Nejsi přihlášen
olej, víko, sklo
Zdravim, nedavno jsem tu zahlídl nějaký forum na tohle tema. Teda na tema (asi) jak se předělá víko oleje. Nějak vyříznout a vložit asi nějaký plexisklo. Dejte nějakou radu jak na to. Nechce se mi to forum tady hledat a jestli se to tam popisovalo tak se předem omlouvám za otravování. Přemejšlel jsem nad tim a jaksi mi padla motyka a je to vodřený tak sem si řek než kupovat nový tak udělám tuhle šílenost. dík
Re: olej, víko, sklo
Americkej psal:Máš odřený určitě spojkový víko?
To jsem totiž ještě neviděl po pádu poškozený, je dost dobře utopený.
a chcat žabu viděls?
TO Vaskent:vono je hezký,že se ti to nechce hledat,ale asi se těžko někomu bude chtít to vše přepisovat,takže se holt budeš muset obětovat a to vlákno si najít,jo a mimochodem jsou tam i fotečky atd.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kelly01 psal:Ty ovšem preferuješ bílou barvu
A ten štětcový nátěr deklu startéru by se na BMW zvlášť pěkně vyjímal
Je to komaxit, ale pravda, hnusnej.
Taky nejni na motyce, ale v regále
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Jsem teď uvědomil, že ty karpaty vylezly tak moc až po té, co si podle toho deklu udělala Forza kopyto-asi nějakej agresivní separátor.Ale už předtím z tý práškový lakovny to nebylo bůhvíjaký...
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
vaskent psal:OK uznávám o spojkový víko nejde,....A jde to sklo hodit teda i na to druhý? jo a kevlar se mi nějak pod kuži nedostal,...to moc nemusim no
to je trošku nesmysl, ale jináč špatný řešení není to vyleštit woe
no pokud sem to dobře pochopil jde o spodní dekly na obou stranách,vždyť tam je olej co na tom bude krásnýho,když se to tam bude mixovat,jó kdyby měl olej stále čirou barvu,tak dejme tomu
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
no tak nějakou masérku to bych si dal říct,ale kvůli tomu sprasit stroj a ještě vypadat jak blb pokud to stojí na místě tak to může bejt částečně zajímavý,ale za jízdy to mě hlava nebere
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
vaskent psal:jo to neni problem to vyleštit a případně klidně nabarvit nebo poslat na elox.... ale na tohle fakt nejde teda fláknout to sklo?nevim teda co je pod tim....asi se na to budu muset mrknout
no tag zkus popřemýšlet,dyž zasklíš jen vrchol teh kužele,jak velká díra tam asi bude? 5 centimetrů?co myslíš bude to mít kýženej efekt?
Proto se zasklívá spojkové víko,žeje tam plocha a okýnko s výhledem na spojku je pak věčí
TO Maňas:de čistě jen vo masírku,jak píše Kelly, mrkni do historie,sů tamfotky a nevypadá to zas tak špatně, uvažoval sem vo tom taky,v případě že bych kůpil druhý víko,do svýho to řezat nebudu
Stránky: 1