Nejsi přihlášen
Re: santicka na Sturci
Palous, Pšán:
Z Ebeky je to nějakých 120 Km, přijedu na Harmanec přes Donovaly, od B.Bystrice a mohl bych být s baťohem dole u bufetu kolem 12.00 hod.Tam dáme sraz no né?No ano!Kapišto?
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Martin B12 (Člen) 23.08.2007 13:34:08 Offline |
Mour psal:Palous: Neutrácej za Ebeku a zavolej...počkám Tě u řepkovýho pole
Moure to budeš ale muset rozestlat vícero postelí
street triple picco
Mour psal:Palous: Neutrácej za Ebeku a zavolej...počkám Tě u řepkovýho pole
Parťáku by si to moh udělat tyjako přijet za nama páč to bude asi fakt masofkaa tam nemožu chybět a Pšán nemá cyklus tak ho chci
Jebat motorky :-)
kdybyste tam nahodou nekde potkali me, tak to nejsem ja, ale muj tatik. Sem mu pucil na tyden stroj a kdyz jsem odjizdel, rikal, ze pojede radit na slovensko (si mysli, ze mu tam neseberou body)Tak ho kdyztak pozdravujte
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Goco
Se vomlouvám ale já nepřijeduříkám to radši teď než dělat drahoty a nic neříctprostě musím zařídit věci který sou pro mě důležitýtady to psát nebudu o tom ti mohu popovídat za tejdena jestli ti vznikla nějaká škoda s ubytkem tak to zaplatím v tom problém nevidím
Pšán psal:Too Loser:
..reaguje tatík na bandit?
vse jsem mu vysvetlil, aby nebyl vyplasenej az to na nej nekdo vybafne. Takze na nej klidne muzete rvat i Loser a von na to bude slyset
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Too Goco:
..Palous mi objednával pelech ze soboty na něděli,ale já se budu muset jěště v sobotu vrátit domů,páč musím v neděli do továrnyTakže se omlouvám a dovětek stejný jako palous,s tím placením.
.jinak ta Palousova láska z moravy su já..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Palous: ty mě kuwa sereš A to ani ten malej drzej švéd nejede
Pšán, Jarken a spol: doufám, že ve dvanáctku dole u bistra platí.
Fido: pojeď se mnou v pátek
goco: Jiřina a druhá polovina měho kaférejsr týmu by měli přijet v sobotu. Teda jestli nebude chcát, jsou to citlivky
S Palousem sem mluvil a nemože.. podle toho ze západu možná jenom Marty a to podle počasí, který to zřejme výrazně ovlivnuje
Newadoj se zatím neozval a podle toho co sem slyšel taky nejede.
To vypadá na výraznou změnu plánů
V kolik asi vyjedeš v pátek z Brniska....
bla...blabla...!
Abik:
Budu se snažit být dole u bufetu kolem poledne - u mně to platí!S Pšánem jsem už o tom dnes hovořil no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
ABik psal:Fido:
Nemám, vytisknu poslední úsek cesty k penzionu zase a napíšu si 5 měst po cestě.To musí stačit, když ne, čumíme k tobě do mapy
Domluveno. Ještě si v pátek zavoláme než vyrazíš
Ok....
pokud se nepletujeli jsme letos už okolo... Kolem koliby..na kterou nemám pozitivní vzpomínku a v Donovalech doprava tuším
bla...blabla...!
Já vím sem sfině ale nějak sem měl jet pro novej vágen už dnes ale bude až v pátek odpomám moc práce mimo barák a tak na tom musím udělat nějaký pičoviny abych moh v pondělí vyrazit do světa a druhej vágen je žádanej vod kupce a tak f tom mám chaos
PALOUS psal:Já vím sem sfině ale nějak sem měl jet pro novej vágen už dnes ale bude až v pátek odpomám moc práce mimo barák a tak na tom musím udělat nějaký pičoviny abych moh v pondělí vyrazit do světa a druhej vágen je žádanej vod kupce a tak f tom mám chaos
bla...blabla...!
Pre lepsiu orientaciu aby ste tam trafili,
ked pojdete smerom od bystrice, vybehnete uplne hore na Donovaloch (po lavej strane budete mat velke parkovisko a zas nejake koliby). Potom pojdete dole, klasika po hlavnej a ked prejdete zakrutou uvidite na pravej strane zastavku na autobusy a hned pri nej je taka mala odbocka (vypada ako polna cesta), a uz ked na nu odbocite, nemate sa kde stratit.
ABik psal:Palous: ty mě kuwa sereš A to ani ten malej drzej švéd nejede
Pšán, Jarken a spol: doufám, že ve dvanáctku dole u bistra platí.
Fido: pojeď se mnou v pátek
goco: Jiřina a druhá polovina měho kaférejsr týmu by měli přijet v sobotu. Teda jestli nebude chcát, jsou to citlivky
Ti dám citlivku, až se ti halva otočí kolem svojí osy jak sově
Tož tak:-D
fido psal:goco psal:ozaj, aby som nezabudol, zobrat baranice trosku sa ochladilo
goco: jo jo? a to je o kolik...
kde budeme mít motyky..
esis to neviem o kolko, ja neviem kolko byvalo cez den ale neboj, nezmrznes
motyky budu v garazi
Martin B12 (Člen) 01.09.2007 21:23:08 Offline |
2 Jura:no kůli tomu počasí sem se na to nakonec vyprd , tady to celej den vydrželo a zmokli jsme s Lihym jen na Ještědu
street triple picco
CITLIVKY Sice z nám dobře známého důvodu včera trošičku chcalo (sory Rainmane, musel jsem), ale i tak jsme dali pěknou projížďku.
A dnešní Šturec za krásného slunečného počasí
Dík Gočovi za organizaci, buvolí stehna a zapůjčení přítelkyně
Dík killerovi za neskutečnou noční hudební produkci (takový zpěv jste už dlouho neslyšeli )
Dík killerovce a gočovce
Martin B12 psal:2 Jura:no kůli tomu počasí sem se na to nakonec vyprd , tady to celej den vydrželo a zmokli jsme s Lihym jen na Ještědu
Udělals chybu Marty
1.dík Gočovcům a Killerovcům
2. pro mě skutečně finančně náročnej víkend
3 supr ubytování
4 najeto 1050 km.
5 ať žije Urpiner urologium
6 dobre bolo
bla...blabla...!
když jsem vás u koliby v sobotu opouštěl a projížděl Donovaly, tak jsem měl pocit, že vám ten deštíček beru sebou ! Lilo až po Kubín no né?No ano!
...že vám také stojí za řeč pár kapek , pche!Jsem projel Harmanec za dešťe už několikrát a teď naposledy po mírném rozježdění gumičky skoro až do krajíčku a to i ve dvou no né?No ano!
Díky všem, co se na tom podíleli za organizaci. I když jsem přijel až v sobotu, ještě pozdě, kvůli nám jasným důvodům, tak to bylo super. Ubytko luxusní, jídlo rapáda. A ta neděle pánové, ta byla bomba.
Ještě jednou díky a posílám pozdrav z daleké Asie.
Švédi: udělali jste chybu!!!! Dobře vám tak
Fido: Doufám že jsi dojel dobře a tu noční přežil ve zdraví?!?!?!
Jiřina:
1. dojel jsem v pohodě, ovšem zpět sem se pro jistotu vyhnul D1. Abych nepotkal zase nějakýho kokota ve Fáčku.
2. noční náročná...srovnal jsem to až v pondělí..
3. již jsem nepotkal žádnou dopravně-bezpečnostní akci jako za Trenčínem
4. zub zatím drží...
5. vyhnul jsem se blbostem na studených gumách
bla...blabla...!
fido psal:osiris psal:fidovi: tys měl zase sračku po haluškách viď
pssssst....takhle veřejně
radši se 10x podělat z halušek, než ještě zažít páteční cestu s bolavým zubem a v půlnoci do B.B. k zubaři na privát..
no a uz si vymenil zubara? bo ten stary ma asi az privela skusenosti
Ale hlavne ze to dobre dopadlo. Bo by si ani nespal.
inkvizitorr (Administrator) 03.09.2007 20:55:16 Offline |
ABik psal:Italská složka azijské skupiny kaférejsr nespí z toho vydařeného výletu ještě dnes a už se plánuje program na příští rok
vyřiď italský složce, že má pěknej bajk
doba je temná...
ABik psal:Italská složka azijské skupiny kaférejsr nespí z toho vydařeného výletu ještě dnes a už se plánuje program na příští rok
Tak doufám, že celá složka Cafe racer týmu, nikoli jenom ta Italská se mnou na příští rok počítá...Teď užjenom aby Italská složka dostala opušťák
Jiřina psal:ABik psal:Italská složka azijské skupiny kaférejsr nespí z toho vydařeného výletu ještě dnes a už se plánuje program na příští rok
Tak doufám, že celá složka Cafe racer týmu, nikoli jenom ta Italská se mnou na příští rok počítá...Teď užjenom aby Italská složka dostala opušťák
gočo + jiřina:
... těším se na Cafe Racer of Asia & Italská odnož a její invazi do SK...byla s vama prdel
a o takovejch akcičkách to je..
bla...blabla...!
fido psal:Jiřina psal:ABik psal:Italská složka azijské skupiny kaférejsr nespí z toho vydařeného výletu ještě dnes a už se plánuje program na příští rok
gočo + jiřina:
... těším se na Cafe Racer of Asia & Italská odnož a její invazi do SK...byla s vama prdel
a o takovejch akcičkách to je..
Si mi vehnal slzu do očí
goco psal:tos ma pravdu, bola riadna prdel. A hlavne pri tom vecernom pive
Ozaj, nema Killer nahodou konkurenciu v speve? Sa mi zda ze rano niekto pred dverami rucal ale Killer to nebol.
kdo řval nevím, ale ještě nedal fotky na ftp....
bla...blabla...!
Stránky: 1 2