Nejsi přihlášen
Ukazatel rychlostniho stupně
Chtěla jsem si objednat z MotoStar tohle http://www.motostar.cz/eshop/zobrazeni_ … ts_id=3353 a bylo mi řečeno že na moji 06 to nejde jinde tvrdí že to jde tak nevim
K.a.s.y.m. (Člen) 20.08.2007 20:48:39 Offline |
Re: Ukazatel rychlostniho stupně
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=2749 tady si přečti proč to nejde
stačí jenom koukat a hledat.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
aha tak toho jsem si vazne nevsimla ma nekdo zkusenosti s tim ukazatelem z http://www.ledgear.co.uk/GearDisplays.html podle toho co tam pisou by to melo jit
Já si naopak myslím, že je to dobrá pomůcka, ... při každé jízdě mimo město několikrát řeším, co tam mám vlastně za kvalt, to u mě platilo i u B12 a u 6tikvaltů to platí dvojnásob.
Sharon nenech se zviklat.
12.Bandit je dobrá minulost
Ice psal:no, já mám na banďourovi 5 rychlostí, a to, že bych nevěděl, co za rychlost tam právě mám se mi nestalo už dlouho...
to se mě stává pravidelně
hlavně na pjetku
.. a ta šestka furt nikde
...když se jmelí zelená, kombajn valí doubravou...
...a už sis třeba na okruhu před vinglem podřadil místo za dvě za jedna? to je maso
...a užs někdy třeba řadil neexistující šestku či sedmičku?
...tak proto se to vyrábí, proto už to maj moderní motorky v základu, bez odezírání rychlosti a otáček s vzájemným propočtem, nehledě na to, že někdy není času na zbyt a je to kurevsky pohodlný
...myslím, že si to lidi nepořizujou proto, aby věděli kdy a kam přeřadit, na tolik už jich většina jízdu na motorce zvládá ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Tak tak-Osi má pravdu!
Zatáčka,která se dá jet tak "akorát" na dvojku při 6-7 tis. otáčkách se už dá těžko projet na trojku,když motor sotva chrchle-to se stane hodně snadno,když letíš po rovině za čtyřy a podřazuješ a nevíš...
A přeřazovat pak v náklonu je teda dost na houno věc
PURE NAKED BIKE!
sonyk psal:po okruhu nejezdim a tak rychle abych hledal sedmicku taky ne i dkyz na mz mi chybela 6tka a na simsonu 5tka
Jeden malý příklad z okruhu:
Je to trochu jiné než v provozu, více to točíš, soustředíš se hlavně na brzdy, podřazení a zatáčky, ale počítat kvalty tam moc nestíháš. Tak se mně stalo, že chci dát ze čtyřky na 3,2 no a já dal ze trojky,2,1, spojku jsem pustil příliš rychle a měl jsi vidět ten tanec. Naštěstí jsem to ustál
A jeden z minulého týdne
kvůli rakouským chlupatým jsem dal origo výfuk, takže zmizela orientace podle otáček a zvuku. Než jsem dojel do Alp, tak o šestku namém 5tikvaltu jsem se pokoušel snad třicetkrát
Takže místo vin ukazatel doporučuji
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
heh neni nad to kdyz zmacken spokjku zaradis do prazdna a pak ji pustis ale kupovat kvuli tomu ukazatel dle me zbyxtecne jinak je dobre ze nove motyky tim vybavujou. samo pokud tahate po okruhu tak je to dobra vec
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:po okruhu nejezdim a tak rychle abych hledal sedmicku taky ne i dkyz na mz mi chybela 6tka a na simsonu 5tka
No nevím, si myslím taky že nejezdím rychle, ale sedmičku hledám furt
Není to určo špatná věc, bral bych to hned ale užil jsem si svý s Engearem tak ať další zkusí někdo jiný, pokud bude stejný princip(odečítání otáček versus tachometr) tak radši ruce pryč od toho.
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
Já teda taky řadím sedmičku spíš když jezdím pohodu. Ve 120km/h si to bublá jak na 5, tak ne 6, takže vopčas nevim. Když jedu rychle, tak vim, že 5ka jde jen do 250, takže při 260 už tam 6ku mít musim...
viz avatar:)
Má někdo zkušenosti s www.ledgear.co.uk? Chtěla bych si od nich objednat Gear Displays na Bandita. Zajímalo by mě kolik stojí zásilka(clo atd.)+poštovné z Anglie
majcherisko (Člen) 26.08.2007 21:41:21 Offline |
mrknete zde: www.holeshot.com na pro gear indicator ,nekde se tam vali i videa a prej to funguje...
killerrebel (Člen) 27.08.2007 20:42:16 Offline |
No myslím si že občas by se to hodilo, ale zase na to jakym způsobem jezdim tak by to byli peníze zbytečně utracene, a taky by to muselo byt nějak pěkně zakomponovane k přístrojovce aby to nepokazilo vzhled te moji 650-tky. Ale jinak sem tam překousnu že vyzkoušim hodit větší rychlost než 6-tku. A s tim podřazovaním při sportovnější jízdě to musím uznat že je to svinstvo když člověk tam da 1-čku místo 2-jky ale u mě takovato jízada je spíše vyjímka :).
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Kua docela dobrý ale musí to taky nějak vypadat, ne jak z Disneylandu. U 5 a 6 je to v poho, to poznám podle otáček ale když jdu rychle dolů, tak tam někdy hvízdnu i 1 a to je maso
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:Kua docela dobrý ale musí to taky nějak vypadat, ne jak z Disneylandu. U 5 a 6 je to v poho, to poznám podle otáček ale když jdu rychle dolů, tak tam někdy hvízdnu i 1 a to je maso
no mě jde taky o to abych při dojíždění do zatáčky měl ánung estli tam mám 3 ,nebo 2 ono za jedna je tam opravdu velkej rozdíl a kolo se mírně smýká
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1