Nejsi přihlášen
Padavka.....
Tak kucí a je to tady, další padlá švestka.... já....
Domů jsem ze srazu dorazil v cajku, pak jsem jel za kámošem, pokecali jsme... odjíždím, za jedna - plnej, přede mnou padesát metrů křižovatka, tak jsem zavřel plyn a nevím proč, jak šly vidle dolů, šprajclo se mi v levým rejdu kolo a už to bylo... motorka jela asi padesát metrů po zemi a já se válel za ní...
Pokud jde o škody, tak pravý výko v (volej samo všechen na silnici), boční plast v , blinkr v , vejfuck sedřenej a kelímek otáčkoměru, přední blatník a páčka brzdy taky..., jinak by to mělo v cajku, tak že tomu vlastně hovno je...
Jinak kdyby to někoho zajímalo, tak já jsem v cajku, moje "kvalitní" textilní hadry skoro všecko udržely (jinak jsou taky v )... mám jen na ruce a na noze kapánek zapečenej plast
Jinak Jírovy bych chtěl poděkovat za sraz, už se těším na další
Martin B12 (Člen) 09.09.2007 18:57:16 Offline |
Re: Padavka.....
vole Raffan spadnout 2 krát během víkendu to je umění
aspon máš důvod udělat z toho to ENKO jak si chtěl
street triple picco
Martin B12 (Člen) 09.09.2007 21:07:32 Offline |
TO MAZI:
Raffan psal:Domů jsem ze srazu dorazil v cajku, pak jsem jel za kámošem, pokecali jsme... odjíždím, za jedna - plnej, přede mnou padesát metrů křižovatka, tak jsem zavřel plyn a nevím proč, jak šly vidle dolů, šprajclo se mi v levým rejdu kolo a už to bylo... motorka jela asi padesát metrů po zemi a já se válel za ní...
nebo to chceš napsat po azijsku
street triple picco
Mazi, to jsem se kochal
Stalo se to, jak jsem psal, když už jsem byl doma, bez voleje bych domů asi nedojel...
No, asi bude enko... tímto, kdyby někdo měl zájem, což teda pochybuju, nebízím světlo a levý plast ze starýho Ska v prvotřídním stavu za bezkonkurenčním cenu
mr.BSE psal:tak si muzem podat ruce, sem na tom uplne stejne akorat mam jeste hnuty budiky a ohnuty vlastovky
Mno ja jsem lupnul v sobotu a budiky jsem narovnal silnym zaberem na ten cernej zeleznej pas jak na nem drzi, na podruhe presnejc, nez to bylo
No, tak já se taky musim přiznat. Minulej tejden jsme vyjížděl z gáže. Jsou tam vrata jak u starý stodoly, takovy dvojkřídlí. Vrata jedny otevřený, druhý zavřený. Vyjíždím s motorkou - tedy ji vedu bez motoru a stojim vedle, držim oběma rukama za řidítka. Jenže bylo málo místa a tak jsem se tedy jako otočil, jestli neškrtnu kufrem o vrata. No a v tom sem nějak ztratil kontolu nad "polohou" motorky, která začla padat na druhou stranu než jsem stál. Ač jsem kluk velky a trochu i silny, zareagoval jsem pozdě a Modřina ležela na boku jak padlá hruška Jen jsem ji stačil přibrzdit a vyhnout se těm vratům. Naštěstí do trávy Tak mi poprvý a naposled upadla. Naštěstí jí nic nejni
Ale jsem , takle debilně to složim...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Já jsem položil CB 500 s plnou kapotáží od FIVESTARu
jezdil jsem s ní po zahradě a když jsem se vracel tak jsem tuknul o predni brzdu a už jsem šel...
Naštěstí byla bráchy... a je to už pár let...
On tak nadšenej z toho nebyl...
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
vyndam motyku z garaze ze ji postavim na halvni stojan a zkusim ejak vykoumat tu zasterku na zadek stavim to na hlavni , zapiram se do stojanu mot se stavi na stojan ale v tom se naklani na pravo. ja stojim samo vlevo tak bojuju.60 kg vs 220kg ale ustal sem to.no malada maj zamkovku a zrovna kde sem se rozhod zatavit chybela jedna kostka .no padla by do skalky do kytek ale zachranil sem zato mi spadla u hostic.zastavi lsem na chvcani stavim na hlavni stojan ale kamen se nejak pohnul a uz sem nezareagoval.odrene zavaciko jinak nic podrzely to stupacky.a bylo to do travy.ale padla mi na krizovatce(njn zacatecnik tenkrat).padla na levou stranu.mam kratky nohy a byla tam doura.no a nemoh sem ji zvednout chcal z ni benzin trapas. jeste ze to bylo mimo mesto. tak zastavila nejak fesna slecna ze 106 a ze mi pomuze ale to uz sem i podario si pod ni vlist a zvednout ji.no ale trapas
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:vyndam motyku z garaze ze ji postavim na halvni stojan a zkusim ejak vykoumat tu zasterku na zadek stavim to na hlavni , zapiram se do stojanu mot se stavi na stojan ale v tom se naklani na pravo. ja stojim samo vlevo tak bojuju.60 kg vs 220kg ale ustal sem to.no malada maj zamkovku a zrovna kde sem se rozhod zatavit chybela jedna kostka .no padla by do skalky do kytek ale zachranil sem zato mi spadla u hostic.zastavi lsem na chvcani stavim na hlavni stojan ale kamen se nejak pohnul a uz sem nezareagoval.odrene zavaciko jinak nic podrzely to stupacky.a bylo to do travy.ale padla mi na krizovatce(njn zacatecnik tenkrat).padla na levou stranu.mam kratky nohy a byla tam doura.no a nemoh sem ji zvednout chcal z ni benzin trapas. jeste ze to bylo mimo mesto. tak zastavila nejak fesna slecna ze 106 a ze mi pomuze ale to uz sem i podario si pod ni vlist a zvednout ji.no ale trapas
Čéčé,tx to píšeš jak telegram!
Ještě ti tam chyběj STOP..
tak zastavila nejak fesna slecna ze 106 a ze mi pomuze ale to uz sem i podario si pod ni vlist a zvednout ji.no ale trapas
Tak si nestěžuj...málokdy se stane,že ti fešná baba zastaví,když máš poruchu a ještě tě nechá pod sebe vlízt a nechat se "zvednout"
Jakej trapas??
Nepovedlo se??
PURE NAKED BIKE!
hh no sorry, ty carky a tecky no. pisu rychle a nemyslim u toho. sry. proste se to nebude opakovat.
no kdyz videla ze uz sem ji zvedl odjela ani cislo sem nestih zjistit
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Meloun psal:sonyk psal:vyndam motyku z garaze ze ji postavim na halvni stojan a zkusim ejak vykoumat tu zasterku na zadek stavim to na hlavni , zapiram se do stojanu mot se stavi na stojan ale v tom se naklani na pravo. ja stojim samo vlevo tak bojuju.60 kg vs 220kg ale ustal sem to.no malada maj zamkovku a zrovna kde sem se rozhod zatavit chybela jedna kostka .no padla by do skalky do kytek ale zachranil sem zato mi spadla u hostic.zastavi lsem na chvcani stavim na hlavni stojan ale kamen se nejak pohnul a uz sem nezareagoval.odrene zavaciko jinak nic podrzely to stupacky.a bylo to do travy.ale padla mi na krizovatce(njn zacatecnik tenkrat).padla na levou stranu.mam kratky nohy a byla tam doura.no a nemoh sem ji zvednout chcal z ni benzin trapas. jeste ze to bylo mimo mesto. tak zastavila nejak fesna slecna ze 106 a ze mi pomuze ale to uz sem i podario si pod ni vlist a zvednout ji.no ale trapas
Čéčé,tx to píšeš jak telegram!
Ještě ti tam chyběj STOP..
tak zastavila nejak fesna slecna ze 106 a ze mi pomuze ale to uz sem i podario si pod ni vlist a zvednout ji.no ale trapas
Tak si nestěžuj...málokdy se stane,že ti fešná baba zastaví,když máš poruchu a ještě tě nechá pod sebe vlízt a nechat se "zvednout"
Jakej trapas??
Nepovedlo se??
Co by za to jinej dal, kdyby si pod ní mohl vlízt...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
goco psal:no tak sa pripojim, mna dnes tiez jeblo, na mokrom som dostal smyk .... a dalej to uz netreba komentovat.
Seš celej?
kuwa co blbnete
....jo nevíte z čeho pasuje spojková páčka na B 650. nemůžu ji vobjevit zatím
bla...blabla...!
Klid mládeži
I My starší používáme při vjezdu do dvora nebo garáže standartní postup: "Kolínko-ramínko-přilba"
Pak děláme že je nám to jedno,je to jen "mašina",byla to hrozná prdel apod. ..
Po vjezdu do garáže a mimo pohled diváků se koušem do kloubů,pláčeme,nadáváme si jaké jsme ,lozíme kolem motorky po čtyřech a hledáme každý škrábanec
God Save The Queen!
ja su cely, trosku narazene raminko, laktik a nic moc, chodim dalej po svojich.
Abik: tos mas pravdu, musim kupit lepsiu gumu ale predok mam este origos a nevypadala ze potrebuje vymenit. Len tebe sa to tiez povie. keby som mal 3x za sezonu menit gumy, tak spavam pod mostom a hrabem sa v odpadkoch. Len na zadok som nahrabal len tak tak. Inak v zakrutach drzala v pohode, tentokrat som trosku viac stlacil packu na brzde. co uz, stalo sa. je trosku (dost) poskriabana (samozrejme sa to muselo stat teraz, bo na rok som chcel kupit padaky), zlomena smerovka a zaseknuty plyn. Mrknem na nu cez vikend, teraz sa idem psychicky zotavovat.
A pokial ma to neodradi od jazdenia, tak buduci rok spravime Sturec ako naposledy
Nevím co furt hlupnete s tím smykem na mokru !já jel na sraz od Třebíče po J.Hradec v dešti, případně hustém mžení (jak jinak že ), a nazpátek zase pršelo v Budějovicích, J.Hradci, Třebíči, Frýdku... , summa summarum cca 350 - 400 Km po mokru, ve dvou, v nepromocích s taškama!Cesty ale vyumývané po těch slejvácích z minula, takže jsem vůbec neměl obavu, drželo to příkladně(kombinace D 208 RR a D 207 RR) a nejel jsem žádnou kochačku.Oblíbený úsek Nižná Olešná - Strmilov v průměru kolem 140 Km/hod. !Z Krumlova jsem, odjížděl v 09.00 a ve 13.15 hod. jsem byl doma (407 Km) i s pauzou na polévku a to na dálnici jsem najel až u V.Bíteše!
Jak říkám - po mokru je to o gumách a hlavně hlavě no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Nevím co furt hlupnete s tím smykem na mokru !já jel na sraz od Třebíče po J.Hradec v dešti, případně hustém mžení (jak jinak že ), a nazpátek zase pršelo v Budějovicích, J.Hradci, Třebíči, Frýdku... , summa summarum cca 350 - 400 Km po mokru, ve dvou, v nepromocích s taškama!Cesty ale vyumývané po těch slejvácích z minula, takže jsem vůbec neměl obavu, drželo to příkladně(kombinace D 208 RR a D 207 RR) a nejel jsem žádnou kochačku.Oblíbený úsek Nižná Olešná - Strmilov v průměru kolem 140 Km/hod. !Z Krumlova jsem, odjížděl v 09.00 a ve 13.15 hod. jsem byl doma (407 Km) i s pauzou na polévku a to na dálnici jsem najel až u V.Bíteše!
Jak říkám - po mokru je to o gumách a hlavně hlavě no né?No ano!
Kua keby som mal najazdene to co ty, tak by sa aj mne takto horovilo
No tak aspon naberam skusenosti, ked uz nic, no.
Stránky: 1