Nejsi přihlášen
Re: Sraz - Čůrákov
dříf nemůžu, mladá končí ve 4 v háku a já jí musim vodvýzt s čoklojdama na Kladno takže nestíhám, každopádně si myslim že do osmi tam dorazíme a to je akorát lebo hovada který už tam přijedou odpoledne tak budou na kaši a my aspoň dýl vydržíme
to jebu
bobule psal:dříf nemůžu, mladá končí ve 4 v háku a já jí musim vodvýzt s čoklojdama na Kladno takže nestíhám, každopádně si myslim že do osmi tam dorazíme a to je akorát lebo hovada který už tam přijedou odpoledne tak budou na kaši a my aspoň dýl vydržíme
Si toho neber tolik naráz, takovejch povinností a v pátek a pro pražáka.... . Už taky nejseš nejmladší....
Autobus je taky Suzuki... .
...kuavoe, to mě sere, že sem se sem fčera nepodival ...fčéra f pjet sem vyrážel z USB přes Prágl na Srpsko, gde sem hodinu lítal sem a tam ze Srpska ke Grobijánovi jag debil...mimochodem sem tam potkal ňákýho Vosirise na stříbrný Bandasce, krom eště CB a FMX, kerý ale ňák nechtěli závodit, sem myslel, že aspoň na tom jakobymotardu mě vysekne, ale prt a f sedum sem se votočil, dal kafete pot Carlsteinem a valil dom...je to tam dobrý, ale Brod je Brod
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
bobule psal:dříf nemůžu, mladá končí ve 4 v háku a já jí musim vodvýzt s čoklojdama na Kladno takže nestíhám, každopádně si myslim že do osmi tam dorazíme a to je akorát lebo hovada který už tam přijedou odpoledne tak budou na kaši a my aspoň dýl vydržíme
si dáš jednu beznohou od palouse a syeš jasnej takže alkoholiky ještě předeženeš
jo jinak taková srážka z mamutem,to je snad horší než labuť z boku - čelní střet
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
bobule psal:Newada psal:Bobule se mnou nepočítej ju, bo takovou pilu bych asi nezvlát.
neser, si pustíš 0,22 zůstatkáč a pojedeš jak drak
Hele mě do toho netahej já jsem turista
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
Vogo, si jeste reknem, kdo dyl vydrzi. Na zimnim srazu jsem zacal chlastat v 8 rano a ukoncil jsem to nekdy kolem pate rano druheho dne
A ted vo vikendu jsme s kamosema (asi 10 - 15 lidi) stahli 4 becky, par litru slivovice a certa a 20 Kg masa vseho druhu. Zacli sme v patek vecer a v nedeli kolem 4 rano jsme sli dom spat, pac sme to nejak podcenili a doslo nam piti
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
no ja mam v planu vyrazit nekdy jednou a druhou. Tak bych ti v patek kolem jedne kdyztak brnknul, jak to s tebou vypada a muzeme vyrazit kdyztak spolecne, co? A kdyztak muzeme jeste nabrat po ceste Sarku
Loser psal:no ja mam v planu vyrazit nekdy jednou a druhou. Tak bych ti v patek kolem jedne kdyztak brnknul, jak to s tebou vypada a muzeme vyrazit kdyztak spolecne, co? A kdyztak muzeme jeste nabrat po ceste Sarku
A v Bauhausu žehlící prkno....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Loser psal:no ja mam v planu vyrazit nekdy jednou a druhou. Tak bych ti v patek kolem jedne kdyztak brnknul, jak to s tebou vypada a muzeme vyrazit kdyztak spolecne, co? A kdyztak muzeme jeste nabrat po ceste Sarku
...furt vožralej a furt samá baba, no já snat začnu chlastat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Loser psal:no ja mam v planu vyrazit nekdy jednou a druhou. Tak bych ti v patek kolem jedne kdyztak brnknul, jak to s tebou vypada a muzeme vyrazit kdyztak spolecne, co? A kdyztak muzeme jeste nabrat po ceste Sarku
...furt vožralej a furt samá baba, no já snat začnu chlastat
Taky se divím jak je ta metoda dvou rumů úspěšná...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
zrzule psal:nikam nejedu
to si piš že na mě počkáte. já mám pořád trauma z bumbum a nechci jet sama
OK, tak pockame na tebe (aspon ja s defkou). Doufam jenom, ze zase neusnes a nebudu muset cekat vo hodinu dyl
Loser psal:zrzule psal:nikam nejedu
to si piš že na mě počkáte. já mám pořád trauma z bumbum a nechci jet sama
OK, tak pockame na tebe (aspon ja s defkou). Doufam jenom, ze zase neusnes a nebudu muset cekat vo hodinu dyl
Cigárko, bageta, cigárko, kafe, cigárko, kafe...
Jako když si čekla na mě.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Zdenák psal:Loser psal:no ja mam v planu vyrazit nekdy jednou a druhou. Tak bych ti v patek kolem jedne kdyztak brnknul, jak to s tebou vypada a muzeme vyrazit kdyztak spolecne, co? A kdyztak muzeme jeste nabrat po ceste Sarku
A v Bauhausu žehlící prkno....
sem si málem cvrknul
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1