Nejsi přihlášen
Re: Dubá dnes
Jen pro představu:
http://www.youtube.com/watch?v=bl5S7IutiYU
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
jo a tohle je ta přítele babička
http://motoromca.webovastranka.cz/image … id=přítele babička.jpg
gore:jasně, možná že už prababča,ale Kája chtěl tenhle starej model, jinak Varedero pořád zůstává a momentálně máme už jen 6 motorek, za což jsem ráda, protože 3 jsme prodali a už to nebylo kde skladovatI když i to GSX-Ro jsem mu rozmlouvala.
Romča psal:Zdenák:jinak včera si o nic nepřišel, byla zima jako sfiňa i když jsem měla kombinézu. Uvidim, zkusim to dát možná i dneska, podle počáska.
Možná to vidím na pátek odpoledne... ale ještě uvidím...
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Helis psal:Wow....tak jo,ale budete mi říkat kápo..... Viděla bych to kolem 5.na Benzine...takze pred ctvrt na shellce?
Jaka Benzina.... ?? ale může mi to bt jedno pro mě je důležitý údaj 17.10 Shell Mk. předběžně ještě si to potvrdíme... počasí a tak....
Romča: tak můžeš rovnou z práce ne??
PS: Kápo... to ta chybělo....
Progear 650 (Člen) 30.08.2007 08:50:20 Offline |
Pro me nezasvceného. V kolik a kde? rád bych jel dneska s Vámi...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Helis:jo,jo 17:30 by šlo, ovšem podle počasí taky. Já nemůžu hned z práce, páč vezu ještě batoh s věcma,takže se musim na skok stavit doma. Jinak počítejte, že pojedu na pohodu,páč jsem v práci v pátek sama a asik budu odpoledne vyřízená. Jinak dám ještě zejtra vědět, jestli je to na 100%.
Progear 650:ono to téma "Dubá dnes" už zase neni aktuální, jinak se jede zítra v 17:30 z Mělníka, asik nejdřív od BENZINY(hned ta zkraje Mělníka) a pak směr Shellka.
Jo a jinak si tu Dubou dám asi dnes znovu,ale ještě nevim v kolik, spíš až tak na tu pátou, to se tam obvykle sjíždí nejvíc známejch, takže kdyby ses chtěl přidat, tak dej vědět. Během dne se tu ukážu.
Progear 650 (Člen) 30.08.2007 09:55:04 Offline |
Romča: Já věděl, že to není aktuální, ale myslel sem, že dneska pojedete taky no. Dneska bych rád jel a když bude čas tak i zítra. Číslo mám v profilu, tak si bud napíšem tady a nebo pres mobil...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 30.08.2007 10:13:32 Offline |
No to by slo. Si tu benzinku najdu na mapách.... Tak fajn, jsme domluvený...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Pavel Bandita (Člen) 30.08.2007 10:20:38 Offline |
a mě nikdo nenapíše jestli nechci jet
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
Progear 650 (Člen) 30.08.2007 10:22:27 Offline |
Helis: Z Barrandova... Ale sraz si mužeme dát kdekoliv... Odkud Ty?
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 30.08.2007 10:23:14 Offline |
Pavel Bandita: Tak pis Ty nám.. Já se taky musel vetřít....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 30.08.2007 10:39:12 Offline |
Romča: Ha, už sem si našel i leteckou fotku.... V 5 tam budu.... tesim se.... Doufám, že dorazíš....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 30.08.2007 10:42:15 Offline |
Helis: Fajn, tak platí, jestli zítra pojedu, tak se pro Tebe stavim..... Najdu kde že to bydlíš....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 30.08.2007 10:48:49 Offline |
Jasan, to by bylo fajn.... Jak dlouho uz jezdíš?
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 30.08.2007 10:59:05 Offline |
Ja taky nejezdim moc rychle... Teda jak kdy no... Ale pojedu s Tebou klidne pomalejc, me to nevadí...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 30.08.2007 11:03:22 Offline |
Helis: A ty muzes teda jenom zitra, jo?
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 30.08.2007 11:04:34 Offline |
Uvidis, ze ti moc neujedu... Pockám..... A navíc mi to treba nandáš...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 30.08.2007 11:25:50 Offline |
aha... tak to jo... no nic, snad budu zitra moct... tedka mizim... zatim... se mej pekne..
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Helis psal:To Zdenak:Tak se nam to trochu rozrostlo....takze verejna....jo a nezapomen,ze jsi to vlastne vyhlasil ty!!!! Ja jen urcila cas a misto
Hm takže když to bude stát za ..... tak je to moje vina, sakra, že jsem sem vůbec lezl....
No každopádně jsme tedy domluveni a zítra přes den si to ještě potvrcdíme, kontakty na sebe máme.
Progear 650:jasně, dneska jsem v pět u Shellky.
Zdenák: jestli budu unavená, výhoda pro ostatní,ale já klíďo pojedu poslední, mě to nevadí
Helis: Tak držim palce,ať tu zkoušku uděláš. A už se těšim na zítřek.
Pavel Bandita: ty jsi přeci zvanej vždycky
Progear 650 (Člen) 30.08.2007 13:32:47 Offline |
Pohoda... See you later... Romča
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 30.08.2007 20:40:29 Offline |
Diky za dnesni projizdu, bylo to fajn....
Pro B12 modrá: Koukej se prihlasit a ozvat, sem blbej, že sem se nepredstavil, a že jsem si na Tebe nevzal cislo...
Pro Helis: Zitra budu v praci, budu rad, kdyz stihnu sraz v Melniku.... nezlob se...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
TAk zatím to vypadá dobře,...
http://www.meteopress.cz/index.php?action=1-1-0-98
uvidíme jak se to bude hýbat...
Romča psal:Zdenák: No uvidíme, každopádně nemá cenu ject na Dubou pokud bude pršet anebo poprchávat,to je pak jízda naprd.
To je jasný... s tím se počítá... Ale zatím to vypadá že pršet nebude...
účast přislíbil i Martys, ale podmínkou samozřejmě je počasí....
Romča psal:Tákže se nám zatim docela začíná vyjasňovat,takže tak po pátý bych to viděla na BENZINĚ na Mělníku.
Souhlas ale nechal bych 17.30. jak bylo před tím domluvený.... nebo tam klidne chvili muzeme pockat... treba... me je to jedno ja muzu treba hned....
Romča psal:Zdenák:při nejhoršim se vyprdneme na Dubou a zalezeme do hospody, teda na nealko pivo, to ale já nepiju, tááák třeba na limču
OK pro ty co chteji prijet a boji se vlhka zaridime náhradni plan... limonadovy odpoledne....
PALOUS psal:Nechci se vám motat do diskuse ale koukám,že Zdenák má f profilu foto a tam bych řek,že stojí moje bejvalka v sku
JJ tato diskuze je otevrena.
ano je to tva byvla moto kopil ji kamarad z MK ted nekdy zacatkem roku od Pavla (nekde za Pardubicema). Koval tenkrát, když jsme na ní jeli se podívat říkal, že byla tvá. a dokonce tam padla nějaká story o spojkové páčce a 13 klíčku....
Každopádně je v dobrých rukou Krále Jirky z Mk.
Zdenák psal:PALOUS psal:Nechci se vám motat do diskuse ale koukám,že Zdenák má f profilu foto a tam bych řek,že stojí moje bejvalka v sku
JJ tato diskuze je otevrena.
ano je to tva byvla moto kopil ji kamarad z MK ted nekdy zacatkem roku od Pavla (nekde za Pardubicema). Koval tenkrát, když jsme na ní jeli se podívat říkal, že byla tvá. a dokonce tam padla nějaká story o spojkové páčce a 13 klíčku....
Každopádně je v dobrých rukou Krále Jirky z Mk.
Jen pár kotrmelců a jinak tomu hofno bylo
http://www.suzukibandit.cz/gallery.php? … ;akce=show
sedmá řada první z levatak má vypadat spojková páčkajinak vod tej doby při vostřejší jízdě řadím nahoru bez spojky je to mazec
Jebat motorky :-)
Tak naposledy jsem vylezl za barák na kopec a rozhlédl se po kraji ...
Resume je : "Z toho pršet nebude"
Takže já tam budu kdyby začalo chcát tak mi v termosce přivezte někdo trochu čaje. Díky
17.30 Benzina Mk.
Progear 650 (Člen) 31.08.2007 21:50:07 Offline |
A mel si pravdu.. Bylo docela prijemne... Zadný zbytečný vedro vid...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 31.08.2007 22:08:37 Offline |
JJ... CB 500 mi davá zabrat... Romča lítá jak vítr... Třeba budu jednou jezdit jako ona...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 31.08.2007 22:41:26 Offline |
No je teda fakt, že já prostě do zatáčky, kde nevidim co bude na výjezdu, nechci letet uplnou kudlu... Tohle můžu udelat na okruhu, kde mám jistotu, že tam nebude neco pres silnici vid....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Nejlepší je před zatáčkou zastavit a jít se tam podívat jestli tam něco není... a pak se vratit k moto a pokračovat v jizdě...
Já myslím že na to nemá smysl myslet to bys pak vůbec nemohl vyjet....
Já osobně si myslím, že jsem spíš tuuuurista.
Progear 650 (Člen) 01.09.2007 09:03:03 Offline |
Vis ja to nemyslel takhle doslova, ale kdyz nejedes uplne nadoraz, tak mas sanci s tim pak jeste neco udelat... Asi takhle.....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Zdenák:tak tak, Martys se mě docela držel, jednak má silnější motorku a jednak jsem vždycky koukala do zpětnýho, přibrzdila jsem už před vesnicí a čekala,až mě dojede. Abysme jeli aspoň my dva spolu a pak už jsem jela pomalu i za vesnicí,když jsme se blížili k Liběchovu,abyste nás dojeli. Jinak až bude značka na GSX-Ru, tak si to tam chci vyzkoušet, před chvílí byla moje druhá jízda a jela jsem s tim 180,páč u nás jsou jen dvě krátký rovinky. Jak řikám, člověk si na tu silnici zvykne
Romča: Hele včéra sme tu slavnou dubou jeli s mártim a já ti nevim.....jel sem jí poprvé po skoro dvou letech a opět sem se ujistil, že je spousta jinejch a lepších cest. Tady si člověk vysekne dvě super zatáčky a je ve vsi kde musí úskostlivě hlídat 50 protože tam vždycky někde měřej....včéra měli zase zatarasenej pruh a brali každou motorku. Celkem sme se klapali protože sme těsně před zprasili jedno volvo přes plnou a ejhle tohle auto zastavilo u polišů taky a 3 poldové z něj vylezli, ale naštěstí nic neřikali
Lihy:My jsme byli v pátek a nikde žádný policajti. Teda když tam jedu já a že tam jezdim dost často, tak tam stojí max. jedni policajti ve vesnici a to je všechno.Jinak tam se dá project takovejch zatáček mimo vesnici a když je vidět, že na silnici neni moc aut,tak vesnice taky neberu padesátkou.
Romča psal:.....,tak vesnice taky neberu padesátkou.
jůůůů a to se řééknéé
Nechceš zajet na ten Beroun dneska? nechce se mi moc samotnýmu, ale zase se mi nechce jet s někym na koho budu muset moc čekat a vypadá to že na tebe bych čekat nemusel
Vyrážim asi za 1/2 hoďky.....
Martin B12 (Člen) 02.09.2007 11:24:30 Offline |
2 Lihy: ale když se vychytaj benga a provoz plechovek tak je tam pěkný poježdení,to zas jo
Jinak včera jsem byl přesvědčenej že bude flastřík ale překvapili a kontrolovali jen doklady a myslím že byli uspěšný když jsem koukal na ty 3 týpky čekající na dodávku
2 Romča: uznávám, máš to tam najetý. Ale jelo se pěkně hlavně dolu
street triple picco
Martin B12:jé ahojky, no je pravda,že je to hódně o tom, že to tam mam najetý, hodně lidí si klepe na hlavu, když řeknu, že se tam honim třeba s RSV Mille, ale když to tam ten člověk nemá najetý,tak max. za to veme na tý rovince a pak už jsem zas za nim. Jiný je to, když tam jezdí ty blázni na silnicích každý den, to samozřejmě ani já nestihám.Ále mam choutky na to GSX-Ro a zejtra asik bude už přihlášený Jinak dneska si tam asi taky zajedu,ale ještě nevim.
Romča psal:Martin B12:jé ahojky, no je pravda,že je to hódně o tom, že to tam mam najetý, hodně lidí si klepe na hlavu, když řeknu, že se tam honim třeba s RSV Mille, ale když to tam ten člověk nemá najetý,tak max. za to veme na tý rovince a pak už jsem zas za nim. Jiný je to, když tam jezdí ty blázni na silnicích každý den, to samozřejmě ani já nestihám.Ále mam choutky na to GSX-Ro a zejtra asik bude už přihlášený Jinak dneska si tam asi taky zajedu,ale ještě nevim.
GSX-R = R= Babička alespon ta vaše....
Stránky: 1