevymýšlej oviny
znám,kámoš co má kwaka,rozerval se mu a rozmlátil podsedlák.
PS:možná ho budeš taky znát,jezdí na Trampa na modré ZX10 a má na hlavě bloňďaté číro a je celej vověšenej stříbrnýma řetazama
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 27.08.2007 11:52:41 Offline |
Eremi psal:K.a.s.y.m. psal:Kelly01 psal:Znáte někoho fyzicky(ne jedna paní povídala) komu se to stalo?
kelly se ptá na 12
Já vím proto píšu,že na šestce by to mělo vydržet
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Eremi psal:K.a.s.y.m. psal:
Já jestli můžu.Tak jednoho člověka znám.Na TL 1000 S se mu přetrh,ale je otázka jestli ve spojce nebo někde jinde,protože se řetez nenašel.Jen to rozmydlilo kryt retězového kolečka a tyčku ovládající spojku.Ale i tak si myslím,že na šestkách to určitě vydrží.kelly se ptá na 12
Já vím proto píšu,že na šestce by to mělo vydržet
to ale asi v téhle diskuzi nikoho nezajímá
Stránky: 1