Nejsi přihlášen
kourovy plexi
hele da se ztemnit kazdy plexi nebo se musi koupit druhy plexi?mam Box helmu(nejaka americka znacka)tak nevim esi staci sundat plexi aby me to nekde udelali-nevite kde v Brne?A kolik by to stalo?Nebo esi se da koupit treba jen naka folie,ale zas-mate s tim nekdo zkusenost co to vydrzi?A jeste neco-jak se s tim jezdi v noci?
Presedlal jsem na sv650
Re: kourovy plexi
taky jsem tohle resil a nebrat ... jestli jezdis vecer nebo se nekdy jezdivas projet s tim,ze nevis, v kolik se vratis,tak tohle nedelej. ja to resim slunecnimi brylemi do prilby ... rano nasadim,vecer je dam do kapci a
jo a nejlepci je vject s takovym zatmavenym plegem do tunelu
folii ti tam nalepjej jakou tmavost budeš chtít,ale jde o to jestli se to vyplatí,já to zjišťoval a řekli si za helmu 500,-kč , s tím že prej to je obtížný kvůli tvaru a jelikož kouřový stálo 650,tak jsem ho koupil a nechal si čírý do zásoby.
jinak tmavost si zkusíš na místě v krámě,nebo případně u těch co tiu budou dělat tu folii
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Brejle sou na piču, vjedeš do lesa kde je chladnějc a hned se mlžej kór na podzim.
Nejlepší varianta je asi Caberg a jiný helmy se sluneční clonou.
Další varianta je spešl ledvinka na druhý plégo, viděl sem jí myslim někde v Louisu.
jak dlouho ještě?
Newada psal:Brejle sou na piču, vjedeš do lesa kde je chladnějc a hned se mlžej kór na podzim.
Nejlepší varianta je asi Caberg a jiný helmy se sluneční clonou.
Další varianta je spešl ledvinka na druhý plégo, viděl sem jí myslim někde v Louisu.
no a čtvrtá varianta je bejt hrdina s čumět na silnici a ne do slunce
to jebu
Pičo bejt hrdina bylo na Slovači, sme zakufrovali a dorazili do Námestova po jedenáctý, s kouřovim to byla v lese na enduro vložce bomba. Tak sem střídavě votvíral a zavíral, bo sem piču viděl nebo mi byla zima. Ale za tu ozvěnu to stálo.
jak dlouho ještě?
Takze se asi na nejaky kourovy plexi vyseru a helmu sem kupoval v lete novou,takze kupovat dalsi helmu za nekolik tisic s clonou se me nechce.Ja totiz jezdim i v noci,nebo brzo rano-pracant a pozde navecer kdy je slunko dost nizko je to dost napytel....asi se bez toho obejdu jako doted......nebo mit 2plexi?A vymenit dyz vim ze pojedu v noci dam kourovy,dyz vim ze nepojedu v noci dam novy?
Presedlal jsem na sv650
Hele akce, ale stejně nic pro socky:
http://www.louis.de/_300ed44128886a6bd8 … T=home_121
jak dlouho ještě?
Newada psal:Hele akce, ale stejně nic pro socky:
http://www.louis.de/_300ed44128886a6bd8 … T=home_121
dik,ale novou hemu ted kupovat nebudu,napred musim rozchodit masinu,prodat ju a koupit sv
Presedlal jsem na sv650
mám zatmavený, 60 % a su spokojené parchant,je fuck,že vopčas dyž se vracím pozdějc,tag to nejni to ouplně pravý vořechový,ale to je vopčas,páč jagmile sa setmí,má bajker sedět na pivu,vo tom žádná.No a navíc mám i čirý,tagže nejni problém to hodit do tankbáglu nebo igelitky z Alberta a přikurtovat si to k sedlu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Řeším to brýlemi, je to ideální, když je vedro a projíždíš obcí, tak zvedneš plexi a nemusíš mít strach, že chytneš nějaký hmyz do oka. 100% řešení asi nenajdeš, vše má své pro a proti.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Stránky: 1