Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Tak se může jezdit bez spz dál

Libor nx (Člen)
03.09.2007 10:24:20

Tak se může jezdit bez spz dál

Tak to ti naši zákonodárci nějak zase nedomysleli.bigsmilebigsmilebigsmile  http://www.novinky.cz/krimi/ridici-bez- … 8vcae.html

Fresh Man (Člen)
03.09.2007 11:49:52

Re: Tak se může jezdit bez spz dál

todle sem jim říkal 2 roky spátky... teď na ně seru a jezdim si  a klidně s spz. a rozdíl? žádnejgood

Bandit pičo
maňas (Člen)
03.09.2007 20:59:09

nemám ani důvod ji sundávat surprised

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Billy (Člen)
04.09.2007 07:50:47

maňas psal:

Ja souhlasim s Manasem pac akorat kdyz sundas SPZ tak tim lakas chlupaty aby po tobe sli kdyz nekde na benzince zastavis nebo na parek a kofolu nekde v bufiku, nestoji to za to, kdyz te zmerej a nestavi te hnedka a prijde ti domu obsilka tak te stejne i kdyby meli fotku nikdo nepozna ze ses to treba ty v helme. Zbytecne drazdis hada bosou nohouidontknowbad. A kdyby te zmerily a staveli hnedka tak jim ujedes ? Nejsme f emerickym filmu

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Fresh Man (Člen)
04.09.2007 08:31:39

Billy psal:
maňas psal:

Ja souhlasim s Manasem pac akorat kdyz sundas SPZ tak tim lakas chlupaty aby po tobe sli kdyz nekde na benzince zastavis nebo na parek a kofolu nekde v bufiku, nestoji to za to, kdyz te zmerej a nestavi te hnedka a prijde ti domu obsilka tak te stejne i kdyby meli fotku nikdo nepozna ze ses to treba ty v helme. Zbytecne drazdis hada bosou nohouidontknowbad. A kdyby te zmerily a staveli hnedka tak jim ujedes ? Nejsme f emerickym filmu

schválně sem dráždilgooda ujelgood  zkusit se má fšeckosmile1

Bandit pičo
marcoo (Člen)
04.09.2007 09:46:06

No podle mě....není to tak dlouho,co buzerovali kuli upevnění SPZ šroubky.Museli mít rámečky,ze kterejch to občas hold vypadne.Tak teď nás budou buzerovat že stratím neůmyslně značku? Tak ať se hoši vrátěj do tý doby,kdy mě buzerovali za šroubky,že jsem ůmyslně spz poškodil i když byla čitelná a šroubky natřeny do barvy podkladu.Tak NA..AT.Jezdím stále s SPZ a zatím jsem problém neměl.Až ji ztratím,a náhodou mě někdo chytne,no tak ať mi to dokáže že ji tam nemám ůmyslně.Ten kdo tohle schvaluje si moc do huby nevidí.Za takový zákony by měl dávno bejt bez funkce při nejlepším sedětfuckfuckfuckfucksicksicksick

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS