Nejsi přihlášen
Re: TO MOUR
...no půl roku, pěkněéé. Jde vidět, že úřady u Vás pracují rychleji, my to vyřizovali skoro rok. Zas je pravda, že ta intenzívnost nebyla až tak intenzivní
Jinak pánové, v garáži již mám koberec, holky u sebe maj hotovou koupelnu a můžou už si vesele vymalovat zbytek svých pokojíčků a snad na vánoce mi udělají kapříka v novém
v úterý podepisuju smlouvu a stanu se z bezzemce zemcem :)))
V poště mam prej umístění baráku na pozemku
A dnes v knihovně mě zjebou Jelen s Xichtem jak mam blbě dispozici
Trošku vám panáčci závidim, že todle už máte za sebou :)))
ale di, Ty brepto ...
TO Baltazar: woe, f tomto stadiu sem teď ,bo se snažím dělat dojem na novů babu, já dokonce vyměnil pivo za víno, vono to vypadá inteligentněji, takže v pohodě, tebe nakrmím, nádobí do koše zvládnu a papouška přivedu z hospody
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:TO Baltazar: woe, f tomto stadiu sem teď ,bo se snažím dělat dojem na novů babu, já dokonce vyměnil pivo za víno, vono to vypadá inteligentněji, takže v pohodě, tebe nakrmím, nádobí do koše zvládnu a papouška přivedu z hospody
...voe, nesnaš se vohromit, nastavíš si laťku vysoko a co pag???...příjemně překvapit můžeš dycky :rolleyes: ...nebuť blbej a nech si poradit ...aš budeš za pár let s toho vína překyselenej a budeš si chtít dát pifko, tag budeš poslouchat:"no to mi řekni co ty na tom pivu máš?...dyk budeš mít místo mosku s piva kostku" :rolleyes:
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Koldan psal:za sobotu 8 piv, 5 vodek ze semtexem, 2 bavoráky, taky absinth s redbulem a balík LM, to si myslím, že sem tu romantiku trošku vomezil ne?:lol:
:-| ty kravo,tys ji neomezil,ale rovnou zabil.:lol:
Jj,laska je kurfa.:rolleyes:
Amen. . .
.....my zas v sobotu, u kámoša na kolaudaci, pili nějaké Krakonošové kapky. Prej: " Co to je? Nebude mě po tom bolet hlava?" "Nééééé" . Kuwa, že jo!! ....rum, griotka a zalité svařenou vodou, hřebíček, skořice, citrón ....a v nedělu sem pak maloval pokojíčky pro holky ... a roba mi pomohla
svatej psal:Koldan psal:za sobotu 8 piv, 5 vodek ze semtexem, 2 bavoráky, taky absinth s redbulem a balík LM, to si myslím, že sem tu romantiku trošku vomezil ne?:lol:
:-| ty kravo,tys ji neomezil,ale rovnou zabil.:lol:
Jj,laska je kurfa.:rolleyes:
...jj.."láska je kurva, každýho sundá............" ...gde já sem to slyšel :lol:
Koldan psal:za sobotu 8 piv, 5 vodek ze semtexem, 2 bavoráky, taky absinth s redbulem a balík LM, to si myslím, že sem tu romantiku trošku vomezil ne?:lol:
...no ty si romantik jag sviňa, jen doufam, že slečna taky tag nekalí, bo dyš chlastaj v rodině voba, tag je to dycky průser :lol::lol::lol:
Mour psal:.....my zas v sobotu, u kámoša na kolaudaci, pili nějaké Krakonošové kapky. Prej: " Co to je? Nebude mě po tom bolet hlava?" "Nééééé" . Kuwa, že jo!! ....rum, griotka a zalité svařenou vodou, hřebíček, skořice, citrón ....a v nedělu sem pak maloval pokojíčky pro holky ... a roba mi pomohla
...áááá...panáček je fajnšmekr :lol:
mour a tos jako maloval rovnou šavlej?
mě to vlastně ani nezajímá jenom sem chtěl zkusit taky něco napsat, abych to jako otestoval, esli sem čolek.
A aby se tu jenom nestavěly baráky, poďte se i trochu těšit na sněg a zimní sraz
to tlačítko náhled je fajn, hned vidím, že ako správnej čolek smajlíky vložit neumim
no ty wole,easyrider jak sfin Njn,v Horsefeather sou jak doma a mlady je zdravi nazdar kámo,jak se mas a mezitim probihaj ty vouplne tajny doteky rukama.
Filous + Husky: woove,pac tady ted delam. Takze pokud pojedete kolem,nevaham,zavolam a stavim se!
Amen. . .
svatej psal:no ty wole,easyrider jak sfin Njn,v Horsefeather sou jak doma a mlady je zdravi nazdar kámo,jak se mas a mezitim probihaj ty vouplne tajny doteky rukama.
Filous + Husky: woove,pac tady ted delam. Takze pokud pojedete kolem,nevaham,zavolam a stavim se!
...vogo, jako to je jasný, že Hurikán je vogo hustohustej snowboardgangsta ...dyš to budu zvládat, stavim se
Stránky: 1