Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ČEZ - kurvy

bobule (Člen)
10.09.2007 18:23:25

ČEZ - kurvy

ČEZ připravil jednoduchý trik, kterým vydělá desítky miliónů měsíčně. Ty pochopitelně nevytáhne z nikoho jiného než z občanů České republiky. Trik je velice jednoduchý. Každý odběratel elektrické energie před časem dostal od svého milovaného ČEZu brožuru Oranžový průvodce. Běžné kecy na kvalitním papíře jste asi zahodili stejně jako většina ostatních. Zásadní  chyba, která z vaší kapsy přihraje ČEZu zbytečně téměř 150 Kč ročně, které nemusíte platit. V oné oranžové brožuře je totiž napsáno, že vás váš milovaný dodavatel oranžové energie automaticky přesunul do tarifu COMFORT. Co je to takový COMFORT made in ČEZ? Tento tarif prý obsahuje "širokou škálu doplňkových služeb". Za místní  hovorné si můžete zavolat na zákaznickou linku! Můžete využívat některou z forem elektronické fakturace. V ceně je i písemná korespondence s ČEZem... Co však dělat, pokud máte na chatování jiné kamarády než ČEZ? Tarif Basic vás vyjde ročně o 142,80Kč levněji při stejných cenách elektrické energie. Jak tyto peníze ušetřit a jak především zabránit úplně zbytečné podpoře milovaného monopolisty, který vyplácí tak pěkné roční odměny našim milovaným  členům jeho dozorčí rady? Zákaznická linka ČEZu je 840 840 840. Měla by stát místní hovorné. Na tomto čísle se můžete s tarifem COMFORT rozloučit. Pokud to neuděláte, podporujete ČEZ trik: Oproti minulému před COMFORTNÍMU období ČEZ díky COMFORT triku získává od každého miliónu odběratelů navíc naprosto bezpracně 12 miliónů korun každý měsíc. Kolik je asi v ČR odběratelů,kteří se automaticky stali členy onoho COMFORTního klubu, aniž o tom vědí? Viděl bych to tak na tři milióny... Lidi neuvěříte, ale je to pravda! Dneska jsem tam volal a operátorka mi řekla, že je to tak. tak jsem jí hned nařídil změnu na tarif Basic - je to kupodivu zdarma- zatím!!!. Budu platit míň a až je někdy v budoucnu budu volat, nebo jim psát jinak, než mailem (ten je zatím prý zdarma)  tak zaplatím 40,-Kč. V době bezplatných zákaznických linek!! Ty pražské svině už neví, jak by nás odřeli. Silně zvažuji, že na ně pošlu ČOIKU. Nepodporujte ty ... ani vy a rozešlete tento mail všem svým známým. Pokud tomu nevěříte, zavolejte si nejdřív na to číslo 840 840 840 zvolte kód nula - ostatní služby a budete se divit!

fuckfuckfucksick

to jebu
osiris (Člen)
10.09.2007 18:53:21

Re: ČEZ - kurvy

...ty woe, to se propíralo všude, noviny, tv, rádio a svým způsobem je to hoax (poplašná zpráva) smile1
...tom teď neusne bigsmile ten ti dá

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
bobule (Člen)
10.09.2007 18:57:37

noviny nečtu, na tv nekoukám a rádio neposlouchámsurprised

tak teda nic nosmile2

to jebu
Loser (Administrator)
10.09.2007 19:02:08

a to ja jim to rad zaplatim ... nekdo se tady v te republice prece musi mit dobre, ne?bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
osiris (Člen)
10.09.2007 19:04:40

...to nevadí ale stejně je to parchant ten co se chodí vychrápat do toho čezu, že jo bigsmile

bobule (Člen)
10.09.2007 19:05:42

osiris psal:

...to nevadí ale stejně je to parchant ten co se chodí vychrápat do toho čezu, že jo bigsmile

myslíš tamtoho?bigsmile

to jebu
osiris (Člen)
10.09.2007 19:06:41

bobule psal:
osiris psal:

myslíš tamtoho?bigsmile

...no jistě bigsmile
...seřezat by jsme ho měli, určitě je to původ všeho zla odtamtud bigsmile

maňas (Člen)
10.09.2007 19:21:08

osiris psal:
bobule psal:
osiris psal:

myslíš tamtoho?bigsmile

...no jistě bigsmile
...seřezat by jsme ho měli, určitě je to původ všeho zla odtamtud bigsmile

já bych mu taky přidal jistě v tom má prsty bigsmilebigsmilebigsmile
a poplašná zpráva to není mluvil jsem s tou operátorkou akorád jsem byl línej se jít dolů podívat na elektroměrfuck

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
osiris (Člen)
10.09.2007 19:23:46

...v podstatě poplašná je, zůstal jsi na stejným cenovým tarifu, můžeš se přehlásit níž smile1

maňas (Člen)
10.09.2007 19:28:07

osiris psal:

...v podstatě poplašná je, zůstal jsi na stejným cenovým tarifu, můžeš se přehlásit níž smile1

víš co nechal jsem si to vysvětlit a jedinou výhodou to vyššího tarifu je že se s nima budeš moct bavit za dara,což stejně nedělám takže proč bych platil něco co nemusím,obvzlášt oranžový mafiiidontknow

osiris (Člen)
10.09.2007 19:34:36

...ty woe, neplatíš ani vo korunu víc, tarif ti zůstal stejnej, stejný platby, jen od ledna bylo zdražení a to si myslíš že je to zvýšení ceny novýho tarifu
...naopak tarif se sice přejmenoval, ale přibyl jinej, novej tarif kterej je nižší díky tomu, že nebudeš votravovat po telefonu a když jo, tak si to zaplatíš
...tenhle mejl už na podnět spousty důvěřivců co si z nich pisatel udělal prdel, šetřila čoi i sdružení obrany spotřebitelů a závěr je, vše naprosto v pořádku a při starým idontknowsmile1

XJelen (Člen)
10.09.2007 19:50:58

Jak praví Os nic novýho. Pokud má někdo chuť http://www.hoax.cz/cze/index.php?action … if_comfort na konci stránky je vyjádření dotčené firmy. "Zákazníci nově získali možnost zvolit si i řadu "Basic", díky níž mohou uspořit 120 Kč ročně." To je vejvarbigsmile

Strýcfajtr !!!
maňas (Člen)
10.09.2007 19:54:44

no dobrá tak ste mě přesvědčili,sem to až do konce nečet,ale kdyby to byla pravda ani by mě to nepřekvapilo

Palino (Člen)
10.09.2007 19:57:06

bobule psal:

tak teda nic nosmile2

Tak o co jde, když tu elektřinu vlastně nepotřebuješ? Choď spát za světla, vař na plynu a elektrický vláček už vyhoď, jsi na něj starýbigsmile

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
bobule (Člen)
10.09.2007 20:02:14

Pavel_B12 psal:
bobule psal:

tak teda nic nosmile2

Tak o co jde, když tu elektřinu vlastně nepotřebuješ? Choď spát za světla, vař na plynu a elektrický vláček už vyhoď, jsi na něj starýbigsmile

to máš recht ale mam elektrickou panu a bez ní by mě bylo smutnosmile2

to jebu
Martin B12 (Člen)
10.09.2007 20:18:06

osiris psal:

to souhlasím smile1 bych mu sebral ty čtvrtletní, roční prémie , příplatky na dovolenou , stravenky, tel. s internetem vod čezu za pár korun , a další benefity a přeřadil ho z toho velína přikládat do kotle smile1smile1smile1

street triple picco
Tom-DK (Člen)
10.09.2007 23:28:26

tomu merozumím mám tam jen červenej knoflík na něco, ale nevím na co ještě jsem ho nezmáčk. surprisedsurprised

osiris (Člen)
10.09.2007 23:30:35

...teď ho proboha nemačkej surprised je zima bigsmile

Tom-DK (Člen)
10.09.2007 23:33:13

mám dovolenou na zotavenou, víkend byl nějakej náročnej bigsmile

Dado (Člen)
10.09.2007 23:43:46

no já tam volal,abych zjistil jak se věci mají a bylo mi řečeno že mi byl změně tarif základ na tzv. komfort a ona komfortnost toho tarifu spočívá v tom, že mohu volat na jejich collcentrum za zvíhodněnou sazbu.O kolik mi paní nebyla schopna sdělit, protože netuší jakého mám operátora a jaký používám tarif.Tak jsem ji požádal aby mi tarif změnila na Basic. a ona že jako nemůže protože pindy pindy pindy pindy a že to ještě ověří, bla bla bla. no že to teda půjde, ale ať počítám s tím,že mi pošlou novou smlouvu,ktero jim budu muset zaslat obratem zpět, abych s tím jako počítalpussyjedna. tak jsem se jí ještě zeptal proč tak nepostupovali i v opačném případě když mě  přehodili na komfort.sickfuck JO JO Česká Pošta, český telekom , české dráhy a Čez jsou holt mí favořiti

blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS