Nejsi přihlášen
pučmeloun400 (Člen) 23.09.2007 13:31:45 Offline |
Re: Sraz Rožnov?
Přijel jsem tam pozdě (kolem čtyř)a bylo tam lidí jak sraček, ale bandity jsem potkal pouze po cestě. Ale jinak jako vždy dobrý.
přijel jsem taky pozdě...něco kolem 3:)...a banditů jsem potkal taky dost s jedním...který není z Bandit jsem pokecal...a jinak tam byl i Demlis.Sice jsme moc nepokecali....ale potkal jsem další kámoše a byla sranda..pojezdil jsem ..ale vsadím se že poslední víkend to nebude..možná bude tedko chvilku pršet ale určitě bude zas za chvíli pěkně a teploučko....to počasí je nevyzpytatelné!
Koldan psal:byl sem tam,ale jen na púl hoďky ,kolem půl pátý,i s pičo trikem
momentalně zavostalej
bery psal:Koldan psal:byl sem tam,ale jen na púl hoďky ,kolem půl pátý,i s pičo trikem
jé já se tam našel
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:bery psal:Koldan psal:byl sem tam,ale jen na púl hoďky ,kolem půl pátý,i s pičo trikem
jé já se tam našel
sice zezadu, ale lesk jako blesk
momentalně zavostalej
bery psal:Koldan psal:jé já se tam našel
sice zezadu, ale lesk jako blesk
a ani nejni poznat,že sem byl neholenej a nečesanej,že jo?holt švihák
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
12.Bert psal:bery psal:švihák lázenský
a s šátečkem k tomu
Koldane parkoval jsi tři moto ode mně, ale nebyl jsem si zcela jist zda jsi to Ty, tak jsem se neozval, ...tak někdy příště.
vyděl sem koldanovo moto poprvé
koldana vůbec
ale podle lesku poznáš....... hned
momentalně zavostalej
nevěda to jel jsem kolem, když jsem se jel projet na Makov a to bych blil. Jsem fakt rád, že jsem na žádným sraze nebyl minimálně 6 let. Provoz jako prase, plno frajírků jezdících jako hovada, protisměr neprostisměr atd. Kurvoval jsem až do Horní Bečvy, pak ale Makov krásně prázdnej, tak jsem se uklidnil, až pak zase cesta zpátky.
S úsměvem jde všechno líp :o)
Bylo to tam fajn...tedy na mě celkem málo lidí, ale mělo to svoje kouzlo! Vyjížďka úžasná! Jinak zdravím kolegu se kterým jsem se tam seznámila!!! Bohužel mi vypadlo jméno...a neměla jsem moc prostoru na pokec, takže soráč! Děkuji za pochopení...
peggye psal:Bylo to tam fajn...tedy na mě celkem málo lidí, ale mělo to svoje kouzlo! Vyjížďka úžasná! Jinak zdravím kolegu se kterým jsem se tam seznámila!!! Bohužel mi vypadlo jméno...a neměla jsem moc prostoru na pokec, takže soráč! Děkuji za pochopení...
Zdravím ... no já si tě zase někdy najdu, i čas aspon zajít na rumíka si najdem
Blu one.... old one
vogu, na fotkách od romana-deauvile je aji můj ex-raptor :o)
(v tom odkazu na motorkáře)
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Pepo psal:ja jsem taky prijel pozdě, až na vyjiždku a bylo to super
banditů jsem videl celkem dost, hlavně jsem tam videl asi dve nebo tři ENKA krásně červené (mam taky jedno přesně takové)
tož to jedno krasne Nko cervene(to nejhezčí)bylo určitě to moje
B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
demlis psal:Pepo psal:ja jsem taky prijel pozdě, až na vyjiždku a bylo to super
banditů jsem videl celkem dost, hlavně jsem tam videl asi dve nebo tři ENKA krásně červené (mam taky jedno přesně takové)tož to jedno krasne Nko cervene(to nejhezčí)bylo určitě to moje
na te križovatce s tim laďakem to si ty? anebo ještě jednoho vidam v jičně? to je jasne že červene eNka jsou nejhestší
...Koně moje hyjéé...
Pepo psal:demlis psal:Pepo psal:ja jsem taky prijel pozdě, až na vyjiždku a bylo to super
banditů jsem videl celkem dost, hlavně jsem tam videl asi dve nebo tři ENKA krásně červené (mam taky jedno přesně takové)tož to jedno krasne Nko cervene(to nejhezčí)bylo určitě to moje
na te križovatce s tim laďakem to si ty? anebo ještě jednoho vidam v jičně? to je jasne že červene eNka jsou nejhestší
to já už stal na tolika krizovatkach že si fakt tu tvoji co myslis nevybavuju,ale ladak mam a mam i lestene rafky(i když věčně zasrané) jinak v jicine moc nejsem, spis po ostravsku jezdim.....
ale jinak sem potkal nekoho na cervenem Nku v sobotu rano u vratnice jak sem tam taky byl na nem...
demlis psal:Pepo psal:demlis psal:
tož to jedno krasne Nko cervene(to nejhezčí)bylo určitě to mojena te križovatce s tim laďakem to si ty? anebo ještě jednoho vidam v jičně? to je jasne že červene eNka jsou nejhestší
to já už stal na tolika krizovatkach že si fakt tu tvoji co myslis nevybavuju,ale ladak mam a mam i lestene rafky(i když věčně zasrané) jinak v jicine moc nejsem, spis po ostravsku jezdim.....
ale jinak sem potkal nekoho na cervenem Nku v sobotu rano u vratnice jak sem tam taky byl na nem...
no ja sem myslel křižovatku v rožnově tak pul hodky před vyjiždkou v sobotu rano u vratnice, tak to jsem nedyl ja...
...Koně moje hyjéé...
tož to nevim to sem byl akorat mozna na OMW na benzin a pak sem byl u benziny a pak stal u vyjezdu na bečvu...
ale vyjizdka napytel jel moc rychle sem byl vepredu a chvilkama sem valil prez kilo bo to bylo roztahane jak svina...:-/ sem cekal pohodicku jak loni a nic:-/
Stránky: 1