Nejsi přihlášen
Nejvhodnější doba pro koupi mašiny
Ahoj, kdy si myslíte že je z pohledu kupujícího nejvhodnější doba pro koupi ojetý mašiny co se týče ceny, množství nabídek, výběru... Uvažuju o šestce ale přemejšlim jestli má cenu pospíchat, pojezdit pár víkendů, pak se podělá počasí... Nebo radši počkat a koupit na podzim? v zimě? před sezónou? Co myslíte, díkes
Ne asi
Re: Nejvhodnější doba pro koupi mašiny
Já bych řek že teď je dost prodejcu protože se blíží konec sezony a ti co uvažovali i prodeji to teď skoušejí možná trošku nadsazujou cenu ale jsou ochotni jít dolů...
Fik-B6S psal:Já bych řek že teď je dost prodejcu protože se blíží konec sezony a ti co uvažovali i prodeji to teď skoušejí možná trošku nadsazujou cenu ale jsou ochotni jít dolů...
Taky názor ale já si spíš myslim že většina lidí chce dojezdit sezónu a pak prodává. Ale nikdy jsem to nesledoval tak se radši ptám
Ne asi
Já zas myslím na jaře... najednou všichni zjistí, že je na čase vytáhnout 2 kolku a když zjistí, že žádnou nemá tak ji jde koupit.... já jsem teda kupoval vždy na jaře...
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Zdenák psal:Já zas myslím na jaře... najednou všichni zjistí, že je na čase vytáhnout 2 kolku a když zjistí, že žádnou nemá tak ji jde koupit.... já jsem teda kupoval vždy na jaře...
tak to co jsi si napsal si trošku odporuje, nemyslíš? dotaz zněl, kdy je nejlepší nakupovat vzhledem k ceně a výběru a ty napíšeš, že na jaře, protože každej chce motorku právě proto je výběr měnší, protože se hodně kupuje a ceny vyšší, protože je větší poptávka, ne?
S úsměvem jde všechno líp :o)
...na jaře se prodá všechno smetí, každej chce kupovat a je přebráno
...na podzim většina nasadí vysokou cenu, je dost času
...v zimě je klídek, ale málokdy si ji máš možnost projet
...a teď si vyber
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Eremi psal:Zdenák psal:Já zas myslím na jaře... najednou všichni zjistí, že je na čase vytáhnout 2 kolku a když zjistí, že žádnou nemá tak ji jde koupit.... já jsem teda kupoval vždy na jaře...
tak to co jsi si napsal si trošku odporuje, nemyslíš? dotaz zněl, kdy je nejlepší nakupovat vzhledem k ceně a výběru a ty napíšeš, že na jaře, protože každej chce motorku právě proto je výběr měnší, protože se hodně kupuje a ceny vyšší, protože je větší poptávka, ne?
CHtěl jsem tím říct že většina lidí kupuje podle mě na jaře, na podzim si myslím, že spousta lidí to jen zkusí a nakopnou někam cenu co kdyby se to prodalo... a rovněž, že touha po koupi je na jaře vetší. Dobrej kup se dá udělat i na jaře i na podzim.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
kupoval jsem na jaře.....
jinak když se podíváš na net, tak množství těch mašin je plus mínus pořád stejný...
asi je to vcelku jedno...
Zdenák psal:Já zas myslím na jaře... najednou všichni zjistí, že je na čase vytáhnout 2 kolku a když zjistí, že žádnou nemá tak ji jde koupit.... já jsem teda kupoval vždy na jaře...
a není to taky super akce pro prodejce když všichni kupují tak šroubujem ceny?
luig psal:Fik-B6S psal:Já bych řek že teď je dost prodejcu protože se blíží konec sezony a ti co uvažovali i prodeji to teď skoušejí možná trošku nadsazujou cenu ale jsou ochotni jít dolů...
Taky názor ale já si spíš myslim že většina lidí chce dojezdit sezónu a pak prodává. Ale nikdy jsem to nesledoval tak se radši ptám
Já taky prodával v srpnu protože jsem si řekl že je před koncem sezony moc už toho nenajezdím a tak jsem zkusil nahodit cenu (samo že jsem to vyšrouboval) a pak jsem trošku slevil a za 14 dni byla pryč...(Kawasaki ER5)
Kelly01 psal:Já bych prodal..
Ale než bych šel pod 135000 tak si ji raději nechám..
Nebo má někdo zájem o motocykl jetý rekreačně starcem
...kdybys tam měl aspoň nějaký titanový doplňky a nenechával si je jen pro sebe
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
MAZI psal:já kupoval na vánoce ........ den před štědrým dnem .... prostě pod stromeček
no to sem kupoval první teda vyjednáno měsic dopředu,ale jako dárek sem si ji ponechal a jel se ve finále sést mezi svátkama s dvouma stejnejma bláznama ač byly venku -3 stupně
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
ross psal:Nejlepší je, když ti ji koupí fotr. Je pak jedno, kdy to je
šťastnej to majitel
asi sem se narodil špatně
bylo mi říkáno když něco chceš si na to šetři a kup za své
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:ross psal:Nejlepší je, když ti ji koupí fotr. Je pak jedno, kdy to je
šťastnej to majitel
asi sem se narodil špatně
bylo mi říkáno když něco chceš si na to šetři a kup za své
Bohužel to nejni můj případ musel jsem na ni nakrást sám
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
hans psal:kupoval jsem na jaře.....
jinak když se podíváš na net, tak množství těch mašin je plus mínus pořád stejný...
asi je to vcelku jedno...
Dovolil bych si v celku nesouhlasit. Koukni na motoinzerci ke konci sezóny, počet inzerátů se nedostane pod 200, zato na záčatku, estli se nemejlim, tak jich tam bejvá tak 120-150. Je ale fakt, že vzhledem k prodeji u dealerů toto číslo asi bude průběžně taky narůstat.
jak dlouho ještě?
ceny podle mě budou podobné s jarem protože motorka je "ojetá" a chtělo by to servis na další sezonu, včetně ojetých gum atd..
na druhou str. na jaře je motorka zase o rok starší tak by měly ceny klesat i když tomu nebývá právě kvuli vyšší poptávce..
sledoval sem jednu B12 v inzerátech již minulé jaro, byla za 98 (03) a ted ji zkoušel udat za 130
přijde mě že ceny spíš stoupají než klesají
tož tak..
Vždy mimo sezonu, tzn. od 1.října do 15. února.....Proč? Do konce září se nedá lyžovat....od 16. února do 15. března se dá lyžovat jen v nadmořské výšce nad 1000m a 50% lyžařu se přesune na silnice a od 16. března do 30. dubna se lyžuje jen v nadmořské výšce nad 1400m a na silnicích jsou teměř všichni lyžaři.....jedině mimo sezonu
Stránky: 1