Nejsi přihlášen
Trasy-13. Bandit sraz
Nazdar Bandit
po diskusi v přípravným teamu 13. netajnýho jsme se dohodli na tom, že uděláme sobotní vyjížďkový program trochu volnější. Tzn. je připraveno několik (slovy šest)(6.) tras na vyjížďky v okolí Zlatky, z toho ta poslední je na raftu z Českého Krumlova do Zlaté Koruny - pro opilce
Jinak každej si vyberte kam a s kým chcete jet, ráno snídaně (pro některé rovnou oběd) a odjezd volný dle libosti...
Příjezd na večerní volnou zábavu do 18. hodiny
S pomocí Osiho (ponížené díky) se tady ty trasy, které dal dohromady JardaGSF během chvilky objeví
Takže 13. netajnýmu Bandit srazu zdar!!!
BMW Pičo! :-)
Re: Trasy-13. Bandit sraz
380 km - linz (rakousko)
150 km - volary
166 km - frymburk
166 km - temelín
118 km - nové hrady
(9-17 hodin) na raftech po vodě
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Do Temelína nejedu. Tam jsem byl a prej mám blbé otázky tak už tam nemám víc chodit...
Ono je to těžký, když tu otázku nenechají ani doříct. V Budvaru jsem si pak spravil chuť. Ožralý průvodce byl
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Peka psal:Jeste jedna poznamka pro lidi co chteji jet na LINZ, nasroubujte si homologovane koncovky do ladaku, nebo origo vyfuk, cert nikdy nespi a rakousky policista take.
co tady hysterčíš, to už by si tam rovnou mohli našroubovat značky !
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
jardagsf psal:Loser psal:a co stojej ty rafty celkem?
ofic stranky pujcovny
nejakou slevu bych tam asi ukecal
http://www.ckvltava.cz/rafting/index.php
a blbe kecy o skleroze si nechte , joo???
MOTO KOZZI GRISO
Jíra psal:Loser psal:a co stojej ty rafty celkem?
TY prosímtě na raft NE!!! To chceš kamarády utopit??!!
Vse spatne, co se v mem okoli deje, se stane mne,takze nemusite mit strach.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Ještě jedna věc - Levap mi navrhnul malé vylepšení trasy č.2 - Volary... Kdo chce, může se po cestě vyřádit v Lipně n. Vltavou na bobové dráze Slide Land a vzít to potom z Černé v Pošumaví přímo na Český Krumlov, je to kratší, takže na čas stejný...
Jíra psal:Ještě jedna věc - Levap mi navrhnul malé vylepšení trasy č.2 - Volary... Kdo chce, může se po cestě vyřádit v Lipně n. Vltavou na bobové dráze Slide Land a vzít to potom z Černé v Pošumaví přímo na Český Krumlov, je to kratší, takže na čas stejný...
Bych jen jeste trochu upresnil http://www.slideland.cz/
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
Jíra psal:no ty - to jsem zvědavej!
ikdyz je pravda, ze ted o vikendu to nejakym zahadnym zpusobem obsral houska a trosku i borak Nejak me ta smula asi opousti .... cekaji me zlate casy - asi budu prezidentem
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Do Linze jsem jel nedávno a super cesta je od Dolního Dvořiště směr UpUp Brod a pak přez Studánky nach Linz( Traun ) ke Lujzovi Jel bych hned,ale nebudu mít vycházky ale přeju GUTTE REISEN
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
levap psal:Jíra psal:Ještě jedna věc - Levap mi navrhnul malé vylepšení trasy č.2 - Volary... Kdo chce, může se po cestě vyřádit v Lipně n. Vltavou na bobové dráze Slide Land a vzít to potom z Černé v Pošumaví přímo na Český Krumlov, je to kratší, takže na čas stejný...
Bych jen jeste trochu upresnil http://www.slideland.cz/
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … deland.jpg
Já to vemu asi až na Modravu, Rejnštejn,Vimperk.....
Dle počasí
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
mám takovej možná i pro někoho docela debilní dotaz: chci se zeptat jestli se na bandit sraz musim ňák hlásit do předu nebo prostě stačí jen dorazit zaplatit??
a ještě by mě zajímalo jestli jste parta družná a kamáradská protože bych tam nejspíš jel sám (všichni z naší party maj jebky a tak by tam asi nechtěli) a nikoho z vás neznám tak abych tam když tak měl s kym něco vypít a zalhat jsem člověk společenský a rád piju ve více lidech protože nejhorší je prej alkoholik samotář
..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
Progear 650 (Člen) 22.08.2007 10:03:18 Offline |
tak tomu rikam svedomita priprava.... snad vyjde pocasi, aby jsme se poradne svezli...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Nosorozec psal:mám takovej možná i pro někoho docela debilní dotaz: chci se zeptat jestli se na bandit sraz musim ňák hlásit do předu nebo prostě stačí jen dorazit zaplatit??
a ještě by mě zajímalo jestli jste parta družná a kamáradská protože bych tam nejspíš jel sám (všichni z naší party maj jebky a tak by tam asi nechtěli) a nikoho z vás neznám tak abych tam když tak měl s kym něco vypít a zalhat jsem člověk společenský a rád piju ve více lidech protože nejhorší je prej alkoholik samotář
přihlaš se a doraž !
Peka psal:Jeste jedna poznamka pro lidi co chteji jet na LINZ, nasroubujte si homologovane koncovky do ladaku, nebo origo vyfuk, cert nikdy nespi a rakousky policista take.
Pravdu máš, takhle duo rakouskejch letos zatklo moju kolegyni:
Za rychlost v obci.
Autobus je taky Suzuki... .
Život není věčný, ale já ano...
Mirek D psal:Peka psal:hm tak alpy padaji, nekde jsem ztratil zelenou karu je to v
Vogo, inženýre, nekomplikuješ si to sám sobě nějak moc předem (jako dycky)??
no take me napadlo zajit do pojistovny, kdyby vse bylo jednoduche byla by nuda
B12 neni uz je autobus :)
Moc rád bych taky přijel, ale zatím ještě nevím, jestli asi nebudu muset do arbajtu. Jelikož jdu teprve zítra po 14 dnech poprvé do práce, tak tomu moc velkou šanci nedávám. Proto jsem se raději ani nehlásil. Pokud to ale bude jenom trochu možné, přijedu se na vás podívat. Jak to tady sleduju, vypadá to na moc príma taškařici........
Když máš dobré kamarády, nepotřebuješ nepřátele...
Milhaus psal:Moc rád bych taky přijel, ale zatím ještě nevím, jestli asi nebudu muset do arbajtu. Jelikož jdu teprve zítra po 14 dnech poprvé do práce, tak tomu moc velkou šanci nedávám. Proto jsem se raději ani nehlásil. Pokud to ale bude jenom trochu možné, přijedu se na vás podívat. Jak to tady sleduju, vypadá to na moc príma taškařici........
doplneni :
MOTO KOZZI GRISO
Stránky: 1