Nejsi přihlášen
Re: Počasí
Přesně tak
Vymoženosti jako nepromok nevedu...
Takže pokud bude klendra-jakože bude,natáhnu si z báglu z flašky rumu hadičku vod akvárka rounou do helmy...
Jinej způsob,jak se za jízdy zahřát mě nenapadá
Pod ty kožený hadry už nic nenapasuju a tu moiru nebo jak to je taky nevedu
PURE NAKED BIKE!
jebu na to a jedu s defkou busem
kdybych jel sam, tak to zmaknu levou zadni pac narozdil vot melouna vedu vsechno co von ne. Ale defka by to v tech riflich a zimni bunde asi nedala.
Aspon muzeme zacit chlastat uz po ceste
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Meloun psal:Přesně tak
Vymoženosti jako nepromok nevedu...
Takže pokud bude klendra-jakože bude,natáhnu si z báglu z flašky rumu hadičku vod akvárka rounou do helmy...
Jinej způsob,jak se za jízdy zahřát mě nenapadá
Pod ty kožený hadry už nic nenapasuju a tu moiru nebo jak to je taky nevedu
Místo nepromoku mám tatikovu pracovní plaštěnku tak uvidíme aspoň bude sranda jak se to ze mně někde cestou utrhne...
Jak jsem teď koukal na předpověď tak dost humus má chcet až do neděle...
Martin B12 (Člen) 06.09.2007 07:48:08 Offline |
Praha hlásí středně silný vytrvalý déšt
street triple picco
zatím taky věřím naději že zítra bude jen kropit a já vyrazím v pohodě...
Doma mi nadavaj že jsem blbec že chci jet na motorce...
Kucí, nemějte strach, půl hodiny jsem hledal na internetu optimistickou předpověď a našel jsem tohle
"V pátek bude oblačno, ojediněle přeháňky. Na východě zpočátku zataženo, déšť. Noční teploty 10 až 6°C. Denní teploty 13 až 17°C. Severozápadní až severní vítr 3 až 10 m/s, nárazy kolem 20 m/s. V sobotu bude převážně oblačno, místy přeháňky. Noční teploty 12 až 8°C. Denní teploty 13 až 17°C. Severozápadní vítr 5 až 9 m/s, nárazy 15 až 20 m/s.
"
u mna to vypada dost na
kosa jak hovado, par kilometrov od nas snezilo, nepremok si akosi nemozem dovolit, plast nemam a este hlasia dazde a este vraj aj nejaky silny narazovy vietor. No neviem, neviem, ale na moje oblecenie to smrdi zapalom pluc.
Jou to Ko... co hlasi, hlasali ochlazeni a dest a za tu celou dobu 30 stupnu a ani kapka na morave, halsi tak pocasi pro prahu.
satelit ukazuje frontalni usedlost nad rakouskem a madarskem, od severu proudeni podel teto usedlosti zpusobuje chaldny vzduch. a kdyz se to nepohne nebo nezeslabi tak v JC stejne je okraj teto situace takze pocas bude prehankove a to je v klidu,jen to chaldno.
Ale jako zvykejte si sezona se chyli ke konci a tohle je uplne normalni
B12 neni uz je autobus :)
loni na podzimnim srazu jsem ze sebe v nedelu taky voklepaval jinovatku po prijezdu do praglu. Mlha byla jak a jel jsem jen v riflach a zimni bunde. Clovek kdyz chce, zvladne vsechno (proto pojedu s defkou asi autobusem)
gore psal:Meloun psal:Jsem ze starý školy...
Za nás takový vymoženosti holt nebyly a mě už se na to těžko zvyká...nic ve zlym ale 24 let a stara skola..co by pak meli rikat ti ostatni...
Každej je tak starej,na kolik se cejtí...
A já se cejtim tak na 52
PURE NAKED BIKE!
Peťa psal:Tak jak už to tak někdy bývá tak se to nějak zvrtlo a na sraz ani já ani Ondráš nejedem...
Tak doufám že se počasí aspoň trochu umoudří a pořádně si to užijete
copak? ses rozhodla, ze Ondrase nikam nepustis a tak to proste bude? Skoda no, co se da delat
to je počasí na hofno.....
ať je klidně zejtra hnusně, zima, ale ať nechčije a nefučí nad 100 kmh!!!!
kdo ten sraz zařizoval?? vogo jsi objednal počasí na pikaču...
Loser psal:copak? ses rozhodla, ze Ondrase nikam nepustis a tak to proste bude? Skoda no, co se da delat
No jasně, Ondráš je zavřenej doma v pračce a bez něj prostě nemůžu Leda že by jste mě vzali autobusem
Prostě to nevyšlo, nějaký problémy ve škole...
Tak to třeba vyjde příště... Při tomhle počasí jsem zvědavá jaká vůbec bude účast...
Tak hlavně hodně foť, ať z toho taky něco máme... A dej si něco dobrého i za nás, ale to snad ani nemusím říkat
Jaký si to uděláš, takový to máš...
http://pocasi.idnes.cz/server.idn?t=map … 2013;00;01
...no nezávidím vám....
Loser, děfka a ostatni srabi z pragy: Motka jeste neni v cajku, takze nejspis vyrazim plechovkou. V patek odpoledne z cur(hvezdicka)kova. Par hustej bikeru co se bojej zimy se mi do plechovky vejde
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
gore psal:Meloun psal:Jsem ze starý školy...
Za nás takový vymoženosti holt nebyly a mě už se na to těžko zvyká...nic ve zlym ale 24 let a stara skola..co by pak meli rikat ti ostatni...
Tak todle přesně mě napadlo taky
Jebat motorky :-)
Loser psal:loni na podzimnim srazu jsem ze sebe v nedelu taky voklepaval jinovatku po prijezdu do praglu. Mlha byla jak a jel jsem jen v riflach a zimni bunde. Clovek kdyz chce, zvladne vsechno (proto pojedu s defkou asi autobusem)
Necháváš motocykl doma a fakt jedeš sockou jo?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Progear 650 (Člen) 06.09.2007 18:33:26 Offline |
Nechte toho bábovky.... Se jede i kdyby padaly hovna s hákama....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Raffan psal:Kucí, nemějte strach, půl hodiny jsem hledal na internetu optimistickou předpověď a našel jsem tohle
"V pátek bude oblačno, ojediněle přeháňky. Na východě zpočátku zataženo, déšť. Noční teploty 10 až 6°C. Denní teploty 13 až 17°C. Severozápadní až severní vítr 3 až 10 m/s, nárazy kolem 20 m/s. V sobotu bude převážně oblačno, místy přeháňky. Noční teploty 12 až 8°C. Denní teploty 13 až 17°C. Severozápadní vítr 5 až 9 m/s, nárazy 15 až 20 m/s.
"
Počasí na draka.A to doslovaJdu si jednoho lepit.
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
http://www.medard-online.cz/index.php tohle bejvá dost přesný,tak se koukejte trochu pomodlit a na 99% nezmoknem!!!
Kuna psal:http://www.medard-online.cz/index.php tohle bejvá dost přesný,tak se koukejte trochu pomodlit a na 99% nezmoknem!!!
Vodkaz na pičumě celkem dost spolehlivje fachá totok http://recepty.ekucharka.cz/veprova-kyt … o-mexicku/
Jebat motorky :-)
wogové, co to tady je za sajrat počasí? Sem se právě vrátil z dovolený z Mordavy (byli sme 14 dni u tchyně ) a nestačim se divit. Sem se tak těšil, že dorazim na srazík ale od Mordavsko-ukrajinský hranice až do Prahy v kuse lilo
Nemam ani ubytko ani spacák, karitatku a podobný vychytávky tak to nevidim nijak optimisticky. Sem este na dovoleny trochu nastyd ...no uvidime
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Polo psal:wogové, co to tady je za sajrat počasí? Sem se právě vrátil z dovolený z Mordavy (byli sme 14 dni u tchyně ) a nestačim se divit. Sem se tak těšil, že dorazim na srazík ale od Mordavsko-ukrajinský hranice až do Prahy v kuse lilo
Nemam ani ubytko ani spacák, karitatku a podobný vychytávky tak to nevidim nijak optimisticky. Sem este na dovoleny trochu nastyd ...no uvidime
Koukej přijet, postel seženem!
BMW Pičo! :-)
Stránky: 1