Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Cestování » Tak zase nikam nejedu

Libor nx (Člen)
07.09.2007 12:21:56

Tak zase nikam nejedu

Včera večer holka měla horečky a ráno u doktora diagnóza chřipka.bad Takže musím být doma a hlídat,protože manželka musí do práce i o víkendu.bad Tak si to tam užijte  a dejte si beerwinebeerwinebeerza měgood

Skubák (Člen)
07.09.2007 12:29:18

Re: Tak zase nikam nejedu

hlavní je že naně budeme mysletbigsmile Já bohužel taky nemůžu...Tak to s níma oslavím na dálkuwinewinewinewine

... Kdo nevalí s námi, Valí proti nám!! ...
Libor nx (Člen)
07.09.2007 12:50:20

Za to může to debilní počasí.badsick Já stejně letos mám smolný rok.Měl jsem naplánovaný několik akcí,ale málo která mi vyšla.smile2 A na příští rok bude asi nový potomekbigsmile,tak to vypadá taky s akcema bad bledě.

Skubák (Člen)
07.09.2007 13:17:44

Libor nx psal:

Za to může to debilní počasí.badsick Já stejně letos mám smolný rok.Měl jsem naplánovaný několik akcí,ale málo která mi vyšla.smile2 A na příští rok bude asi nový potomekbigsmile,tak to vypadá taky s akcema bad bledě.

to na tom nesmíš tolik lezetbigsmile

... Kdo nevalí s námi, Valí proti nám!! ...
Libor nx (Člen)
07.09.2007 13:27:15

To je plánovanej potomek,právě proto jsem si to letos chtěl užít naplno.Ale jinak ležím na tom skoro furt.bigsmile

Mour (Člen)
07.09.2007 13:41:41

....a do Jugoslávie kdy? bigsmilebigsmilebigsmile

Póla (Člen)
07.09.2007 14:11:51

Dokud neprodáváš motorku, tak je to pořád dobrý...jaký si to uděláš, takový to máš....a těch dětí plánuj více, ať má na nás kdo vydělávat jestli se některý dožijou důchodu.

Libor nx (Člen)
07.09.2007 15:20:19

Stačí dvě,kdo to má pak živit ty hladový krkybigsmileJeště musím uživit Bandasku,psa a andulkubigsmile Jinak já si myslím,že se toho důchodu stejně nedožijem.help

hans (Člen)
07.09.2007 15:38:52

Libor nx psal:

Stačí dvě,kdo to má pak živit ty hladový krkybigsmileJeště musím uživit Bandasku,psa a andulkubigsmile Jinak já si myslím,že se toho důchodu stejně nedožijem.help

zbav se andulky....

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Libor nx (Člen)
07.09.2007 16:11:59

hans psal:
Libor nx psal:

zbav se andulky....

bigsmile to si o hodně polepším.pak budu mít o jednu plnou nádrž za měsíc navíc.bigsmilegood

jennys (Člen)
09.09.2007 21:33:53

Sfiňa nenažranábigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS