Nejsi přihlášen
Re: kam s tim klíčem?????!!!!!
Žádnej klíč ještě nemám - sehnal sem 4 symboly ty sem vrazil do těch vrat za autem, pak sem sehnal mobil v něm byla paměťová karta - tu sem vrazil taky do těch dveří (nejdřív ale do notebooku), nahoře sem zhasnul světlo a objevily se mi 3 symboly, který sem potřeboval na naprogramování tý paměťový karty, na stole sem sebral popelník, tam byly tři čísla kterejma sem otevřel nahoře tu schránku, tam byl ještě jeden symbol do těch dvěří a šroubovák a tim sem skončil... na žádnej klíč sem nenarazil... mám teď v kapce akorát baterku, šroubovák, čínskej časák a model autíčka
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
svatej psal:spidys psal:password je to co je za tema hvezdičkama VeeSCH***.com = OOL
hmm,v casaku sem to nenasel,ale dik,zes poradil,uzs sem vodjel.
vim taky že je to heslo, ale mně nefunguje??????
hergot
Bandit pičo
Fresh Man psal:vim taky že je to heslo, ale mně nefunguje??????
hergot
Musí fungovat dodrž velký písmena a je to jen OOL (óó = jako když ti ho holka kouří tak přestě tohle dělá s pusou a eL) - neni to (00 = nula nula a eL)
měl sem zaplněný všechny políčka krom jednoho - tam přijde ten klíč co je za tim zámkem s kódem. A všechny věci krom toho zlatýho klíče sem měl použitý, tzn nešlo je ozhraničit tim červenym čtvrcem. Jo ještě šel ohraničit ten čínskej časák, ale tak ten nepočítám.
Pak sem měl otevřenej nebo rsp. odkódovanej ten zámek na těch dvěřích co jsou vpravo, jak tam strkáš ty čtyři tyče různejch tvarů a pak tam vrazíš tu nakódovanou paměťovou kartu z mobilního telefonu (tu kartu nakóduješ v notebooku, tim, že jí vrazíš do čtečky paměťovějch karet a do notebooku zadáš ty tři symboly)
no musíš se šoupnout vedle k tomu trezoru - je napravo od tohodle zámku (pod hodinama) a tam zadáš ten password (OOL), napíše ti to zase OK nebo ACCEPTED a pak vemeš ten žlutej klíč a nad tím políčkem, kam si zadával ten password tak je klíčová dirka a tam vrazíš ten žlutej klíček
Nosorozec psal:covece porad mi to nejde furt to pise denied a zkousim to jak s dvouma nulama tak i s dvouma oo vubec nevim
v tom casaku mam napsano TeeS***
..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
na vsechno se da proklikat na tech japonskych strankach dole, jak je to naznaceny v tom casaku. Musis zkouset jeden po druhym az to na jednom z nich uvidis. TeeS*** je TeeShip - jsem mela taky.
Zkusit se má všechno!
mr.BSE psal:ja tam mam
GooPa***.com
heslo: rts
poradte me kde najit ten sroubovak a kde najit to heslo na ten modrej kufr nahore, popelnik mam ale nevim co s nim na nem zadny cislo neni auticko jde otocit a asi se to odsroubuje pak tim sroubovakem ale nevim jak dal
kua uz sem s karou vyjel ven dik
Kdo jste odjeli s autem tak to zkuste jeste s motorkou
http://www.goo-net.com/game/game-data/O … f_top.html
Lepší vyměknout než vytuhnout...
Hobler psal:Kdo jste odjeli s autem tak to zkuste jeste s motorkou
http://www.goo-net.com/game/game-data/O … f_top.html
No ty kravo,rostu u toho!!
Amen. . .
Tak dalsi verze. Stejne misto, stejna motorka, ale jina pohadka.
http://www.gotmail.jp/oneoff_r/
Lepší vyměknout než vytuhnout...
Stránky: 1