Nejsi přihlášen
Re: Aktuální žába :o)
Tady to vypada taky dobře...
http://www.meteopress.cz/index.php?action=1-1-0-98
Ale možná jsem jen moc optimistickej....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
HLaste kde jak je hlavně mě zajímá jižní morava a ál směrem na jižní čechy...
Havířov - lije jak z konve vyjet v tomhle počasí nejde!Počkám do oběda a pak uvidím co a jak no né?No ano! !
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
inkvizitorr (Administrator) 07.09.2007 08:17:55 Offline |
ráno ve zdibech po prvnim čtvrtku nevypadá nejlíp, ale všechno už je suchý a 13 grádů celzija
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 07.09.2007 08:20:28 Offline |
inkvizitorr (Administrator) 07.09.2007 08:22:46 Offline |
Mour psal:inkvizitorr psal:ráno ve zdibech po prvnim čtvrtku nevypadá nejlíp, ale všechno už je suchý a 13 grádů celzija
Ve Zdibech se už vstává ...nó, holý nerozum
po včerejšku to nejak dříf nešlo du se psem
doba je temná...
inkvizitorr psal:Mour psal:inkvizitorr psal:ráno ve zdibech po prvnim čtvrtku nevypadá nejlíp, ale všechno už je suchý a 13 grádů celzija
Ve Zdibech se už vstává ...nó, holý nerozum
po včerejšku to nejak dříf nešlo du se psem
:
inkvizitorr psal:good luck
http://www.meteopress.cz/pictures/mapy/ … oradar.png
(je vidět, že jarken je ještě doma )
Inkviz, pokud jsi to nenačmáral sám fixama, aby sis z nás udělal prdel, tak jsi poslem dobrých zpráv
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Tady fakt nejde vyjet,na silnicích 20 čísel vody, kaluže a pořád prší !
Budete mít bando hezký srázek, zůstávám doma a vylije se mi vše na hlavu tady no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
inkvizitorr psal:good luck
http://www.meteopress.cz/pictures/mapy/ … oradar.png
(je vidět, že jarken je ještě doma )
taky sem koukal na stejné snímky ,ale to by znamenalo ,že jarken jede na sraz na slovač,protože se to přesunuje tam
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
sedlčansko + okolí votic (na trase praha budějice) zataženo, slabší vítr, 17 celzijů, bez chcance...
Vyrážím v 07.00 hod., tak mi všechno nevypijte no né?No ano!Potřebuji nocleh v ubytovně na 1 noc pro dva
Kelly01 psal:Nejedu ani na noc bo nám laskavý potůček protekájící na chalupě zahrádkou způsobil nepředvidatelné potíže a mí staří rodiče trvají na mé přítomnosti bo jsem mladý a v plné síle
ťa neviděli hodně dlůho,že jo?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1