Nejsi přihlášen
Jede dneska někdo někam? (Středočeši)
Je hezky, tak sem myslel, jestli dneska někdo někam...
Že bysme se s batůžkem přidali.
První návrhy byly Hřensko a nebo Sněžka, ale nejsou lidi, kdo by jel a tak se ptáme...
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Re: Jede dneska někdo někam? (Středočeši)
misi psal:Joooo jedu se projet... vyjedu na lysou.. ty na sněžku kua a není možné že by jsme se neviděli ...
tak pokud vyjedes vcera, tak se mozna uvidite
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:misi psal:Joooo jedu se projet... vyjedu na lysou.. ty na sněžku kua a není možné že by jsme se neviděli ...
To by musela bejt sakra časoprostorovásmyčka A kdyby jste se neviděli, tak zítra mají na očním do 6 hodin
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Loser psal:misi psal:Joooo jedu se projet... vyjedu na lysou.. ty na sněžku kua a není možné že by jsme se neviděli ...
o.k. tak vyjedu až včera no ...
Blu one.... old one
hmm včera sme byli ve finále v Milovicích na letišti neb ani do Hřenska ani na Sněžku nikdo jet nechtěl - tak třeba tenhle weekend - uvidíme, jaký bude to póčo
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:hmm včera sme byli ve finále v Milovicích na letišti neb ani do Hřenska ani na Sněžku nikdo jet nechtěl - tak třeba tenhle weekend - uvidíme, jaký bude to póčo
JJ tenhle vikend by to slo... ale uvidime jak pocasi uz se neco planuje na jih.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Vidle psal:misi ....jedeš dneska někam ?? , že bych rychle skočil do kůže, vodpoledne u má snad chcáát ...
Byl jsem včera a docela jsem tomu dával... nevím v kolik se dneska vysekám z práce. napíšu tu kolem 15 : 00 jak na tom budu ..
Blu one.... old one
misi ...dnes už z toho nic nebude, už jsem naplánovanej vod micky .....najednou telefoun a prej " nepůjdem někam na večeři ? " ..no a dá rozum , že nemůžu nechat tudle výzvu vod kopretiny jen tak .... Tak snad jindy ...
Vidle psal:misi ...dnes už z toho nic nebude, už jsem naplánovanej vod micky .....najednou telefoun a prej " nepůjdem někam na večeři ? " ..no a dá rozum , že nemůžu nechat tudle výzvu vod kopretiny jen tak .... Tak snad jindy ...
No tak to je jasná páka... mě volaly nějaké 3 buchty at přijedu někam na chalupu , takže uvažuju, jestli jít řezat do kytary nebo chlastat s buchtama
Blu one.... old one
misi psal:Vidle psal:misi ...dnes už z toho nic nebude, už jsem naplánovanej vod micky .....najednou telefoun a prej " nepůjdem někam na večeři ? " ..no a dá rozum , že nemůžu nechat tudle výzvu vod kopretiny jen tak .... Tak snad jindy ...
No tak to je jasná páka... mě volaly nějaké 3 buchty at přijedu někam na chalupu , takže uvažuju, jestli jít řezat do kytary nebo chlastat s buchtama
...tag to si děláš prdel, že eště nat něčim přemejšlíš, né???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous: no sakra... ja už jsem z těch bab tak vyždímaný že rozmýšlím ... ale stejně vím že pojedu ... to by mi nedalo.. kvečeru gor teraz za uplnku se ve mě probouzí ty zvířecí pudy
Vidle: jo kua baby rády poslouchají kejtru ... gor když hraješ jen pro ně ,
musím koupit hodně vína
Blu one.... old one
fido psal:Ondráš psal:Vogo... Na bubny hraju páč jsem hluchej jak patrona a to u bubnů zas tak nevadí.
...no když trefíš nástup..tak jo..
proto hrajou jen takovy vjeci, kde zacina bubenik pulminutovym solem a kapela se pak postupne pridava .... myslim, ze se tomu da rikat jazz. A proto si take schvalne vybrali kapelu, ktera se v tomto smeru nejlepe ryvajvluje - Nirvanao
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:fido psal:Ondráš psal:Vogo... Na bubny hraju páč jsem hluchej jak patrona a to u bubnů zas tak nevadí.
...no když trefíš nástup..tak jo..
proto hrajou jen takovy vjeci, kde zacina bubenik pulminutovym solem a kapela se pak postupne pridava .... myslim, ze se tomu da rikat jazz. A proto si take schvalne vybrali kapelu, ktera se v tomto smeru nejlepe ryvajvluje - Nirvanao
Foo Fighters by byli horší...nedej bože Pepík Zímů v dechovce jak včas nenastoupíš...katastrofa
bla...blabla...!
Stránky: 1