Nejsi přihlášen
Smutenka :o((
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Re: Smutenka :o((
SLUGI psal:... teď říkali v JM večerníku že se na cílovce srazily 4 mašiny ...
(dycky sem to tam chtěl zkusit,ale měl sem obavy že mě ňákej "pilot" někde sestřelí a tohle mě v tom rozhodování zrovna nepomohlo )
sestřelit tě může kdokoliv kdekoliv a okruh je jednoznačně bezpečnější než běžnej provoz, něco podobnýho,jako když spadne letadlo - hrozná hysterie, ale pořád je to nejbezpečnější způsob dopravy
S úsměvem jde všechno líp :o)
...aby se předešlo fámám a senzacím
vyjádření ondry lelka:
"U udalosti jsem nebyl takze jen heslovite sled udalosti jak je mam ze zdroju kterym muzu verit. Na stanovisti 19 je lehky pad, jednoho nebo vice jezdcu (19 je bouda nahore na kopci vpravo ve smeru jizdy), je signalizovano zlutou vlajkou-ke stanovisti 19 se blizi jezdec kteremu tusim rikaji Pitbull jede na Yamaze R6 (je to zkuseny jezdec se zav. licenci) - reaguje na zlutou vlajku zvednutim ruky a zpomalenim-jak velkym netusim. V plne rychlosti do nej zezadu narazi jezdec na kapotovanem motocyklu-narazem je zcela zdemojovana kyvka u R6 takze retez jiste prasknul nebo jen spadl az po rane (to pro ty "debaty"o retezu). Ten druhy je brnak 34 let je na miste mrtvy-vice podrobnosti o tom kdo to je nemam. Je pravdepodobne, ze take nebyl na okruhu novackem. Prvni jezdec je poraneny a prileta pro nej vrtulnik, mel by byt relativne "v poradku" vzhledem k nastale situaci. Tak nejak se to sebehlo, na prvni pohled banalni drobnost-jeden ubral, druhy ne-PROC- to uz jsou a zrejme zustanou jen spekulace, faktoru ktere to mohly zpusobit muze byt nekolik. Nizke slunce, nezkusenost, neporornost,necekana reakce a ja nevim co jeste, nechci spekulovat, nema to smysl."
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Sleduju to dnes celý den na Motorkařích. Nemá cenu se k tomu nijak vyjadřovat, protože jsem tam nebyl. Pravděpodobně to byla smolná souhra náhod, která to celé zapříčinila. Oba jezdci totiž podle všeho byli opravdu na okruhu vyježdění. A jak říká PEKA, nikoliv žádné večerníky a noviny, stalo se to před posledním esem před cílovkou a kdo to zná, tak ví, že v tuto dobu tak kvůlki sluníčku jde hodně špatně vidět a navíc je tam horizont, který toho taky hodně zakrývá.
Bohužel, stalo se. Nezbývá než vyjádřit soustrast rodině, popřát druhému klučinovi brzké uzdravení bez vážnějších následků.
Tož tak:-D
SLUGI psal:... teď říkali v JM večerníku že se na cílovce srazily 4 mašiny ...
(dycky sem to tam chtěl zkusit,ale měl sem obavy že mě ňákej "pilot" někde sestřelí a tohle mě v tom rozhodování zrovna nepomohlo )
Na silnici se ti to může stát taky(pokud tedy nekalíš 300km/h od Globusu),kromě toho ti hrozi nebezpečí ze všech zbývajících stran, tak to neřeš. Nebo snad prodáš motku, když někdo dodýchá před Blanskem?
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Pavel_B12 psal:SLUGI psal:... teď říkali v JM večerníku že se na cílovce srazily 4 mašiny ...
(dycky sem to tam chtěl zkusit,ale měl sem obavy že mě ňákej "pilot" někde sestřelí a tohle mě v tom rozhodování zrovna nepomohlo )Na silnici se ti to může stát taky(pokud tedy nekalíš 300km/h od Globusu),kromě toho ti hrozi nebezpečí ze všech zbývajících stran, tak to neřeš. Nebo snad prodáš motku, když někdo dodýchá před Blanskem?
... woe u Globusu tomu dám když vidím že směrem na Lipůvku sou 2-3 auta v pravým pruhu s velkejma rozestupama takže nehrozí předjíždění nebo nesmyslný vybočení z pruhu (se mi taky stalo)
... v BK a okolí toho bylo dost a jezdím dál,já to myslel tak,že když sem byl párkrát kouknout na volnejch a viděl tam pár "pilotů" s laminátama jezdícíma stylem buď a nebo (nemyslím ty co to fakt uměj) a navíc kombinace s mou nezkušeností s okruhem je ta pravděpodobnost že mě někdo sestřelí tak nějak větší
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Pavel_B12 psal:2Slugi
To je pravda,pak tedy doporučuju přihlásit se do motoškoly. Velmi dobře organizované, bezpečné a navíc si zajezdíš téměř 2 hodiny vkuse.
... jak říkáš
... prozatím se musím spokojit s E50 směr Brno - Buchláky - klobása a zpět
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:Pavel_B12 psal:2Slugi
To je pravda,pak tedy doporučuju přihlásit se do motoškoly. Velmi dobře organizované, bezpečné a navíc si zajezdíš téměř 2 hodiny vkuse.... jak říkáš
... prozatím se musím spokojit s E50 směr Brno - Buchláky - klobása a zpět
Tak az zase pojedes, dej vedet.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Pavel_B12 psal:SLUGI psal:Pavel_B12 psal:2Slugi
To je pravda,pak tedy doporučuju přihlásit se do motoškoly. Velmi dobře organizované, bezpečné a navíc si zajezdíš téměř 2 hodiny vkuse.... jak říkáš
... prozatím se musím spokojit s E50 směr Brno - Buchláky - klobása a zpětTak az zase pojedes, dej vedet.
OK
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Stránky: 1