Nejsi přihlášen
pučmeloun400 (Člen) 12.08.2007 13:05:29 Offline |
Re: nosič na kufr...
Právě ho vyrábím arozměry jsem si zvolil takové, a-260mm, b-200mm, c-200mm
Filous psal:...myslim, že jednodušší by bylo ho koupit, né?
nevím kolik stojí,ale myslím že cenna pod1500nepujde a to je rozhodně jednoduší 4 krát ohnout plech vyvtrtat 5 děr...hlavně když v tomhle oboru zatím dělám....
Když nejezdím,tak tvořím...
pučmeloun400 psal:Právě ho vyrábím arozměry jsem si zvolil takové, a-260mm, b-200mm, c-200mm
zatím nemám kufr,tudíž ani plotnu.. budu kupovat až na jaře,ale to už budu od plechu pryč..volil jsi to podle nějaký plotny,či jsi jen tak trefil míry od oka???....kdyby jsi měl chvíly času a čmárnul třeba od ruky výkres pomoh by jsi mi s pozdějšíma laboracema...nebo by stačilo dokreslit to do toho obrázku co je vejš v diskuzi...dík.
osiris psal:... ještě že ty co dělaj ve slévarně nechtěj vodlejvat ráfky
pracuju ve výrobě gumárenskej strojů a rozety,držáky,padáky,závažíčka...či jinný kokotinky bych rozhodně nekupoval...ty ceny jsou fuck o ničem zvláš když vím, že si fabrika bere 900 za mou hodinu práce...
pučmeloun400 (Člen) 12.08.2007 20:05:52 Offline |
Plotnu ještě nemám, proto jsem to dělal vod oka.Mám to ve stádiu hrubé konstrukce a pokračovat na tom budu až po dovolené, jestli mi zbyde na kufr
je to v poho, akorát nebudu ohybat, ale svařovat(nemám ohybačku na 4 nerez), už mám půlku hotovou...pak jsem dám výkresy jak pro svár, tak pro ohyb...jen bych potřeboval a někoho tímto prosím, aby mi změřil plotnu pod kufr-dýlku,šířku výšku a hlavně rozteče těch třech šroubů... předem dík.
ydom psal:maňas to jsi měřil nosič nebo plotnu??
no asi sem to zvoral,tohle sou vzdálenosti uchýtů kufru,takže tím pádem plotna o cca 5 čísel navíc teoreticky nosič bude o dost usčí
používám totiž wingrack 2 a tam je jen takovej profil a na něm přímo plotna
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
joj včír jsem se vrátil z dovolený a to už s novým nosičem,sloužil dobře,jen nebyl používán jako nosič kufru,ale držák na stan,spacáky a karimatky...bohužel jsem ho dělal na dvakrát(poprvý jsem špatně spočítal rozvinutej tvar v závislosti na úhlu ohybu)poprvý jsem si vedl veškerou technickou dokumentaci a tu mám,jen je potřeba tam vyříznout takovej korekční výřez,kterej mužu dokreslit a překreslit to...no prostě, pozejtří sem dám foto a když bude mít pár lidu zájem, tak možná po letech nainstaluju CAD a ty čmáranice překreslím....
LosBanditos (Člen) 29.08.2007 13:07:07 Offline |
pučmeloun400 psal:Právě ho vyrábím arozměry jsem si zvolil takové, a-260mm, b-200mm, c-200mm
Prdel na B12 a B6 je stejná?
LosBanditos adios !
tak tady to je...lepší pozadí nebylo. zejtra sem dám ještě foto na motorce, jo je to jen základovkou..když jsem s ním jel před tejdnem do itálie tak ještě ani nebyl stříklej,původně jsem myslel že ten nerez vyleštím,ale ....moc práce tak na to seru....
ydom psal:osiris psal:...já bych řek, žes ho měl koupit
záleží jakým úhlem pohledu na to koukáš málo z těch nejlepších bylo ve své době pochopeno
Obdivuji tvůj um, sám bych nic podobnýho neudělal, nicméně ti upřímě říkám, že je to hrůza a radši bych koupil origo alu rack.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
....kujewa.. dyby ste viděli můj nosič, tak by ste mi prokopli chladič ... ... technický detaily neřeším , krásu nehledám ...Takže pochvala za provedené dílo .... o nic jinýho nejde ...jezdit , jezdit a ještě jednou jezdit ...
Vidle psal:....kujewa.. dyby ste viděli můj nosič, tak by ste mi prokopli chladič ... ... technický detaily neřeším , krásu nehledám ...Takže pochvala za provedené dílo .... o nic jinýho nejde ...jezdit , jezdit a ještě jednou jezdit ...
A hlavně ten dobrý pocit z vlastnoručně provedené práce....teoreticky pro tebe za hubičku.
A taky myslím že lidi jsou schopní na motorce vytvořit i zrůdnější věci.Takže csnahu cením:)
Cvrček psal:Vidle psal:....kujewa.. dyby ste viděli můj nosič, tak by ste mi prokopli chladič ... ... technický detaily neřeším , krásu nehledám ...Takže pochvala za provedené dílo .... o nic jinýho nejde ...jezdit , jezdit a ještě jednou jezdit ...
A hlavně ten dobrý pocit z vlastnoručně provedené práce....teoreticky pro tebe za hubičku.
A taky myslím že lidi jsou schopní na motorce vytvořit i zrůdnější věci.Takže csnahu cením:)
jo joj náklady nula,vyrobeno v pracovní době,takže čas nula..
no jo nó, neměl jsem z čeho (rozměrově)vycházet,každopádně funkci(držák všeho možnýho kromě kufru) plní na 1.. ukurtoval jsem tam stan,(7kilový hovado) spacáky a karimatky...mlaďaska si cestou do itálie libovala, že se má o co opřít a v deutschlandu se to ani ve 210km/h nehlo...a na ydomdisajnse dá časem-časem zvyknout
Jako já sem radši koupil ten origo Motech než abych to tesal z pískovce v práci teda.
A jako je jasný že jestli to máš z nerezu tak to ani nic dělat nemůže páč origo je to jen z aluminia a vydrží to taky,to ti dřív praskne podsedadlák jako našemu řezníkoj,ale von teda v kufru vobčas rozvážel i maso...,
Ty trubkáče sů fajnové,hezká práce.To co má ydom sice nejni bůhvíco,ale trošku práce s flexou a zlatou barvou a bylo by to taky fajne.A v konečným důsledku,dyk vono je to jedno co tam je,pokud je to celý schovaný pod báglama a jináč to čowěk sundá a nejezdí s tím,ne?To já pokud pojedu ve dvou,nasadím kufr (díky Germánckej )kerej se mi sice nelíbí,ale dyž vono je to fuck praktický no a dyž pojedu sám,tak na držák kufru namašlím věci a je klít
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Ty trubkáče sů fajnové,hezká práce.To co má ydom sice nejni bůhvíco,ale trošku práce s flexou a zlatou barvou a bylo by to taky fajne.A v konečným důsledku,dyk vono je to jedno co tam je,pokud je to celý schovaný pod báglama a jináč to čowěk sundá a nejezdí s tím,ne?To já pokud pojedu ve dvou,nasadím kufr (díky Germánckej )kerej se mi sice nelíbí,ale dyž vono je to fuck praktický no a dyž pojedu sám,tak na držák kufru namašlím věci a je klít
jááák nelíbí-betonářu? dyk je echt polepenej!
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:Koldan psal:Ty trubkáče sů fajnové,hezká práce.To co má ydom sice nejni bůhvíco,ale trošku práce s flexou a zlatou barvou a bylo by to taky fajne.A v konečným důsledku,dyk vono je to jedno co tam je,pokud je to celý schovaný pod báglama a jináč to čowěk sundá a nejezdí s tím,ne?To já pokud pojedu ve dvou,nasadím kufr (díky Germánckej )kerej se mi sice nelíbí,ale dyž vono je to fuck praktický no a dyž pojedu sám,tak na držák kufru namašlím věci a je klít
jááák nelíbí-betonářu? dyk je echt polepenej!
no kufr je fajne,i nosič,jak to mám tak hezky složený v pokojíku,ale dyž sa to dá namašinu,tag to prostě neji vono,pasuje mi to víc na esko nebo na nějaký endura a ne na superpákistánský stroj.Ale zas je fakt,že je to prostě praktický,posledně dyž sem byl na Slovákách v aquaparku,tak se ně nevlezli přilby do skřínky,takto bych je zamknul do kufru a šel si čachtat čochtana
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1