Nejsi přihlášen
...ze spojkový páčky
...sem potratil takovej ten bronzovej "nok" do kerýho se vopírá vovládací tyčka pumpy, tagže dyby náhodou ste něgdo měli v regále ňákou ulomenou páku a tedle malej kousek ste mohli postrádat, byl bych ščastnej jag sviň...a jináč to bude stejný i u GSX1400, Inazumy a myslim, že i u Gixera...senkjů velice za případný nabítky...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: ...ze spojkový páčky
...vole ...prostě ten bronzovej puk (je to lepčí?), co se do něj vopírá vovládací tyčka pumpy...hele, spešl fór jů, páč seš ekstrémně nechápavej, vem si tu páčku do ruky a koukej na ni asi tag pjet minut, pag zjistíš, že je celá stříbrná (hliniková) a jen dvje místa sou zlatý (bronzový) a to je futro, to nepotřebuju a pag ten nok a ten navopag nutně potřebuju, kapišto?
Tak přesně tenhle krám potřebuju taky, ale z jinýho důvodu-ten můj se docela vyběhal.Jasně že jsem ve frontě až za Filousem, vono to ještě pár desítek tisíc najede.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
jardagsf psal:vozim nekolik pacek ssebou bo mivam velkou spotrebu tak az mne uvidite na moto tak se mne zeptejte
Tebe nemá vůbec cenu obírat o náhradní díly, jen si je šetři na další expedici
Emerickej jedovatě dloubající
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Lihy psal:tak jestli tady najdeš nějakej puk nebo nok, tak je tvůjhttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 120403.jpg
asi sou na starym modelu jinčí páčky bo co....mě se to opírá o pístek normálně tim hliníkem. Možná že je něco pronzovýho přímo součástí pístku
..asi jo..taky jsem na ten můj zbytek koukal a dopadl jsem stějně jako Lihy..
..takže i já ten neexistující "nok,puk,knedlyk" daruji..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Lihy psal:tak jestli tady najdeš nějakej puk nebo nok, tak je tvůjhttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 120403.jpg
asi sou na starym modelu jinčí páčky bo co....mě se to opírá o pístek normálně tim hliníkem. Možná že je něco pronzovýho přímo součástí pístku
...ty vole!!! ...řikam ze SPOJKOVÝ, todle je brzdová
pavel dolínek (Člen) 12.08.2007 19:56:44 Offline |
mam ji
"una storia italiana"
osiris psal:...fildo dybys neměl zbytí, tag víš gde ten můj knedlik hledat
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /knedl.jpg
...to bych nigdy neuďál, na to sem moc slušnej
Filous psal:osiris psal:...fildo dybys neměl zbytí, tag víš gde ten můj knedlik hledat
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /knedl.jpg...to bych nigdy neuďál, na to sem moc slušnej
...woe, šak bys ně ho něgdy vrátil né abych moch taky jezdit
...jo a ten pán s foťákem by to možná taky zkous né
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous psal:Lihy psal:tak jestli tady najdeš nějakej puk nebo nok, tak je tvůjhttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 120403.jpg
asi sou na starym modelu jinčí páčky bo co....mě se to opírá o pístek normálně tim hliníkem. Možná že je něco pronzovýho přímo součástí pístku...ty vole!!! ...řikam ze SPOJKOVÝ, todle je brzdová
dyk sem psal že mám jen brzdovou sem myslel že noky sou u vobou
Ps: Na koho se tu snažíš udělat dojem tim tučnym písmem? Si studoval PCčka nebo co?
osiris psal:Filous psal:osiris psal:...fildo dybys neměl zbytí, tag víš gde ten můj knedlik hledat
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /knedl.jpg...to bych nigdy neuďál, na to sem moc slušnej
...jo a ten pán s foťákem by to možná taky zkous né
...dyš já dost zapomínam
Filous psal:osiris psal:Filous psal:
...to bych nigdy neuďál, na to sem moc slušnej...woe, šak bys ně ho něgdy vrátil né abych moch taky jezdit
...jo a ten pán s foťákem by to možná taky zkous né...dyš já dost zapomínam
...aš bych zařval, tag by sis spoměl
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Lihy psal:Filous psal:Lihy psal:tak jestli tady najdeš nějakej puk nebo nok, tak je tvůjhttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 120403.jpg
asi sou na starym modelu jinčí páčky bo co....mě se to opírá o pístek normálně tim hliníkem. Možná že je něco pronzovýho přímo součástí pístku...ty vole!!! ...řikam ze SPOJKOVÝ, todle je brzdová
dyk sem psal že mám jen brzdovou sem myslel že noky sou u vobou
Ps: Na koho se tu snažíš udělat dojem tim tučnym písmem? Si studoval PCčka nebo co?
...sem študoval a naučil sem se používat další vymoženost tohodle webu, tag sem se musel pochlubit ...jo a muj táta dycky řikal: "myslet znamená hovno vjedět!" ...ale dík za vochotu
osiris psal:Filous psal:osiris psal:
...jo a ten pán s foťákem by to možná taky zkous né...dyš já dost zapomínam
...aš bych zařval, tag by sis spoměl
...a to zas asi jó
...tag to zas rozjedem...Šutrnickej mi teda slíbil, že se jako f tech regálech pohrabe a skusí mi ten nok najít, ale dyby náhodou, fuck nikomu nepřebejvá??? ...s tym dyštag něgdo šlehněte, kupte si origo páčku s origo nokem a ten použitej mi nechte, né?
Vogo používej google ne
Nok
kategorie: přílohy
recept je určen pro 4 osob(y)
Ingredience:
500 g hrubé mouky
50 g másla
1 - 2 vejce
1/4 - 1/3 litru mléka
1 rovná lžička prášku do pečiva
1 lžička zakysané smetany
sůl
Příprava:
Oddělit si asi 2 lžíce mouky, zamíchat do ní prášek do pečiva. Změklé máslo utřít s vejci a solí, postupně přidávat mouku a mléko.
Těsto je teď nejlepší na chvíli odložit do lednice, já si ho klidně zadělám hned ráno a vyndám ho, až potřebuju.
Těsně před vařením zapracovat mouku s práškem do pečiva a zakysanou smetanu.
Vznikne hustší těsto, ze kterého se pomocí dvou lžic vykrajují noky. Vařit 7 - 10 minut v osolené vodě.
Uvařený nok po vytažení z vody propíchat a uchovávat v teplé míse s trochou rozehřátého másla.
Je to moc dobrá příloha třeba ke gulášům, nebo i k masu se špenátem atd.
osiris psal:...gdo si z něj bude vot teť dělat prdel, tag si uloží ban, tag jag to dělá furat
ps: platí to ale jenom f týdle debatě, jinde co se do něj vejde
jo, jo, nerýpajte do něho copa do mrzáka nebo jinak postiženého chudáka byste taky kopali? to sa přeca nedělá
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
zvláštní je, že jak je ten spínač pod spojkovou páčkou, když nesepne - nezmáčknu spojku stejně nastartuju...takže buď nefunguje, nebo je tam na pendrek..a můžu tam dat jakoukoli náhradní páčku bez toho dorazu a nemusím ani proklemovat spínač...( v případě když nemám adekvátní náhradu páčky za origo, třeba Vicma a tak.)
bla...blabla...!
Filous psal:Newada psal:A Filous, že zrovna ty, takovej kluk šikovná si neporádí s výrobou jednoho knedliku teda noku.
---lenost se tomu myslim řiká
to mi povídej to zakeřná nemoc a hned za ní chronická levorukost
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1