Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Kdyby ty stromy ..

Peka (Člen)
12.09.2007 09:53:40

Kdyby ty stromy ..

Kdyby nebyli kolik by asi bylo lidi jeste nazivu, nechapu jak je mozne ze porad jsou silnice kde jsou stromy primo v krajnici, pak hned v prikope.
Proste se neco maleho stane a je amen je to tu na pussysicksicksicksick
to se porad vymysli body restrikce atd... ale ze by se stromy porezali a zmensili tak statistiku aspon o 200 lidi to neeee idontknow

pisi jen proto ze za poslednich 5 dni vim o 3 zivotech co skoncili na strome, a z vlastni zkusenosti kdy jsem tak prisel o kamarada

B12 neni uz je autobus :)
Lihy (Člen)
12.09.2007 10:00:32

Re: Kdyby ty stromy ..

A já mám zase silnice podél kterejch je stromořadí rád.....je to nádherný.... zvlášť na podzim, když svítí sluníčko a ještě jede někdo před tebou a ty barevný listy víří tak to nemá chybu good

nebejt stromy, tak nežije nikdo bo by sme neměli co dejchatbigsmile

Koldan (Člen)
12.09.2007 10:18:09

to mně vadí auta v prostisměru,mělo by se vše vyřešit jednosměrkama,páč včera mi vylítnul v zatáčce maník v transitu,tak sem strh tedéí na hlínách na krajnici ,projel sa příkopem  a na cestu sa vrátil s rozsekanoů přední gumůsmile2

TO Lihy:dej si něgdy pokoj vot teho hulení woebigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Petr J. (Člen)
12.09.2007 10:32:15

to Lihy: romantika po hulení?

Peka (Člen)
12.09.2007 10:33:25

no ja stromoradi podel silnice v podzim mam rad, ale kdyby teda bylo tak 10m od krajnice uz by to bylo vic bezpecne, preci jen trava a hlina zpomali to auto nebo cloveka v kombineze

Petr J. (Člen)
12.09.2007 10:36:25

nejlépe kolem každé zatáčky únikové zony vysypané kačírkem......bigsmile......vše vést mimo obec a únikové zony oplotit, aby tam nezabloudil nedej bože třeba jelen......bigsmile

Lihy (Člen)
12.09.2007 10:44:12

koldan und Jelen: vogo ale já fakt nic nehulil....měl sem jen nějakej multivitamínsurprised.....bůh ví co do toho dávajbigsmile

Tom-DK (Člen)
12.09.2007 11:16:53

stromy v tom sou nevině bigsmilebigsmile

misi (Člen)
12.09.2007 11:39:43

Lihy psal:

koldan und Jelen: vogo ale já fakt nic nehulil....měl sem jen nějakej multivitamínsurprised.....bůh ví co do toho dávajbigsmile

:D bigsmile No jako já osobně to mám taky strašně rád, podzim je na mašiny užasný, ani ten chlad mi tak nevadí. listí se víří když projíždíš všechno je barevné vzduch je čistý. paráda podzim miluju, a když si dám špeka jezdím aspon pomaličku a užívám si to bigsmile

( ale nejezdím tak pořád... jen hodně zřídka) 

Proč chlastat a řídit když můžem kouřit a lítat bigsmile

Blu one.... old one
Filous (Člen)
12.09.2007 11:44:14

Lihy psal:

A já mám zase silnice podél kterejch je stromořadí rád.....je to nádherný.... zvlášť na podzim, když svítí sluníčko a ještě jede někdo před tebou a ty barevný listy víří tak to nemá chybu good

nebejt stromy, tak nežije nikdo bo by sme neměli co dejchatbigsmile

...taky to mam rát good

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ton@l (Člen)
12.09.2007 12:51:56

jj proti stromum nemam nic a navic kdyz je mlha nebo neni pradne videt a nejaci chytraci co jdou nazrani ze zabavy vytrhaji vsechny patniky nebo ty patniky jsou pro zmenu zasrany, tak podle stromu aspon poznam kde je cestagood

Vzdy muze byt hur :-)
ross (Člen)
12.09.2007 13:29:39

Sakra, tady je to samej filozofsurprised

Jdu si taky zahulitgood

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Peka (Člen)
12.09.2007 13:37:25

tak az se nam neco stane a budem dekovat panu bohu ze jsme ten strom minuly o par cm tak pak nam treba ty stromy vadit budou. a to nemusi byt zavineno vasi jizdou ono staci jini co vas tam poslou good

Tom-DK (Člen)
12.09.2007 13:46:31

pána boha jsem ještě neviděl sázet stromy tak proč bych mu měl děkovat.bigsmile

bečka (Člen)
23.09.2007 09:21:46

a když se ostrý slunce chystá k západu a krz stromy pěkně problikává- to je moooc příjemný..sicksick

---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS