Nejsi přihlášen
pneu - nabízí někdo?
sháním pneu 160/60 zr17
nenabízí někdo? nebo nějakýho dobrýho prodejce v okolí Moravy
chci nějakou klasiku podobnou road attacku.
chci jen zajímavé ceny, momentálně mám road atack za 3700 a pilot road za 3500 (lepidlo nescu)
tož dík
on the road
Re: pneu - nabízí někdo?
vogo optej se Martyse, jestli uz nahodou nevyhodil tu moji placku, co jsem mu tam v pondeli nechal. Rad ti ji streli za 500. Ja jsem na ni udelal 12000 a myslim, ze jeste takovejch 5000 snese
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 26.09.2007 10:51:36 Offline |
Loser psal:vogo optej se Martyse, jestli uz nahodou nevyhodil tu moji placku, co jsem mu tam v pondeli nechal. Rad ti ji streli za 500. Ja jsem na ni udelal 12000 a myslim, ze jeste takovejch 5000 snese
ty hele to jsi to vozil na vozíku za autem ne?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
http://www.pneumatiky-pneu.eu/index.php … ani=Hledat
Myslím, že je tam tak 150Kč poštovné.
Oprava. Je to 120,- Kč
http://www.pneumatiky-pneu.eu/index.php … i-podminky
K.a.s.y.m. (Člen) 26.09.2007 13:31:54 Offline |
Loser psal:co bych kde vozil vogo? Holt umim jezdit na spotrebu (pac pak muzu mit aspon vetsi spotrebu v hopsode)
No taky řešení.Já si koupil motorku kvůli zábavě tak mi to nevadí kolik si bere a kolik bere gumy.
losmiros psal:tů Kelly tož co nejlevnější, 160/60 sport cestovni
3500 za novou je pro mě OK, ale beru i levnější
jinak používám tvého dodavatele z Jezernice nebo kde to bydlí
obrat se na uzivatele NORA, neco uz ti nabidne a rekni,ze te poslal BSE
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:losmiros psal:tů Kelly tož co nejlevnější, 160/60 sport cestovni
jinak používám tvého dodavatele z Jezernice nebo kde to bydlíobrat se na uzivatele NORA, neco uz ti nabidne a rekni,ze te poslal BSE
To zas bude nějaká kulišárna..,.
Blu one.... old one
K.a.s.y.m. psal:Loser psal:co bych kde vozil vogo? Holt umim jezdit na spotrebu (pac pak muzu mit aspon vetsi spotrebu v hopsode)
No taky řešení.Já si koupil motorku kvůli zábavě tak mi to nevadí kolik si bere a kolik bere gumy.
me to taky nevadi ... myslim, ze ma vse co potrebuje, ale nesmi bejt zas moc chamtiva. MUsi myslet na nas oba Kdyz jezdime, tak ona dre a ja si to uzivam. Az ji zaparkuju, tak si ona uziva odpocinku a ja jdu drit do hopsody
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 26.09.2007 17:25:07 Offline |
Loser psal:K.a.s.y.m. psal:Loser psal:co bych kde vozil vogo? Holt umim jezdit na spotrebu (pac pak muzu mit aspon vetsi spotrebu v hopsode)
me to taky nevadi ... myslim, ze ma vse co potrebuje, ale nesmi bejt zas moc chamtiva. MUsi myslet na nas oba Kdyz jezdime, tak ona dre a ja si to uzivam. Az ji zaparkuju, tak si ona uziva odpocinku a ja jdu drit do hopsody
Máš to s ní dobře rozdělený,ale vyděláváš na oba co?to je jak manželka jak jsem slyšel od některých.
mr.BSE psal:losmiros psal:tů Kelly tož co nejlevnější, 160/60 sport cestovni
jinak používám tvého dodavatele z Jezernice nebo kde to bydlíobrat se na uzivatele NORA, neco uz ti nabidne a rekni,ze te poslal BSE
...a jaký má Nora ceny??? ...hoťka za dvanácet, půlhoťka za vosmikilo a celá noc za šestku??? ...ručníky sou f ceně??? ...byl si spokojenej, jó?
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:mr.BSE psal:losmiros psal:tů Kelly tož co nejlevnější, 160/60 sport cestovni
...a jaký má Nora ceny??? ...hoťka za dvanácet, půlhoťka za vosmikilo a celá noc za šestku??? ...ručníky sou f ceně??? ...byl si spokojenej, jó?
vy uz ste spolu neco meli smejdi? tvrdil,ze zacina a sem prvni
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Filous psal:mr.BSE psal:
obrat se na uzivatele NORA, neco uz ti nabidne a rekni,ze te poslal BSE...a jaký má Nora ceny??? ...hoťka za dvanácet, půlhoťka za vosmikilo a celá noc za šestku??? ...ručníky sou f ceně??? ...byl si spokojenej, jó?
vy uz ste spolu neco meli smejdi? tvrdil,ze zacina a sem prvni
...Nora je von???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 27.09.2007 11:52:29 Offline |
Filous psal:mr.BSE psal:Filous psal:
...a jaký má Nora ceny??? ...hoťka za dvanácet, půlhoťka za vosmikilo a celá noc za šestku??? ...ručníky sou f ceně??? ...byl si spokojenej, jó?vy uz ste spolu neco meli smejdi? tvrdil,ze zacina a sem prvni
...Nora je von???
hmm, tak to přeju hodně radosti
doba je temná...
Filous psal:mr.BSE psal:Filous psal:
...a jaký má Nora ceny??? ...hoťka za dvanácet, půlhoťka za vosmikilo a celá noc za šestku??? ...ručníky sou f ceně??? ...byl si spokojenej, jó?vy uz ste spolu neco meli smejdi? tvrdil,ze zacina a sem prvni
...Nora je von???
to ti nerek?
smusel mit slusne nakapano ve strojku,dyzs to nepoznal...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
inkvizitorr psal:Filous psal:mr.BSE psal:
vy uz ste spolu neco meli smejdi? tvrdil,ze zacina a sem prvni...Nora je von???
hmm, tak to přeju hodně radosti
ser na chvilu na carodky a pridej se voe
kdepak mame melouna?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1