Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Cestování » Příbram -> Trentino -> okolí -> Příbram

sonyk (Člen)
07.09.2007 20:30:25

Příbram -> Trentino -> okolí -> Příbram

Zadarec mazaci.

Dotazecek byl někdo z Vás v Trentinu v Italii nebo nekde pobliz.

Mlada mi vyrazila dech. Přišla s nejakym casopisem kde pisou o tomhle tripu a rekla ze nepoletime na dovolenou ale pojedem na moto.Tak sem si rek ze zacnu s pripravou uz ted.Mozna je brzo ale to neznate me a hlavne neznate ji.Takze kdyby nekdo mel nejake info o Italii(jako ceny penzionu, doprava, problemy... a take co si urco vzit sebou nebo tip na cestu) budu rad.

Jely by sme ve dvou na B6N 1997 , samo by pred cestou dostala nejspis novej oil a filtry serizeni karbcu a ventilu.mozna pryze zalezi na tom jak bude jeste tahle a pristi sezona vypadat.Brzdy sou udelany.Urco udelam teda necham udelat komplet prohlidku.Ale kdyby nekdo nahodou mel jeste neco o cem nevim tak pls piste diky.

CO sebou no: samo nepromoky nejaky.Spacaky do penzionu (sem haklivej na to pod cim spim.Nejaky ty hadry na nocni flamy.Nejaky tatranky a piti.

Povezu to v tankvaku batohu a bocni brasny od luise teda(pokud teda pasujou pro dva lidi na moto, budu resit v jinem vlakne pac je budu pres zimovani kupovat)

Vlastne sem to zamotal

Takze kdyby nedko mel nejyk tipy a triky dik

Editoval osiris (09.09.2007 20:20:39)

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk (Člen)
07.09.2007 21:36:06

Re: Příbram -> Trentino -> okolí -> Příbram

kurna melo tam bejt Trentino . pls  kdyz tak o prepsani nazvu vlakna administratory

Bedřich (Člen)
08.09.2007 11:27:39

Na motorkařích je toho hodně o itošce. Jinak ve dvou s tankbáglem a taškama bych se já neuspěl. Kufr je kufr.

Taky chci jet příští rok do itošky, protože letos mi to nevyšlo. Přečti si tady cestopisy, jsou tam i odkazy na weby se super cestamagood

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
sonyk (Člen)
08.09.2007 11:29:33

kufrje kujr je kufr no pokud by sem nejakej sehnal vzal bych kufr.no kdyby jelo vic lidi bylo by to urco idealnejsi

ydom (Člen)
08.09.2007 15:56:06

vrátil jsem se z it. před tejdnem http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=3412  ...nemysliš Trento..._?či trentino vůbec nevím kde jest....   jinak jsme spali po kempech a cena 25, a 2krát 24 euro..což se mi zdá jako docela mazec...penzionky na tom budou,řek bych tak na 50 za 2lidi..(příště radši na východ)jináč v rakousku známka 4.5(nebo 3.5,už nevím)euro na 10dní a v itálii je to rozdělený podle klasifikace úseku,tj.že jsem jednou jel 150km za 11euro a pdruhy 100 za 3,5eura.......hlavně sebou antipichgood a možná mazání na řetěz...páč jsem prolít motoúsek v alpách po dešti,totálne všude jsem měl takovej jemnej písek a řetěz mi vot tý doby chrastil jak punkerovi držka....a to jsem měl suchý mazivo od procyklu jináč mít tam nějakej motorex či jiný lepidlo tak jde řetěz do loje..fakt to byl běs..samozřejmostí je podlepit vak a brašny.....

Když nejezdím,tak tvořím...
sonyk (Člen)
08.09.2007 20:15:39

pisu ze sem se prepsal ze trentino. jestli je 25 ecek za noc za osobu nic moc teda. poplatky me netrapi pac tam dyl jak 10 dni nebudu. italie no uvidime kudy pojedem. je to nekde nahore italie cca 700km od nas(Pribram)

jinak antipich a mazani je jasnacka

ydom (Člen)
09.09.2007 10:26:35

sonyk psal:

pisu ze sem se prepsal ze trentino.

no a já ti píšu,že vůbec nevim kde Trentino je....

sonyk (Člen)
09.09.2007 10:47:49

no dej si mapy.cz a trento a uvidis je to sever italie 100km od benatek a padovy.

ydom (Člen)
09.09.2007 11:42:30

ydom psal:

vrátil jsem se z it. před tejdnem...nemysliš Trento..._?či trentino vůbec nevím kde jest....  ....

ach juidontknowbeer

takže lago di garda...je to krásný jezero a bylo teplejší než moře....krásnej výhled je na něj směrem na Rivu,spali jsme v Brenzone 24 euro dva lidi motorka a stan...

sonyk (Člen)
09.09.2007 16:28:58

24 euro za dva lidi a moto jo? a co chajda? stan nepovezu

ydom (Člen)
09.09.2007 17:07:27

ti nepovím....ale s báglama jsme na tom byli v pohodě na nosič jsem zakurtoval stan(ne malej)spacáky a karimatky,tankvak měl 15kilo,a tašky po 8kgjedna..a bylo to v pohodě i motoúseky jsem pálil a klopil jak voživot,taky jsem tam udělal svůj poklápěčskej rekord(zbyly tak 3mm na gumě)...jen mě sralo každej den ten stan ropzdělávat,páč jsme spali na 3různejch místech během 5dnů...jasan ,že je lepší chrnět po penzionech,ale ty prachy jsou nehorázný...jak říkám příští rok jedu radši východ a bulharsko a to ty penzionky dám...

ydom (Člen)
09.09.2007 18:04:45

i tak se dagood

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/ydom/IMG.jpg

ydom (Člen)
09.09.2007 18:06:51

jináč to na tom nosiči jsou vepři..taková cestovní ledničkagood

VikecB12 (Člen)
09.09.2007 18:50:50

Na Gardě sem byl loni a je fakt že je to tam dražší. V kempu,dva lidi,mašina a stan-necelejch 30 éček. Penziony sem nehledal...Koupání,okolní krajina supr,akorát fakt velkej provoz v těch vesničkách okolo.A cesta tam vyloženě láká k návštěvě Grossglocknerugood

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
XJelen (Člen)
09.09.2007 18:59:18

Pokud je to jen trochu možný, přikláním se k ubytování na Rakouský straně a jezdit ve špagetově. 18€ hostinec se snídaní a teplou sprchougood není problém sehnat, pokud se o to postaráš dopředu tak na statku to jde i za 15€ za osobu se snídaní, ale vždycky to řeším až na místě.

Strýcfajtr !!!
ydom (Člen)
09.09.2007 19:08:04

joj původně jseme chtěli přenocovat v Rivě,páč za cíl jsme měli Levanto, ale když jsme viděli jezero, tak jsme to otočili,udělali si zajíždku  a jeli podél něho. je fakt krásný ,ale s tím provozem Vikecb12 nekecá,cesta z brenzone na mantovu trvala skoro 3 hodiny...bad

VikecB12 (Člen)
09.09.2007 20:25:08

Na mapě to vypadá jako vesnice,ale sou to spíš městečka a zasekaný fšechny křižovatkysick Ale za podívání to stojí.Akorát bych řekl že vot Gardy nemá moc smysl jezdit dál na jih,tam se mě nelíbilosmile2

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
ydom (Člen)
09.09.2007 20:39:43

VikecB12 psal:

Na mapě to vypadá jako vesnice,ale sou to spíš městečka a zasekaný fšechny křižovatkysick Ale za podívání to stojí.Akorát bych řekl že vot Gardy nemá moc smysl jezdit dál na jih,tam se mě nelíbilosmile2

mě jogood...jel jsem na la spezii parádní motocesta a za ní na levanto.. jsou tam hustý serpentiny podél moře, krásný výhledy na moře z útesů...útesy jsou proložený vinicema,celkově to bylo takový malebný...byl jsem 2krát v bulharsku,1chorvatsko a 1krát bosna a hercegovina a to co jsem viděl za tuhle cestu spláchlo všechno vostatní...good...mě se líbilosmile1

ydom (Člen)
09.09.2007 20:46:39

jináč zasekaný to bylo dost,ale za chvíli ti přejde do krve takovej ten italskej styl jízdy a na kolony začneš srát..oni italové sou píčáci a vytroubí tě za každou kravinu, ale o motorkách ví a počítaj s nima...když tě vidí za sebou automaticky udělaj rozestup,dávaj hodně dopředu blinkry....prostě jelo se mi tamgood...

yello (Člen)
09.09.2007 21:14:49

1. Trentino-Alto Adige,je kraj,(jako treba Liberecky) ve kterem se Trento a Dolomiti nachazeji.
2.  Jenom sulin jede po brehu Lago di Garda,dyz o par km,take podel Laga jsou kopce a  zatacky.Zejmena pak Monte Baldo.Tam najedes 200-300km jak nic.

...che palle !!!
sonyk (Člen)
10.09.2007 09:59:47

Jako neznam to tam ale urco chci jet ty horsky silnicky.

Jinak diky za prispevky.

A asi takhle dojel bych tam nekam a na 5 dni se tam ubytoval a bvijizdel ze stejneho mista nejspis.A aspon jeden den zajet mrknout k mori a jeden den do benatek.Uvidime.

Pokud sezenu dobrej stan a pujde min nejak pridelat na moto np ale radsi bych penzion ale pokd jev penzionu 24E za osobu tak to dlabu a jedu chorvatsko ale autem smile1

sonyk (Člen)
11.09.2007 10:53:15

Tak to asi poresim pronajmem domu nasel sem docela peknej baracek kousek od trentina. 300 euro 6 osob plus tak 150 E poplatky jako garaz voda plyn, uklid. takze pohoda. a sest nas asi pojede. takze spojim super vyjizdku na moto s takovou dovcou lepsi no.k mori to bude kousek a jak ja tak batoh si prijde na svi.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS