![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
Re: Ta sobota u Hanky , kdo ?
Já bych řpijel taky ale až tak kolem 5 chci jet na Harmanec...
sice ještě nemám parťáka který by jel na jisto semnou ale stejně chci jet...
Dejte to trošku později.
Když se chce někdo projet tak mu to hold tak brzo nevychází...
PS: Nejede někdo semnou?
Kelly01 psal:Kolem 12,00 projíždíme s Eremim hranice směr Harmanec..
Takže taky rušíme účast u Hanky
Tak to se tam možná potkáme akorát žš já vyrážím už v 9 tak že přes čáru pojedu kolem 10-11.
K hance pojedu přímo z harmance
Na Harmanec bych jel zítra hned, ale Pepina se značným předstihem domluvila na zítra společensko-zdvořilostní vyjížďku kolem komína se známýma co si nedávno pořídili motyku
!
Vidím to na Valmez, Bystřici pod Hostýnem, pak nazad do N.Jičína, Kunín, Fulnek, Bílovec... , ještěže tam někdo budete
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Na harmanec mne vede osobní GPS která mne nabere zítra před 11,00 v Přerově..
Včera mne tam vedl "pražský komik" na své majli,ovšem to co předváděl se rozhodně nedalo nazvat chirurgický řez slovenskem
Ještě rok-dva s vodiči a trefím tam sám
God Save The Queen!
pučmeloun400 (Člen) 25.08.2007 08:30:30 Offline |
A co kouknout tady http://akce.motorkari.cz/?cId=akce-deta … DAkce=1257 a pak k Hance?
....chlapci moji boubelatí , stala se mi nepříjemná věc , něco jsem sežral a chytl jsem střevní infekci , horečky už opadly ale na hajzl lítám pořád uvidím v průběhu dne jak to dopadne snad se to zlepší ...kua by mě jeblo , venku tak fajně a člověk to prosedí na hajzlu
I když doplivneš daleko , je to přece jenom slina .
pučmeloun400 (Člen) 25.08.2007 11:22:42 Offline |
A nejíš náhodou modré tabletky?
Tak jsem se tam stavil z harmance něco před 17:00 a nikdou už tam nebyl
Dneska najeto 500km
Mně se cestou na Harmanec kousla GPS,špatně načítala mapu,nemohla najít POI,nepřepočítávala a paštěkovala
Něco jsme pojezdili,GPS zdělilo že to bylo "famózní"(jako obvykle všechno kromě zubního kazu-toho se děsí),získali jsme 2 nové kontakty na ubytování u Harmance,zhlédli lehlou R1 a Blada a vyrazili zpět,lákal jsem navigaci k Hance ale bolela ji prdel
Tož tak jsem to dnes prožil
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Mně se cestou na Harmanec kousla GPS,špatně načítala mapu,nemohla najít POI,nepřepočítávala a paštěkovala
Něco jsme pojezdili,GPS zdělilo že to bylo "famózní"(jako obvykle všechno kromě zubního kazu-toho se děsí),získali jsme 2 nové kontakty na ubytování u Harmance,zhlédli lehlou R1 a Blada a vyrazili zpět,lákal jsem navigaci k Hance ale bolela ji prdel
Kde jsi potkayl ty padlé stroje? přímo na harmanci?
Eremi psal:jo jo přímo tam
Dole u bistra borci skladali z voziku R1 (teda aspoň myslím) vypadalo že začnou jezdit tak to byla asi ona
Fik-B6S psal:Eremi psal:jo jo přímo tam
Dole u bistra borci skladali z voziku R1 (teda aspoň myslím) vypadalo že začnou jezdit tak to byla asi ona
byl to nějakej ostravák a přijelo jich tam víc po vlastní ose, takže to asi nebyl on
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:byl to nějakej ostravák a přijelo jich tam víc po vlastní ose, takže to asi nebyl on
V kolik to bylo? protože taková partička tam semnou seděla chvilku pak jsem odjížděl tak oni si davali jídlo...
R1 byla modrá,Blejd barevnej,oba to rozchodili a ten z Blejda z toho měl prdel bo si odřel pouze tenisky a pod pláťákama koleno,navíc obě zůstaly jakž tak pojízdný
Jebu na takový téma a du se projet přes Opavu a Jičín
God Save The Queen!
Fik-B6S psal:Eremi psal:byl to nějakej ostravák a přijelo jich tam víc po vlastní ose, takže to asi nebyl on
V kolik to bylo? protože taková partička tam semnou seděla chvilku pak jsem odjížděl tak oni si davali jídlo...
mohli jsem tam přijet někdy kolem druhé, půl třetí, byly tam 4 na kapotách, když jsme tam přijeli, tak seděli dole v té hospě, takže je to pravděpodobný, byla to modrá r1
Kelly01 psal:Nic
Žádná reakce
Po čtvrté otvírám myčku tak zvedni v PV prdel a přijeď si to umýt
Po včerejší grilovačce tu je fůra žrádla a nealkoholickýho sráče,takže když si pogriluješ tak se i najíš
čoveče to bych asi mohl a umýt by si to taky zasloužilo, každopádně dám vědět
![]() |
Martin B12 (Člen) 26.08.2007 17:17:18 Offline |
Kelly01 psal:Tož sem dal 310,ale u Hanky tak před 1,5 hod po banditech ani slechu
Tak si du dát před mytím a žrádlem ještě pěkných 50 na kole
a pak jen tak nakoukneš a pujdeš na ferneta
street triple picco
pučmeloun400 (Člen) 26.08.2007 19:53:36 Offline |
Cvrček psal:Byli jsme tam ve 2.Asi 4....A dohodli jsme se na 7.9....v 10h u trošku větší benzíky než je v bělé a to u shopingparku(rudná směr na Vítkovice).
Kolem pul čtvrté jsem potkal tři bandasky za Klimkovicema, nebyli jste to náhodou vy?
Kelly01 psal:...,lákal jsem navigaci k Hance ale bolela ji prdel
máš recht,lepčí než nafukovačky,že jo?tagže holky promazat a schovat do skříně nebo poslat mladším
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
pučmeloun400 psal:Cvrček psal:Byli jsme tam ve 2.Asi 4....A dohodli jsme se na 7.9....v 10h u trošku větší benzíky než je v bělé a to u shopingparku(rudná směr na Vítkovice).
Kolem pul čtvrté jsem potkal tři bandasky za Klimkovicema, nebyli jste to náhodou vy?
Za klimkovicema....no já jsem jel spátky přes klimkovice,ale jel jsem už sám...jelikož mi ujeli:D...budto odbočili na Jistebník...nebo jeli prostě rychleji.
Cvrček psal:Byli jsme tam ve 2.Asi 4....A dohodli jsme se na 7.9....v 10h u trošku větší benzíky než je v bělé a to u shopingparku(rudná směr na Vítkovice).
Tak jestli by to nevadilo, rád bych se k Vám přidal. Tou benzínkou myslíš Agipku?
bazik psal:Tak jestli by to nevadilo, rád bych se k Vám přidal.
Tou benzínkou myslíš Agipku?
Myslím že je to ona je to (je směrem na vitkovice)
Rendy psal:....přidám se k vám ....a co tento víkend , jedete se někdo projet ?
Jel bych ale počasí je na prd...
měl bys tam jet taky rendy jezdit mezi gumama a cvičit práci s plynem
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Stránky: 1