Nejsi přihlášen
tah ze severu na sraz.....
lufťáci a ten severskej zbytek, jedete nějak hromadně???
že bych se připojil nejspíš ve voticích na benzíně....
teda jestli pojedete po hlavní prágl-tábor-budějice...
popřípadě i příbramáci apod, že bysme jeli už tam společně....
Re: tah ze severu na sraz.....
hans psal:lufťáci a ten severskej zbytek, jedete nějak hromadně???
že bych se připojil nejspíš ve voticích na benzíně....
teda jestli pojedete po hlavní prágl-tábor-budějice...
popřípadě i příbramáci apod, že bysme jeli už tam společně....
Já sice nejsem z Příbrami, ale pojedu přes ní. A možná i tebou popisovanou strasu.
Spojil bych se s Loserem. Je to sice Loser, ale má lepší orientační smysl, ted spíš už tam byl a ví kde to je...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
...kdybyste valili přes ten Benešov,tak bych se asi taky přidal,ptž se ztratim i u nás v lese a mohlo by se klidně stát,že místo u Budějic přijedu do Ostravy...
Vzal jsem si dovolenou a chci vyjet nějak dřív no...tak se ještě uvidí...beztak asi (jako tradičně) zaspim
Jo-a kdybych zapomněl,tak mi prosím někdo pro sichr vemte platíčko Ibalginu,ptž bez toho ani ránu!
Odměna vás nemine!
PURE NAKED BIKE!
hale na práci prdím taky, takže bych se připojil k vám teda taky už nějak dřív....jestli ondráši pojedeš přes příbram, tak každopádo i přes kosovku, takže bych se připojil klidně už tam někde. a nebo na tý benzině.....ale chtělo by to nějak krapet upřesnit časem
hans psal:hale na práci prdím taky, takže bych se připojil k vám teda taky už nějak dřív....jestli ondráši pojedeš přes příbram, tak každopádo i přes kosovku, takže bych se připojil klidně už tam někde. a nebo na tý benzině.....ale chtělo by to nějak krapet upřesnit časem
Sám ještě nevím. A přes co všechno jedu taky ne. Prostě na Budějovice, jako když tam jezdíme do Velblouda Dám vědět. Ale jedeme ve 2 naložený, takže žádná střelba, jasný?!
von má dvanáctku a bude mi říkat, že žádná střelba....
je mi to jasný, nejsem žádnej střelec...
u všech satanů, hlavně ať nechčije!!!
hans psal:von má dvanáctku a bude mi říkat, že žádná střelba....
je mi to jasný, nejsem žádnej střelec...
u všech satanů, hlavně ať nechčije!!!
Nebuď citlivej... Do Jedovnice jsem taky dojel ikdyž celou cestu mrholilo...
no a v kolik mate v planu vyjet? Ja taky nejdu do arbajtu a rikal jsem si, ze kolem jedne az druhe by to bylo idealni. Mozna se prida i zrzka.
Kua, tady je tech diskuzi kdo kdy a kde nejak moc
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:no a v kolik mate v planu vyjet? Ja taky nejdu do arbajtu a rikal jsem si, ze kolem jedne az druhe by to bylo idealni. Mozna se prida i zrzka.
Abys to nepřekombinoval a nejel pak sám...
mne je to jedno, furt s sebou budu mit jeste svoji defku .... to zas bude veselo, jestli mi na tom stroji usne nebo se bude v zateckach pokouset dotknout rukou zeme
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:no a v kolik mate v planu vyjet? Ja taky nejdu do arbajtu a rikal jsem si, ze kolem jedne az druhe by to bylo idealni. Mozna se prida i zrzka.
hale do práce nejdu taky, ale je mi to šumák, kdy vyjedem....jestli vyjedete z práglu kolem jedný, tak to bych se tak kolem tý druhý připojil v těch voticích....je to agip tušim....
jestli teda pojedu sám...
možná od nás pojede i druhej, v tom případě bych jel asi dýl s ním....
Loser psal:Hans: tak ja ti dam v patek echo a domluvime se, OK?
javor....
nebo se ti možná ještě před tím ozvu já....
Stránky: 1