Nejsi přihlášen
Zástěrka a predni světla street
Cao kluci, včera sem se kolem 8 hodiny vracel domu a totalne sme s batuzkem prochcali.
Zadni kolo mi hazi vodu na batuzkovo zadecek, chtel jsem se tedy zeptat jestli nema nekdo nebo nemel nekdo podobny problem jak ho vyresil.Libila by se mi takova ta zasterka do L.jestli vite co myslim.neni tolik dolu a spis jako dozadu.
No a s tim destem spojene sero a tma a zjistil sem ze mi temer nesviti svetla.to na mz mi svitily vic.myslite ze pomuzou silnejsi zarovky a zapojeni obou svetel jak na tlumene tak na dalkove? nebo sou ty paraboly u streetovejch svetel tak na hovno.
Predem diky za odpovedi i za ty u kterych se pobavime
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Re: Zástěrka a predni světla street
vorel psal:sem znal jednoho hustýho tuzéra, a ten to zbastlil z duralovýho plechu a hůlky na běžky - už sem ale moc nechodí, vobčas nakoukne
Hovno duralová plech. Uřízl kus velké trubky a bylo. Akorát měl potom problém, že mu to ta hůlka od běžek nechtěla unést. Ale jak říkáš, jenom občas nakoukne
Tož tak:-D
To je originál němčour http://www.ezc.cz/ukazimg.php?kd=tbike/ … andit1.jpg
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Jen sem nakouk..
Něco takového,homologovaného se mi válí v regále..
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … zaster.jpg
A už váhám jestli to mám prodat nebo znovu nasadit
ti nějak září značka
S úsměvem jde všechno líp :o)
Kelly: to ma bratr plastovy na freewindu. je to fungujici ale zrovna na silnici to moc nevypada .preci jen enduru to vic slusi.kazdopadne dik. jo o znacce sem taky premislel ji nejak soupnout dolu a nahnout
a u tech svetel nevite nahodou?asi zkusim silnejsi zarovku a mozna zapojit obe svetla naraz sice to vice zatizi altik ale budete lip svitit nevim.
Vostrý Ondřej (Člen) 27.08.2007 19:28:33 Offline |
má někdo na prodej podsedlák jako má guru
Stránky: 1