Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 09.09.2007 22:02:19 Offline |
Re: S.O.S.!!!
Jeeeee to to máš doma jak já.Máme to holt někteří těžký no.Já jí ho asi časem přenechám a koupim něco silnějšího.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Jsi šťastný člověk! Co bych já dal za to, kdyby manželka byla stejně zblbllá do motorek jako já. Okamžitě bych jí nějakou B600 koupil!
Pak bych se vyhnul tak nesmyslným otázkám jako např.:
Jaký má smysl jet v dešti 300km do Českého Krumlova, ožrat se tam a jet zase zpátky?
Kdo nejezdí, nepochopí.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2007 08:37:39 Offline |
ABik psal:Doporučuju pravidelný sex a teplé jídlo Když jí často půjčíš pinďoura, tak na motorku jí už nezbyde energie
Tak tohle bohužel nepomáhá.Jak se říká ježdění na mašině je nemoc a nevylečitělná.Takže šance že mi ji nebude brát je jedině v tom pořídít ještě jednu.Ale to na ní bude muset nejdřív mít.
Pavel_B12 psal:Jsi šťastný člověk! Co bych já dal za to, kdyby manželka byla stejně zblbllá do motorek jako já. Okamžitě bych jí nějakou B600 koupil!
Jaký má smysl jet v dešti 300km do Českého Krumlova, ožrat se tam a jet zase zpátky?
Kdo nejezdí, nepochopí.
Právě jsem se o něco podobného pokoušel taky, asi to máme stejně, nechceš tu svou seznámit s mojí, aspoň by daly pokoj
jennys psal:Pavel_B12 psal:Jsi šťastný člověk! Co bych já dal za to, kdyby manželka byla stejně zblbllá do motorek jako já. Okamžitě bych jí nějakou B600 koupil!
Kdo nejezdí, nepochopí.Právě jsem se o něco podobného pokoušel taky, asi to máme stejně, nechceš tu svou seznámit s mojí, aspoň by daly pokoj
Nedaly, valy by obě a jedna druhou utvrzovaly v tom, že obě mají pravdu. A pak bychom se z toho posrali oba
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2007 21:57:00 Offline |
ross psal:Neměl jsi ji na tom učit jezdit teď to máš
Na tom něco bude.Proto ji budu tlačit k tomu aby si koukala našetřit a svoji bandasku ji prodám když se jí tak strašně líbí
Stránky: 1