Nejsi přihlášen
Kdo z OV a okolí.... 13. Bandit sraz
Ahoj.Tak konečně se někdo odhodlal určit přesný termín.Tak jsem si říkal,co se domluvit a vyjet tam najednou at se necouráme pojednom
Je to sice ještě nějaká doba,ale myslím že bychom mohli jet všichni z okolí Ov najednou.Co vy na to?Kdo pojede?Později určíme místo...odkud vyjedem a zbytek pobereme po cestě,podle domluvy...hm?
Re: Kdo z OV a okolí.... 13. Bandit sraz
co je lepší na tom že se budete courat v kupě?
jedině sám...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tak já bych jel třeba raději ve skupince, už kvůli mému slabému orientačnímu smyslu protoze si myslím že bych dobre bloudil kdybych jel sám, ale max 5-7 lidi at se da jet aspon trochu svižně.... takze cvrcek kdyztak se mnou pocitej zatim predbezne
B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
no já nemyslel taky nějakou velkou skupinku...přesně jak píše Demlis.
Jen se mi nechtělo jet samotnému.Tzn Max 5až 7 lidí.Však času dost.A zatím už alespon vím že sám nepojedu....pojedeme zatím alespon dva
Cvrček psal:Ahoj.Tak konečně se někdo odhodlal určit přesný termín.Tak jsem si říkal,co se domluvit a vyjet tam najednou at se necouráme pojednom
Je to sice ještě nějaká doba,ale myslím že bychom mohli jet všichni z okolí Ov najednou.Co vy na to?Kdo pojede?Později určíme místo...odkud vyjedem a zbytek pobereme po cestě,podle domluvy...hm?
ja bych taky sel mozna bych vzal i moji mladou to by bola moje prvni jizda jen reknete kdy kde jak a skusim se nejak domluvit v praci ty -ciaci nechteji dat dovcu jo a kam by se jelo
Born to be wild....born to be BANDIT...
pesulko psal:Cvrček psal:Ahoj.Tak konečně se někdo odhodlal určit přesný termín.Tak jsem si říkal,co se domluvit a vyjet tam najednou at se necouráme pojednom
Je to sice ještě nějaká doba,ale myslím že bychom mohli jet všichni z okolí Ov najednou.Co vy na to?Kdo pojede?Později určíme místo...odkud vyjedem a zbytek pobereme po cestě,podle domluvy...hm?ja bych taky sel mozna bych vzal i moji mladou to by bola moje prvni jizda jen reknete kdy kde jak a skusim se nejak domluvit v praci ty -ciaci nechteji dat dovcu jo a kam by se jelo
Na 13. sraz...
Cvrku a kdy chceš jet?
demlis psal:tak já bych jel třeba raději ve skupince, už kvůli mému slabému orientačnímu smyslu protoze si myslím že bych dobre bloudil kdybych jel sám, ale max 5-7 lidi at se da jet aspon trochu svižně.... takze cvrcek kdyztak se mnou pocitej zatim predbezne
hodně záleží na tom, jak kdo je jezdí v obci..a potom se logicky čeká na toho slušnýho pacijenta..
bla...blabla...!
Fik-B6S psal:pesulko psal:Cvrček psal:Ahoj.Tak konečně se někdo odhodlal určit přesný termín.Tak jsem si říkal,co se domluvit a vyjet tam najednou at se necouráme pojednom
Je to sice ještě nějaká doba,ale myslím že bychom mohli jet všichni z okolí Ov najednou.Co vy na to?Kdo pojede?Později určíme místo...odkud vyjedem a zbytek pobereme po cestě,podle domluvy...hm?ja bych taky sel mozna bych vzal i moji mladou to by bola moje prvni jizda jen reknete kdy kde jak a skusim se nejak domluvit v praci ty -ciaci nechteji dat dovcu jo a kam by se jelo
Na 13. sraz...
Cvrku a kdy chceš jet?
No pokud nevíte..nebo spíš nevíš("Pesulko"),tak 13.bandit sraz je 7 až 9.9.07 ve Zlaté Koruně
Adresa :Zlatá Koruna 150(Přímo u mostu přes řeku Vltavu)382 02
Tel: +420 380 743 062 E-mail: info@kempukuceru.cz, http://www.kempukuceru.cz
Kontaktní osoby:Ing. Roman Kučera (Majitel),Tel: +420 777 140 146
Na mapě : http://www.mapy.cz/?query=id%3Apremise% … pType=base
Vyjel bych nejraději v Pátek.I když u mě to taky záleží na volnu v práci.Tak trochu jsem kalkuloval a doporučil bych výjezd asï v 12:00.Napadá vás místo,kde bychom se mohli sejít??budto přímo v ov..nebo kousek za.Co třeba v Nové bělé na Benzince?
No a v obci?..to podle toho jak kde...min 50 max 80.Podle situace a odhadu..kde by asi tak mohli stát černí.No přinejhorším budete čekat na mě,protože jinak si myslím že to nějak moc nehoním.
no, asi já...
ale mé pianko je trochu jinačí pianko
__________________________________________________________________________________
tomasNJ psal:no, asi já...
ale mé pianko je trochu jinačí pianko
No, po garančce už bude, takže bych to už mohl trochu pustit, ale zase abych neskončil omotaný kolem prvního stromu. Jedna bouračka ročně boharě stačí.
misi psal:No kua před vyplatou jo?.-... to je na
kua ale odložím si něco a snad to neprokalím do srazu...
takže kde je sraz ? ... v Třinci ?
no skoro to je do jižních čech co by kamenem dohodil a zubytek doběhl - kurňa to bude dlouhej běh
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:misi psal:No kua před vyplatou jo?.-... to je na
kua ale odložím si něco a snad to neprokalím do srazu...
takže kde je sraz ? ... v Třinci ?no skoro to je do jižních čech co by kamenem dohodil a zubytek doběhl - kurňa to bude dlouhej běh
Aspon zhodíš přebytečné kg
Čest, škoda, že jsem si toho srazu všiml asi pozdě, ale ten další víkend mám scuka s klukama s Cagiva Clubu v čechách a tudíž dva víkendy po sobě nedávám... Ale pokud budete mít někdy scuka třeba jen tak na birellka u Hanky v Bílovci, tak tu nechte vzkaz.. ať taky poznám ty majitele bandasek osobně, a nekoukám, jen, když zrovna jedou kolem mě...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Ono to není o přednosti... Vás bych taky rád poznal, ale je to akce domluvené už od vánoc... Mám tam hafo přátel,které si nenechám ujít... Těch Cagiv už tam bude poskrovnu... Přesedlali jsme převážně všichni... ale partu jsme zachovali... Na vás si budu muset počkat do příště...
Tak jsme se rozhodl že jedu teď jen aby se nic neposralo...
Cvrček psal:Jo a zatím jsme předběžně domluvení u Hanky o víkendu tj. v sobotu 25.8....takže kdo chcete s náma jet na 13.Bandit sraz,tak tam přijedte a domluvíme trasu a okolnosti....více hlav...více vědomostí prej
Hodinu setkání ještě upřesníme...času dost:)
Cvrček psal:Jo a zatím jsme předběžně domluvení u Hanky o víkendu tj. v sobotu 25.8....takže kdo chcete s náma jet na 13.Bandit sraz,tak tam přijedte a domluvíme trasu a okolnosti....více hlav...více vědomostí prej
Kua dejte souřadnice... nevím kde je hanka
Blu one.... old one
A kdyžtak něco najdeš tady
http://www.motobaruhanky.com/kontakt/
B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
Viděl bych to tak kolem 5-6 večer chci jet v sobotu na harmenc tak že to dřív určitě nestihnu...
Nechcete někdo jet semnou?
toCvrček... mohli jet všichni z okolí Ov najednou.Co vy na to?Kdo pojede?Později určíme místo...odkud vyjedem a zbytek pobereme po cestě...
jak psal Jarken:
Jediné dvě normální cesty pro motorku z Ostravy do Krumlova jsou buďto horní přes Opavu, Bruntál, Šumperk, Č.Třebová,Svitavy,Polička,Havl.Brod, Humpolec, Pelhřimov, J.Hradec, Budějovice a Krumlov, nebo dolní N.Jičín, Valmez, Holešov, Hulín, Napajedla, Uh.Hradiště, Buchlovjáky, Slavkov u Brna - kousek po dálnici - u Rosic sjet na č.23 a daváj přes Třebíč, Telč,J.Hradec atd.
tož tam se možem srazit
...když se jmelí zelená, kombajn valí doubravou...
Pokud mi to vyjde, tak za váma hodím oko... 25. máme akci s klukama v Havířově, ale na chvilku bych se mohl trhnout
Řízo psal:toCvrček... mohli jet všichni z okolí Ov najednou.Co vy na to?Kdo pojede?Později určíme místo...odkud vyjedem a zbytek pobereme po cestě...
jak psal Jarken:
Jediné dvě normální cesty pro motorku z Ostravy do Krumlova jsou buďto horní přes Opavu, Bruntál, Šumperk, Č.Třebová,Svitavy,Polička,Havl.Brod, Humpolec, Pelhřimov, J.Hradec, Budějovice a Krumlov, nebo dolní N.Jičín, Valmez, Holešov, Hulín, Napajedla, Uh.Hradiště, Buchlovjáky, Slavkov u Brna - kousek po dálnici - u Rosic sjet na č.23 a daváj přes Třebíč, Telč,J.Hradec atd.
tož tam se možem srazit
Já bych to viděl na spodní trasu...
Tak trasa se prý dohodla u hanky a jede se spodem teď by mně teda zajímalo kdo bude v těch deset na Agipce u avionu(schopingpark)? Kolik nás asi pojede?
Budiž, ale já musím ještě pro Kellyho do Přerova, bez vodiče zabloudí a do Krumlova daleko no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Rendy, ty kravko, si dame jeste aj s Ondrasem po pulce, ne? (nejdriv po prave a pak po leve .... a az se to rozjede, tak si muzeme dat aj mezi pulky)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Jarken psal:Budiž, ale já musím ještě pro Kellyho do Přerova, bez vodiče zabloudí a do Krumlova daleko no né?No ano!
Hele doufám že sebou nebereš svoje obvyklé počasí...
Fik-B6S psal:Jarken psal:Budiž, ale já musím ještě pro Kellyho do Přerova, bez vodiče zabloudí a do Krumlova daleko no né?No ano!
Neboj, Jarken na svojí jebce pojede pilu, tak si ten mrak odtáhne s sebou, my tůristi pojedem pěkně se sluníčkem, maximálně bude pár kaluží
jennys psal:Fik-B6S psal:Jarken psal:Budiž, ale já musím ještě pro Kellyho do Přerova, bez vodiče zabloudí a do Krumlova daleko no né?No ano!
Neboj, Jarken na svojí jebce pojede pilu, tak si ten mrak odtáhne s sebou, my tůristi pojedem pěkně se sluníčkem, maximálně bude pár kaluží
jn....ale jak jsem slyšel že dneska na vysočině padaj kroupy a podle počasí...má být tak cca jako dneska tak už se strašně těším...ještě že mě bude zezadu zahřívat batuzek:) a ze spodu dožhava rozpálený motor:D........ taky to vidím tak že se přidám mezi tůristi:)
Cvrku ty jsi chtěl jet pilu nebo co? já to beru jako turistický výlet na motokolech
Fik-B6S psal:Cvrku ty jsi chtěl jet pilu nebo co? já to beru jako turistický výlet na motokolech
Pilu jo? Nejsem blázen...takjovou štreku....a z mojí trocho skušeností,.....to bych skončil v první zatáčce:D....Jsem turista:)...a né střelec
A s tou prokluzující spojkou to vidím taky už skoro na odrážedlo
....jelikož se mi jí nepodařilo do tedka vyměnit....sice lamely už asi v tom oleji jsou tak nacucané,že budou plavat na povrchu:D...ale vzhledem k dané situaci..už neberu ani v úvahu,že bych to měnil.Musím šrotit...6tého zkouška...a pak jen dostelování motky,nachystání věcí...vyspat se a před odjezdem ještě dát pusu mladé....a go ráno go....už se nemůžu dočkat.
ta spodní trasa je teda jako hodně spodní... proč do UH???? a buchláky??? zbytečnost, v pátek tam bude provoz jako kráva...
přerov, boskovice a tam tou cestou na žďár,Pelhřimov a dolů...
Jestli bude počasíčko jaké asi bude protože jedu já , tak to z Přerova snad potáhnu přímo do Olmíku a pak do Brna po dálnici.No a v Rosicích hybaj dolu na 23.Hulín, Buchlovjáky za deště nemá smysl jet a prodlužovat si tak cestu no né?No ano!
P.S.Viděl bych to rovnou na nepromoky už jen kvůli zimě
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Jestli bude počasíčko jaké asi bude protože jedu já , tak to z Přerova snad potáhnu přímo do Olmíku a pak do Brna po dálnici.No a v Rosicích hybaj dolu na 23.Hulín, Buchlovjáky za deště nemá smysl jet a prodlužovat si tak cestu no né?No ano!
P.S.Viděl bych to rovnou na nepromoky už jen kvůli zimě
Musíš počitat s tím že s tebou jedou amatéří kteří do teď jezdili jen za pěkného počasí tak že na tak dlouhou štreku v dešti nejsou moc vybavení...
Mně neser Kellyne , to je s Tebou pokaždé když se někam dál má jet !Copak nemáš nepromok - máš, tak o co jde ??Teď začínáš špekulovat nad odjezdem v sobotu a ještě autem Rozhodni se def. zda vůbec má cenu se v Přerově kolem těch 11.30 pro Tebe v pátek stavovat no né?No ano!
Kelly nedělej drahoty já jedu a nepromok nemám
sem se těšil že tam poznám legendy fora...
Kelly01 psal:Nepromoky jsem dávno prodal..
A být počasí jak teď cestou z OV tak lehnu už na první křižovatce
Jsem průtržoplachej
hele já jel za deště asi 3x a to nikdy takovou vzdálenost tak se nevymlouvej a pojeď
Tak jsem koukal na předpověď a je to dost humus sem docela zvědavý jak to vyjde ráno byla předpověď že bude v pátek jakš takš ale když jsme se koukal teď tak je to humus ma chcat až do neděle kdby chcalo jen půl cesty ale jestli bude chcat celou tak mě pomrda...
Takže v pátek na motorce určitě nejedu bo budu ještě v 18.00 na jednání v OV.
Podle situace a nálady tam snad v pátek(ale spíš v sobotu) zajedu autem,do něj připnu GPS a zvládnu to,ubytování bych nepotřeboval bo bych chrápal v káře...
God Save The Queen!
Tak jsme byl dneska nabrat plnou.. a právě si balím vše potřebné...
V kolik je zítra ten sraz? v 10 na Agipce? u Avionu?
Neserte s Agip , ta je přece v opačném směru !
V 10.00hod.+ - 15 min. na červené Benzině Plus před Shopping parkem směr Poruba no né?No ano!
Jarken psal:Neserte s Agip , ta je přece v opačném směru !
V 10.00hod.+ - 15 min. na červené Benzině Plus před Shopping parkem směr Poruba no né?No ano!
Tak to je ta pumpa naproti agipu ne? taky jsem pro aspoň bych se nemusel otáčet...
bazik psal:Tak dneska jsem si pořídil nepromok, takže zítra v dest jsem tam
to jsem jediná kdo ho nemá?
Tak chlapi ruším svou účast nemám nepromok a po tom co se dělo v noci si na takovu cestu bez pořádného oblečení netroufám... těšil jsme se kurva hodně ale v tomhle je to na kdyby jste jeli někdo autem s ovy tak se ozvěte ICQ mám v profilu ostatním šťastnou cestu...
Fik-B6S psal:Tak chlapi ruším svou účast nemám nepromok a po tom co se dělo v noci si na takovu cestu bez pořádného oblečení netroufám... těšil jsme se kurva hodně ale v tomhle je to na kdyby jste jeli někdo autem s ovy tak se ozvěte ICQ mám v profilu ostatním šťastnou cestu...
Tak se přidávám...kámoška taky nemá vybavení do deště...a chatku ve dvou nezaplatíme..i když se vsadím že by se určitě někdo do chatky šel raději vyspat taky...aby nemusel být venku v té kose...tak kdybych nedorazil,mám na své jméno zarezervovanou jednu chatku pro4 kdyby jste ji někdo chtěli...Ale to
Fik-B6S psal:Tak chlapi ruším svou účast nemám nepromok a po tom co se dělo v noci si na takovu cestu bez pořádného oblečení netroufám... těšil jsme se kurva hodně ale v tomhle je to na kdyby jste jeli někdo autem s ovy tak se ozvěte ICQ mám v profilu ostatním šťastnou cestu...
a co zítra..mohlo by být lépe..hm?Pokud už tu nebudu..dneska a budeš to číst...tak napiš sms...asi na tebe nemám číslo..v tvém profilu není:(
pro ostatní..ps pokud to číslo máte..pisněte mi ho na mejla nebo na icq
Stránky: 1