Nejsi přihlášen
Ubytování v Praze (slečna+pejsek)
Ahoj, sháním ubytování pro jednu kočku, studentku, hodná, hezká, spolehlivá, za nějakou normální cenu. Jo a má pejska. Ale super vycvičenýho.
Díky
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Re: Ubytování v Praze (slečna+pejsek)
Neco bych pro ni mel .... ovsem nesmelo by ji vadit, ze mi bude varit, prat, zehlit, vysavat, davat mi kapesny a spat se mnou v jedne posteli.
To vse, jak to tu vidis, muze mit, at nezeru, bratru za 2000 mesicne
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Ondras: Jeste jsem nevidel fotku te nove spolubydlici a jejiho hafana. Dneska musis byt vopatrnej!!! Co kdyby ten pes byl hezci nez vona ..... v tom pripade by asi musel pes spat se mnou a ona by hlidala ty lahvace na balkone
Ondráš, jo toho psa mám v avataru má, poslouchá jí na slovo, je to super pes, fakt hodnej a milej A ona taky Jak řikám je to dobrá kámoška, je volná a umí různý věci , kdyby jste o něčem věděli sem s tim. Nebo vám můžu dát rovnou adresu to bude lepší. Tak tady HHeny@seznam.cz
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
hele, tak ja su spokojenej .... vona sice neni az tak moc muj typ (ale na to bych si zvyknul) a staffordy miluju. Ale defka se mi nechce odstehovat. Tak snad, ze by u me nechavala aspon toho pesika a vopcas by se zde za nim zastavila
bobule psal:tak já jí taky beru, budem taková spokojená rodinka - já, dvě ženy a tři psy, myslim že si zvyknu
sázím 26 korun, že na dvě ženský si nezvykneš....
Hlavne musi bejt trochu cizi
Stránky: 1