Nejsi přihlášen
Další padlá švestka
tak mě to taky potkalo, sejmul moc velký idiot pán ve fabii z vedlejší. já jsem o.k sice si připadám jak kdyby mě nekdo párkrát otočil v míchačce. banditka je ale nemocná.......škody asi za 40tisí.
Průůůůůůůser: mám měsíc propadlou technickou tak jsem asi v prdeli
A je to!!
Re: Další padlá švestka
Loser psal:to sis te technicke nevsimla nebo co??
No ale hlavne, ze jsi ok. To vypada, ze se snad uz na zadny dalsi sraz nikdy nedostanes
Ta technická je průser, ale pokud je jasná vina na fabiatikovi... .
A na sraz Tě vezme Lůzr místo svýho děfky... .
Autobus je taky Suzuki... .
Mirek D psal:A na sraz Tě vezme Lůzr místo svýho děfky... .
uz jsem nad tim uvazoval, ale defka by byl asi hodne nasranej. Pri nejhorsim muzumu jet vsici treba vlakem nebo busem
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
na sraz pojedu na třikolce a bude to, nebo mi tatík půjčí banďoura ale nevim nevim jak se na to bude tvářit
No s tou technickou je to v háji. to mi nakonec ta pojišťovna asi nedá nic.
Jinak ten idiot v tý fábii me sestřelil a pak z tý křižovatky vycouval jako že za to vůbec nemůže. naštěstí tam byli svědci.
A je to!!
zrzule psal:na sraz pojedu na třikolce a bude to, nebo mi tatík půjčí banďoura ale nevim nevim jak se na to bude tvářit
Jinak ten idiot v tý fábii me sestřelil a pak z tý křižovatky vycouval jako že za to vůbec nemůže. naštěstí tam byli svědci.
neboj, máma měla to samý ale s autem a pojišťovna to normálně zaplatila
čekej ale dopis z magistrátu...
BMW Pičo! :-)
zrzule psal:na sraz pojedu na třikolce a bude to, nebo mi tatík půjčí banďoura ale nevim nevim jak se na to bude tvářit
je mozny, ze na te trikolce pojedeme spolu, pze jsem ted na tyden pujcil motyku tatikovi, kterej se s ni chystal vyrazit na slovensko, tak jsem zvedav, jestli se ji dockam v poradku.
Loser psal:zrzule psal:na sraz pojedu na třikolce a bude to, nebo mi tatík půjčí banďoura ale nevim nevim jak se na to bude tvářit
Jinak ten idiot v tý fábii me sestřelil a pak z tý křižovatky vycouval jako že za to vůbec nemůže. naštěstí tam byli svědci.je mozny, ze na te trikolce pojedeme spolu, pze jsem ted na tyden pujcil motyku tatikovi, kterej se s ni chystal vyrazit na slovensko, tak jsem zvedav, jestli se ji dockam v poradku.
dyž začneš shánět náhradní díly už teď budeš mít náskok začni řidítkama,brzdovů a spojkovů páčků,levé víko vot motora a zamluv si Osirise na lakování nádrže a podsedláku
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Takže kdybych moh s něčím pomoct udělám to ...jenže mě nenapadá s čím já bych mohl pomoct.,.. mám tam nějaké náhradní blinkry, nějaké zrcátka vše zadáčo + nějaké spínačky či co ... a výfuk origoš akorát z 12ctky. .. jinak nějakou nerez kdybyas potřebovala.. cokoli z nerezi dokázal bych pomoct k dispozici , plechy 1.5 , 2 , 2,5 , 4 mm , ohranovák ,nůžky, trubky, vrtačka , rolovačka... jestli by tě napadlo něco co potřebuješ vyrobit ...
Blu one.... old one
právě že to stihli zaznamenat cajtíci že mám propadlou technickou.taky mě napadlo že někoho podmáznu.ááách jo.
jinak mimino: levý blinkry, spojková páčka, banda, motor, urváná celá řadička, a blbý je že je dnutek rám od podsedlovky, jóó a budíčky, řidítka tak.
jo a o kombinéze a zbytku ani nemluvim
A je to!!
zrzule psal:loser: já dvýštak zkusim někoho přemluvit aby mě vzal když bereš děfku
nebo si sezen nejakej vozicek a ja te potahnu za sebou.
Pripadne se muze obetovat MirekD ... ten ma autobus, tak si muzes vzit klidne jeste nekoho s sebou
misi: teda ty máš nástroje rolovák a tak. moc děkuju za pomoc. hned jak to ohodnotí pojišťovák tak se do toho pustim.
loser: já se tam prostě nějak dostanu. jinak jsem teď celá trošku fialovomodrá takže na sraz počítám že se zbarvim do žluta
A je to!!
tak nezapomen vzit s sebou darek od skubaka (nebo uz jsi to stahla?)
Kdybys byla nahodou barevna nejak nerovnomerne, tak my ti tam s defku namlatime, abys nevypadala jak milka
Covece, normalne jsem vcera zdrhal z prace vo neco driv a zvazoval jsem, ze bych ti dal echo, jestli se nepudem projet, ale pak jsem to zavrhnul a sel jsem radsi chrnet (a tim myslim jako spat, ne chlastat) Skoda, ze jsem ti nebrnknul, mohl jsem te od toho treba uchranit (pripadne ti aspon pomoct a udelat bububu na pana fabijej)
sundaj fabiatora, zachranis bandita!
smradi slepi, nonstop telefonujuci, znacky nerespektujuci, letargiou ovplyvajuci ma uz vytacaju, asi to zacnem brat utokom
zrzule, snad tu technicku nejak rozumne poriesis
prinajlepsom ti daju svestky pokutu a poistovna zaplati a budes vysmiata
ked si len s modrinami, tak pohoda ne? ;)
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
inkvizitorr (Administrator) 31.08.2007 10:31:47 Offline |
zrzule psal:husky: počkej počkej proč magistrátu?????
no páčs nejspíš řídila motorku bez estékáčka a to bych řek bude pěkná pokuta a nějaký body nedajsatan eště hůř ale u tebe bych tam doporučoval vyrazit s litránkem tuzemáku a vono se to nějak udělá, né
doba je temná...
inkvizitorr psal:zrzule psal:husky: počkej počkej proč magistrátu?????
no páčs nejspíš řídila motorku bez estékáčka a to bych řek bude pěkná pokuta a nějaký body nedajsatan eště hůř ale u tebe bych tam doporučoval vyrazit s litránkem tuzemáku a vono se to nějak udělá, né
hlavne jsi ji mel rict, ze ten rumik tam ma nechat neotevren ... aby to nahodou nepochopila spatne a nestahla ho po ceste tam
zrzule psal:kucííííííííí neserte mě
pokutu už mi dali na místě.....500kč a žádný body tak nevim.
tak to mas v pohode. Jakmile jsi uz jednu pokutu zaplatila, tak ti dalsi za tu samou vec dat nemuzou
a je tomu snad jinak?
sorry, dneska jsem fakt hodne skarede urejpanej
2 all: zrzulka skoro vubec nepije (a hlavne ji vubec nechutna rum) a na motorce spadla jen jednou, kdyz bylo po desti a nejakej vul v aute pred ni prudce zabrzdil. Podruhe to do ni rovnou napalil. Ta holka ma v zivote fakt smulu
Monty Jack (Člen) 31.08.2007 16:07:36 Offline |
zrzule psal:kucííííííííí neserte mě
pokutu už mi dali na místě.....500kč a žádný body tak nevim.
Esliva vono to nebude tím, že bodíky nedávaj policemani, ale ouřadové
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack (Člen) 31.08.2007 16:11:46 Offline |
Ale i tak máš kliku, bez stk je to v klidu, musela bys mít vozidlo technicky nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích podle zvláštního právního předpisu tak závažným způsobem, že bezprostředně ohrožuje ostatní účastníky provozu na pozemních komunikacích aby z toho byl malér
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack (Člen) 31.08.2007 16:23:46 Offline |
zrzule psal:týýýý brďo, že ty tomu rozumíš. jejda s těma bodíkama mě to nenapadlo.pravda. a tušíš o kolik bodíků mě ty prarchatnící stáhnou???
Jak říkám, musel by to být případ jak jsem psal vejš, tzn. musel by se v tom někdo šťourat a dokázat to. A pak by to bylo za rovnejch 5 ...
Monty Jack (Člen) 31.08.2007 16:30:48 Offline |
teď už to asi nikdo zjišťovat nemůže, pro zajímavost seznam relevantních závad je tady http://www.uamk-cr.cz/besip/default.asp?id=600006
Monty Jack (Člen) 31.08.2007 16:34:59 Offline |
Zřejmě jsi na příslušníka zapůsobila .. dolní sazba je každopádně 1500 kč, asi z tebe byl trochu mimo
VikecB12 psal:maňas psal:voni všici policemani nejsou prevíti najdou se mezi nima i rozumný kusy
JO,ale je to jak hledat jehlu v kupce sena
taky už jsem jich pár viděl
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1