Nejsi přihlášen
Vidle, spodní brejle ...
Zdar pánové,
potřebuju poradit, kolik se pohybuje cena jetých spodních brýlí na B6 96 v dobrém stavu? A kolik stojí osička? Normální ceny, né žádný jedna pani povídala, nebo " se slevou..." atd...
Díky
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Re: Vidle, spodní brejle ...
2 Osi, mrkni na to prosím
2 Spidis Díky
tyhle vidle můžu koupit, ale strašně mě tlačí čas. Prodávající se dušuje, že jim nic není. Dá se na tom něco poznat??? Kolik by tohle mohlo / mělo stát??? Horní brejle tam nejsou, protože je prodává se zámkem a klíčkama - roprodává moto po dílech, všechny části co jsem viděl jsou ok, bez poškození...
Lepší foto není. Vim že je to trochu pitomej dotaz, ale nic jinýho mi nezbývá.
HELP!!!
Díky!!!
proč to všechno scháníš?
brejle se normálně rovnaj,nebo je máš přelomený vejpůl?
vidle překontroluješ jednoduše,když je vyndáš ze spodních brejlí a na celou tu část trubky co kouká ze spodků přiložíš vobyčejný pravítko nebo cokoliv podobnýho tak musej bejt absolutně rovný a hlavně nesmí na nich v místě kde byly upnutý do brejlý bejt žádná jakoby ryska,rejha nebo tak něco-to by byl vobtisk z brejlí jak byly ty trubky vohlý srovnáný,nic jinýho nepotřebuješ na nich zkoumat..
cena? kvalitní trubka do vidle je za 3800-3900,sračka za 2500,z toho vycházej jestli ti někdo prodá vobě komplet vidle i se spodníma brejlema a bude to pod 10 000,tak je to v podstatě dobrá cenovka..
jo a ten zevlák co to rozprodává zřejmně neumí vodmontovat spínačku,že sou na ní zalamováky šrouby že jo?
Díky za pomoc
ale nakonec jsem to nevzal, cena byla k těm desítí. Mám patrně křivý spodní brejle, tak jsem myslel, když to vyjde cenově hodně zajímavě, že bych to vzal. Osičku mám rovnanou, ale nějak se mi nezdá...
Stránky: 1