Nejsi přihlášen
GSX R 1000. Na co?
sem se včera svez...
nechápu, proč takový motorky prodávaj. V provozu naprosto nevyužitelný
Tady si to koupil kluk, kterej na tom jezdí v džínách a teniskách
( měl er5 )
už s nim nikam nejedu, nechci bejt svědkem
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
inkvizitorr (Administrator) 24.09.2007 15:54:55 Offline |
Re: GSX R 1000. Na co?
a co na vokruh tam se na tom jezdí krásně
doba je temná...
Na vsem se da jezdit i v provozu zalezi kdo to ridi akorat holt clovek nevyuzije ten obrovsky vykon,ktery se da vyuzit jen na okruhu a vyuzije ho jen zkuseny driverJe pravda presedlat s er5 na takovy supersport je mazec ale myslim si ze i to se da pokud clovek jezdi s respektem
Vzdy muze byt hur :-)
Peka psal:muzes jezdit s respektem jak chces a je ti to stejne na kdyz ti nejaky vul neda prednost nebo se otaci v krizovatce, nebo predjizdi kamion proti tobe at...
kdyby jsme nad tim furt uvazovali tak nemuzem jezdit a chodime kanalama...tez me sere ze si nekteri ridici mysli ze motorka je jak kolo a tomu se prece prednost nedava
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:Na vsem se da jezdit i v provozu zalezi kdo to ridi akorat holt clovek nevyuzije ten obrovsky vykon,ktery se da vyuzit jen na okruhu a vyuzije ho jen zkuseny driverJe pravda presedlat s er5 na takovy supersport je mazec ale myslim si ze i to se da pokud clovek jezdi s respektem
to by zase ve finále mohlo mít jen jedničku,vono by to na ni stejně 150 km/h udělalo
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
bečka psal:sem se včera svez...
( měl er5 )
... proč je prodávaj
... protože každej je na něco jinýho ne někdo skůtr, někdo naháče, někdo sport, někdo enduro atd.
... a je jen na každým jak s tím naloží, když si to někdo koupí neznamená to přece že hned bude jezdit stylem hén hén omezovač, brzda atd
... a pokud by vo to nebyl takovej zájem tak to asi taky dělat nebudou
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
tady nejde o to že je to zmrzlina, ale o ten výkon, kterej v provozu nemůže využít nikdo ( až třeba na ghost ridera :)
měl by na to bejt zbrojní prukaz
Taky sem se na tom svezl v provozu a je to bomba.Po banditu bych do toho šel,akorát bych si tam dal normální větve.Když sem na tom jel poprvé,řekl sem že bych si to nekoupil,že je to už moc,ale jak sem se svezl podruhé a zjistil že to de ještě ve 140km/h zvednout na záda tak sem se zamiloval
A ceny už sou taky pěkný a navíc to není takovej prcek jako konkurence.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hned po er5 je to myslim docela fest nálož a pán bude mít asi honičku
jinak jasne ze ten vykon nevyuzijes, ale kdyz se neco "posere" např. když předjiždis apd. tak potom si asi rad ze to tam je ...
a na normalni ježdění si na tom taky zvyknes - nemusis preci porad jezdit 290
- ale sedumpade je sedumpade ...
neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
a taky když na banditovi jedeš kládu tak ti žere 8 a xixero při stejnym tempu jede za 5-6 taky si ho kupim na začatek sezony a to že vykon nevyužiješ to je fakt ale když ho už chceš tak ho tam máš!a o tom to je no ne? no ano!
bečka psal:tady nejde o to že je to zmrzlina, ale o ten výkon, kterej v provozu nemůže využít nikdo ( až třeba na ghost ridera :)
měl by na to bejt zbrojní prukaz
... já to myslel tak že na skůtru trajdáš po městě,na enduru dáš terénní vložku, naked si užíváš a sport když tomu naložíš ...
... prostě dle uvážení každého soudruha
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
( měl er5 )
to viš ještě nevi co je pohodli ale ma to taky neco do sebe
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
inkvizitorr (Administrator) 24.09.2007 20:46:42 Offline |
SLUGI psal:bečka psal:tady nejde o to že je to zmrzlina, ale o ten výkon, kterej v provozu nemůže využít nikdo ( až třeba na ghost ridera :)
měl by na to bejt zbrojní prukaz... já to myslel tak že na skůtru trajdáš po městě,na enduru dáš terénní vložku, naked si užíváš a sport když tomu naložíš ...
... prostě dle uvážení každého soudruha
tak nějak jak povidá tady pan busa, neni nad motorku, která je specializovaná na něco konkrétního, dovedu si představit, že mi bude stát v garáži naháč, okruhovka na laminátech, kroska a skůtr, ale nedovedu si představit, že bych si místo všech těhle motorek koupil jednu tzv. "univerzální" (např. gs1200) bečka s vorlem prominou, ale do terénu se s tim jet nedá, na vokruh to neni, do města jakbysmet a cestovat se dá se všim, na to nepotřebuju nic speciálního... z čehož vyplývá, že jeden rád to a druhej to, svezení na gikseru je pro mě vždycky svátek a je to pěkný
doba je temná...
pavel dolínek (Člen) 24.09.2007 21:13:48 Offline |
inkvizitorr psal:SLUGI psal:bečka psal:tady nejde o to že je to zmrzlina, ale o ten výkon, kterej v provozu nemůže využít nikdo ( až třeba na ghost ridera :)
měl by na to bejt zbrojní prukaz... já to myslel tak že na skůtru trajdáš po městě,na enduru dáš terénní vložku, naked si užíváš a sport když tomu naložíš ...
... prostě dle uvážení každého soudruhatak nějak jak povidá tady pan busa, neni nad motorku, která je specializovaná na něco konkrétního, dovedu si představit, že mi bude stát v garáži naháč, okruhovka na laminátech, kroska a skůtr, ale nedovedu si představit, že bych si místo všech těhle motorek koupil jednu tzv. "univerzální" (např. gs1200) bečka s vorlem prominou, ale do terénu se s tim jet nedá, na vokruh to neni, do města jakbysmet a cestovat se dá se všim, na to nepotřebuju nic speciálního... z čehož vyplývá, že jeden rád to a druhej to, svezení na gikseru je pro mě vždycky svátek a je to pěkný
protoze mas dvouval a konkurujes kockovi
"una storia italiana"
inkvizitorr (Administrator) 24.09.2007 22:31:46 Offline |
vorel psal:inkviz: jen kecy. stejně skončíš na géesu
pičovina to už rači ural, to je aspoň stylový a motor to má stejnej
doba je temná...
( měl er5 )
Sem myslel že tě bramborostroj vomrzel... .
Autobus je taky Suzuki... .
Hele, vy mudrlanti v čele s bečkou, a vy si jako myslíte že na těch vyšich motorkách ten výkon využijete??? A že už s ní jedete na doraz??? Z tohohle fóra tak maximálně pár lidí na těch šestkách a jeden dva na B12. Tak mi potom řekněte, v čem je rozdíl? Že těch zbytečnejch koní nemam 20 ale 70? To už je ve finále jedno, ne?
A stejně si jednou to GSX - R 1000 koupim, páč ně ta motorka baví a líbí se mi
Bečka a spol... do mě
Bandit rulezz!!!
Když se tu mluvilo o těch přednostech tak mě napadla věta kterou mi řekl pán co prodával mašinu bratránkovi. "chlapče, pamatuj si, že na motorce nikdy nemáš přednost"
Když se nad tim člověk zastaví tak je to pravda ne ?
Neper se, život ti dá do držky sám.
canni psal:Když se tu mluvilo o těch přednostech tak mě napadla věta kterou mi řekl pán co prodával mašinu bratránkovi. "chlapče, pamatuj si, že na motorce nikdy nemáš přednost"
takze pravidla silnicniho provozu jsou pro opice
B12 neni uz je autobus :)
Peka psal:canni psal:Když se tu mluvilo o těch přednostech tak mě napadla věta kterou mi řekl pán co prodával mašinu bratránkovi. "chlapče, pamatuj si, že na motorce nikdy nemáš přednost"
Když se nad tim člověk zastaví tak je to pravda ne ?takze pravidla silnicniho provozu jsou pro opice
no vono je lepčí si uvědomit,že to tak téměř je a vopčas s tím i počítat a předvídat to,než spoléhat na to, že ti ta škodofka co vyjíždí z vedlejší tu přednost dá
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
...mě zas pan učitel f autoškole na dotas, co mam dělat, aš mi něgdo nedá přednost votpověděl:"Nalož mu...ať je to rychle za tebou" ...ale jináč to byl posera, dyš sem to s nim poslal do vinglu a začli sme stojánkem rejt asfalt, začal mě fackovat a vot tý doby mi psal jízdy enem do notýsku, ale uš sme se spólu víc nesvezli...panelka třinda byl hroznej peklostroj
...jo a gixero by se mi taky líbilo a móóóóc...jen fspomeňte na hvjezdu SD
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 25.09.2007 15:26:58 Offline |
Je to krásná motorka,ale tak pro toho komu vyhovuje.Já mám radší rovný větve a motor co je vidět.Měl jsem doma týden půjčenou GSX-R 750 hezká a přítulná kočička,ale ten posaz mi prostě nevyhovuje.Je dobrej tak na to když jedeš kudlu a tu tak často nejezdím.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Monty Jack (Člen) 25.09.2007 15:56:38 Offline |
Ondráš psal:Mě zase instruktor v motočkole říkal, že mám jezdit tak jako bych byl neviditelný. Párkrát mi to pomohlo.
... takže pořádnej laďák, ať je tě aspoň slyšet ??
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
K.a.s.y.m. psal:Je to krásná motorka,ale tak pro toho komu vyhovuje.Já mám radší rovný větve a motor co je vidět.Měl jsem doma týden půjčenou GSX-R 750 hezká a přítulná kočička,ale ten posaz mi prostě nevyhovuje.Je dobrej tak na to když jedeš kudlu a tu tak často nejezdím.
..., ale je to pěkný se svízt..
bla...blabla...!
inkviz: kdyby si moch člověk dopřát víc motorek v garáži, taky bych šel do silnice
cestovat se dá se vším, to jo. Ale když sem dal třeba na b12 dal za den 500, tak sem byl večer hotovej, ted 1000 neni problem ( 1300) nevim proč,ale zatáčky mi jdou taky líp. A o spokojenosti batůžku nemluvim v terénu s Karoo lepší než třeba na dr 600
vojta: ale mě se taky gsx r 1000 líbí, jen sem zvědavej, jak bude pokračovat a kam povede zvyšování výkonů a max. rychlostí u seriových motorek. Vim že je to každýho věc, kdo si to koupí, ale kamarádů neni nikdy dost
K.a.s.y.m. (Člen) 25.09.2007 18:55:06 Offline |
fido psal:K.a.s.y.m. psal:Je to krásná motorka,ale tak pro toho komu vyhovuje.Já mám radší rovný větve a motor co je vidět.Měl jsem doma týden půjčenou GSX-R 750 hezká a přítulná kočička,ale ten posaz mi prostě nevyhovuje.Je dobrej tak na to když jedeš kudlu a tu tak často nejezdím.
..., ale je to pěkný se svízt..
To jako určitě zkušenost k nezaplacení.Vlastnit bych jí ale nemusel.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
canni psal:Když se tu mluvilo o těch přednostech tak mě napadla věta kterou mi řekl pán co prodával mašinu bratránkovi. "chlapče, pamatuj si, že na motorce nikdy nemáš přednost"
Vítej zpět z banánů
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Stránky: 1